Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Mandag


#2

Stompa sa for siden:

:digger:


#3

Millen sa for siden:

Jeg er ikke klar for mandag. Jeg trenger en søndag til.


#4

Sonar sa for siden:

Ikke klar jeg heller :sove:

Nå få opp ungdommen før jeg skyndter meg til jobben.


#5

Fersken sa for siden:

Sitter på et fly til Oslo. Venter desperat på kaffe.


#6

007 sa for siden:

:gjesp:
Fremdeles en måned til solsnu. Jeg tror jeg må få opp julelysene i dag, jeg orker ikke dette mørke.


#7

Skilpadda sa for siden:

Morn! Jeg sitter ved frokostbordet og ser at det såvidt begynner å lysne på himmelen over Ekeberg. :hjerter: Ser ut til å skulle bli en fin, men kald, dag.

Poden har akkurat fått med seg en neve sjokolade som ekstraenergi til dagens heldagsprøve (siden det er mandag og han ikke drikker kaffe :knegg: ), og jeg skal trene om en liten time, så jeg har ganske god tid til å drikke opp teen min først.


#8

polarjenta sa for siden:

God morgen.

Her er alle oppe , tursekk med pølser og kakao er pakket til lillebror, mens storebror har fått penger til kantina, selv skal jeg på kontoret i dag. Kurs i ettermiddag, denne uken skjer det visst mye på ettermiddagstid.


#9

Blå sa for siden:

God morgen.

På jobb og trett. Jeg kunne også ønske meg en helg til. Men det skjer mye fint denne uken og neste helg blir strålende, så jeg skal klare å holde humøret oppe.


#10

Timar sa for siden:

God morgen! Jeg har foreløpig ikke hatt tid til å kjenne etter om jeg er trøtt, og det er nok like greit. :knegg:

Jeg ble sittende oppe alt for seint i går og se Helene sjekker inn, på nyfødtintensiven. Et så fantastisk konsept, og nydelig program. Snufs


#11

Toffskij sa for siden:

:gjesp: Hiv og hoi!


#12

Tjorven sa for siden:

Det har vært en usedvanlig rolig og fin helg. Så jeg kjenner meg sånn delvis klar for ny arbeidsuke.

Motivasjonen er litt på minussiden, men sånn er det vel bare når jeg uansett straks skal slutte. Denne uka tror jeg at vi kommer til å bli enige om sluttdato også, og jeg håper veldig at jeg kan få være ferdig ved nyttår. Da rekker jeg en juleferie med å koble meg av gammel jobb før jeg setter i gang med en ny.


#13

Millen sa for siden:

Jeg er heller ikke klar for 10 kalde i hovedstaden.
Blæh mandag.


#14

Palmen sa for siden:

Har du fortalt hvordu skal starte, Tjorven? :nysgjerrig: Mulighet til å kunne ha litt pusterom mellom gammel og ny jobb høres veldig fint ut da.

Ny dag. Ny uke. Langhelg med mannen i slutten av uka. Jepp. :D


#15

Divine sa for siden:

Jeg er småkvalm, og håper at det bare skyldes mandag og ikke noe annet. Jeg skal også ha langhelg med mannen i slutten av uka, så det blir kort arbeidsuke, heldigvis. I dag skal jeg ikke trene og ikke har jeg noen avtaler heller, så jeg skal hjem og lage en skikkelig middag for en gangs skyld og bare slappe av. Men først må jeg jo jobbe, da. Blæh.


#16

Avatar sa for siden:

Spennende med ny jobb, Tjorven! Jeg begynner i ny på mandag, er 8 1/2 år der jeg er nå. Gruegleder meg!


#17

Pingis sa for siden:

Du er nok gravid, Divine. :nemlig:
Jeg er trøtt, men siden jeg sitter på et tog der jeg skal være seks timer til, så er det egentlig ikke noe problem. Store ambisjoner om å se mye ut av vinduet.


#18

Blondie sa for siden:

Jeg sto opp og dillet litt for de fine ungene mine i morges og det var så fint å se responsen. :hjerter: Jegcer delvis sykemeldt, så mandagen tilbringes i horisontalt leie.


#19

annemede sa for siden:

:dakars: Divine.
Jeg er på jobb, har rukket to kopper med kaffe allerede, skal snart ha min tredje.
Det var kaldt å sykle til jobb i dag.


#20

Candy Darling sa for siden:

Jeg startet uken med kjempegod tilbakemelding fra sjefen til sjefen på ukens viktigste levering, så nå er det bare flyt! Og godt er det, for denne uken er helt crazybananans. Julebord, stor presentasjon for global, jentetur ut, kveldsmøte, nyslått 50-åring i hus - og kuliminering i stor fest på lørdag. Juhu!


#21

Addison sa for siden:

Ugh, mandag ja. :nemlig: Er superforkjølt, har hostet i hele natt, takk og lov at jeg sov bedre i helgen enn på flere måneder. Og sovnet igjen mellom hostekulene i natt. Men i kveld skal jeg til Stockholm, kurs i hele morgen, så hjem, og kurs i Oslo hele onsdag. Ut med venninner onsdag, jobben torsdag. Puh! Håpet er å overleve, kan ikke være borte før tidligst fredag og helst ikke da heller.


#22

Divine sa for siden:

:rofl: Særlig!


#23

Avatar sa for siden:

Så koselig å lese, Blondie! :hjerter: Det gjorde meg glad.


#24

Stompa sa for siden:

Etter en fin treningsøkt startet arbeidsdagen med minnestund på personalrommet; en kollega døde natt til fredag. Han var akkurat like gammel som meg, og det gikk veldig, veldig fort, så selv om han ikke var spesielt nær er det tungt. :nemlig:


#25

celebelen sa for siden:

Det var trist, Stompa.

Jeg har ferie denne uka, og fikk travlere mandag enn planlagt. Ringte et firma fredag for å sjekke muligheten for hjelp til tapetsering, og nå står det allerede en mann og grunner stueveggen min. Klarte å huke tak i elektrikeren som jobber hos naboen, også - han kommer innom i morgen tidlig og skifter en vifte.

Mannen er på Sri Lanka denne uka, og er nok ikke helt forberedt på at stua er ferdig når han kommer hjem...


#26

Pingis sa for siden:

Toget mitt er snart framme. Det er jeg ikke klar for. Tog er så hvilepulsframkallende, verden kan bare suse forbi uten at jeg løfter en finger.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i bloggen, så kan du gjøre det her.