Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Nesten første søndag i advent

#1

Kaffestuggu sa for siden:

Og vi tenner nesten vårt første lys. :kaffepc:


#2

Divine sa for siden:

Jepp. Skulle ønske jeg kunne hatt noe adventspønt fremme nå. Ville gitt mer stemning. Her er alt kaldt og grått, så løpeturen i dag blir nok en hustrig opplevelse. Jeg drikker kaffe og lot meg lokke av Black Friday-tilbud i bokklubben, så jeg har kjøpt julegave til venninna mi. Skal rydde på loftet og garderoben på soverommet i dag, men tror det vil ta litt tid før jeg kommer meg ut av dette varme pleddet.


#3

Blånn sa for siden:

God morgen! Tidlig oppe i dag for å kjøre eldstemann i hallen. Han tar tilsynsvakter mot betaling og skal være i hallen i hele dag. Plan for dagen er en PT-time om litt og kamp med minsten i ettermiddag. Nå koser jeg meg med sport på tv og strikketøyet mitt.


#4

ingling sa for siden:

Sovet til nå! :elsker: Ikke uavbrutt, men dog!

Plan for dagen er husvask, klesvask, løpetur og pepperkakebaking. Og så tror jeg vi må henge opp litt lys selv om det ikke er advent ennå. Trenger lys. :nemlig:


#5

Palmen sa for siden:

Jeg danser til 0400 og er egentlig ganske sliten. Men det er bare å skjerpe seg dor her er der klassetreff for allerminsten om en liten stund.


#6

Toffskij sa for siden:

Morn! Jeg jobber, årets to villeste arbeidsuker står for tur. :gal:


#7

Fintdethei! sa for siden:

Jeg har vært oppe en stund. Vondt i nakken, sovet dertil dårlig. En fjelltur i sol blir nok dagens medisin for humøret og den teite nakken.


#8

Blondie sa for siden:

Jeg har en vag idé om at jeg kom meg hjem på et tidspunkt, Fitbit sladrer om at jeg sovnet halv fire. Fryktelig morsomt på byen med bobler og venner, da får jeg leve med hodepinen i dag. :knegg:


#9

Pingis sa for siden:

Jeg har jordbærte, musikk på sonosen og regnskapsjobbing, og kunne definitivt hatt det verre.


#10

Matilda sa for siden:

Jeg har innvilga meg fri i helga, så her er det husvask og bursdagsfeiring på programmet. Har visst lovt å bake ei kake også, men mulig mannen må bake kaka sjøl. :migrenepågang:


#11

Timar sa for siden:

Åååh, dansing til langt på natt! :vilha:

Jeg har sovet lenge og i dag har vi en sjeldent planløs søndag. Vi skal ut en tur og lufte vett og unger. Og steke ribbe til middag!

Jeg har hengt opp alt av adventsbelysning og lagt på lilla løpere og putetrekk rundt om. Det ble så fint og lyst i krokene! Det er nå jeg trenger og har tid til adventskos, desember løper jo avgårde.


#12

Divine sa for siden:

Jeg har sett Helene sjekker inn på nyfødtintensiven og har grått og grått. Så nå må jeg komme meg opp av sofaen og være litt aktiv, så jeg får tankene over på noe annet.


#13

Millen sa for siden:

Mårn. Jeg sov til 0930- fått i meg kaffe og frokost. Sender mann og unger ut og kino senere så jeg kan konse om eksamen om 1,5 uke. Ja, lettere panikkangst er å finne. Mulig mer kaffe må til.


#14

Pamina sa for siden:

Vi har sovet lenge, og har B-barn som begynner å bli ganske store.

I dag skal jeg og eldste synge julekonsert i domkirka, mann og yngste har håndballkamper og kafevakt.

Aktiv søndag!


#15

Fersken sa for siden:

Litt korpsdugnad før middag hos svigers.


#16

Skilpadda sa for siden:

Jeg er fremdeles helt alene hjemme, da Poden overnattet hos en kompis i går, og jeg drikker kaffe og spiller Queen og skal straks jobbe litt. Har egentlig planer om å rydde et skap, så jeg skal finne ut om jeg kan lure meg selv til å jobbe ved å tenke at jeg egentlig skulle rydde skap, eller omvendt. :knegg: Begge deler er forsåvidt OK.


#17

Trixie sa for siden:

Sløv søndag her. Skal i familieselskap senere i dag og det er vel det.

Ellers skal jeg vel kanskje se litt på skolearbeidet, utsatt det hele dagen.


#18

vixen sa for siden:

Gutta og jeg sløver, men skal snart på nyåpnet steinovnsbakeri som noen jeg kjenner har åpnet. Skal ellers hjem igjen og lage pinnekjøtt. Fin søndag!


#19

Tallulah sa for siden:

Herregud, nå fikk jeg anslag av panikk. Jeg trodde jeg hadde gått glipp av at det VAR første helga i advent nå. Det har jeg ikke tid til.


#20

millact sa for siden:

Flere naboer har hengt opp lys ute nå. Jeg synes det er for tidlig, men vurderer likevel å følge etter....


#21

Stompa sa for siden:

Jeg har trent. Det vil si at jeg har vært på yogatime, og jeg blir ikke helt enig med meg selv om jeg synes det kan kalles trening. Men godt var det. :jupp:

Her blir det ikke advent før neste helg. Gleder meg til å ordne til, men vil kjenne på at jeg gleder meg litt lenger før jeg faktisk gjør det.


#22

Timar sa for siden:

Jeg har ikke vært på yoga på to uker, og enten det kan regnes som trening eller ikke, så skriker kroppen min etter en økt.


#23

Tallulah sa for siden:

Jeg syns godt man kan henge opp lys så tidlig som mulig, det er jo bekmørkt ute. Og lys ute har ingenting med jul å gjøre, i seg selv.


#24

millact sa for siden:

Lysene kom opp.


#25

Tallulah sa for siden:

Så fint, millact. :hjerter: Jeg rakk ikke henge opp våre, men skal få gjort det i løpet av uka. så blir det crazy yay veranda. :hyper:


#26

millact sa for siden:

Kjøpte litt ny belysning i år, bare fint med lys. Kunne hatt enda mer, men tenker jeg får kjøpe litt hvert år. I år ble det et slags nett over noen busker og noen store kjeder med stjerner på busken ved inngangsdøren. Girlander på terrasse kom i fjor.


#27

Candy Darling sa for siden:

Vi har startet julen i dag med familiejulebord på Frognerseteren. :hjerter: Så deilig å skifte fra penkjole til yogabukser klokken 17, stappstappstappmett. :knegg:


#28

Chablis sa for siden:

Vi har kost oss på hotell i helgen med gode venner, synd helgen gikk så fort.


#29

annemede sa for siden:

Vi har hatt kjempekoselig besøk i helgen.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i bloggen, så kan du gjøre det her.