Skal ha med en smårett på et kollega-arrangement om en uke. Men hva skal jeg ta med?
Andre skal ha med spekeskinke og tortilla/salat, dip og brød, dadler med bacon, kjøttboller, bruschetta, scampi og desserter... Hva kan jeg bidra med?
Ser ikke eggerøre og røykelaks på lista. Ikke veldig spenstig og eksotisk, men folk liker det. Evt lag wraps med røykelaks og smøreost, og kutt opp i biter.
Disse så helt magiske ut!
Men så skal to stykker ha med seg spekeskinke, så jeg tenker jeg bør gå for noe annet. Pastasalat er jeg helt ærlig lei av...
De røde linseliusene (eller liberalistene, som mobilen ville rette det til) så gode ut, men blir for likt kjøttboller.
Jeg kunne kanskje laget små "skåler" av butterdeig og fylt dem med eggerøre og røkelaks...det har jeg lyst på selv. Men hvordan lager jeg skålene? Noen kyndige som vil lære meg?
Sorry Hyacinth, jeg har glemt å svare her. :flau:
Jeg klipper opp bacon i biter og steker dette i stekepannen. Renser og kutter rosenkål i to (eller fire om de er veldig store) og har dette i stekepannen sammen med bacon. Surrer det litt sammen før jeg har over vann (slik at det dekker bunnen i pannen). Ha litt salt og pepper og paprikakrydder i. La det koke på middels varme til vannet har nesten kokt inn. Tilsett litt mer krydder. Smak underveis. Jeg liker litt kick, så jeg har i litt chiliflak.
Jeg lagde dette på fredag og det var ikke mye igjen, for å si det sånn.
Jeg lager noe tilsvarende, men uten vann. Steker rosenkål og bacon (eller helst spekeskinke) på lav varme en god stund. Har gjerne (men ikke alltid) i nøtter og revet sitronskall. Gjerne chilikrydder.