Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Det er onsdag


#2

millact sa for siden:

Kaldt og litt hvitt ute og ikke minst onsdag!


#3

Tjorven sa for siden:

Jeg sitter hjemme og venter på en håndverker som skal skifte en dør på kjøkkenet vårt. Det er jammen godt at jeg ikke er hjemme på daglig basis, for jeg blir veldig oppgitt over den ikke-eksisterende progresjonen hos familien øvrige 3 medlemmer. Men jeg tror de normalt sett kommer seg på jobb/skole i høvelig tid.


#4

Blå sa for siden:

God morgen.

Jeg er på jobb og litt trett og sur. Da hjelper det ikke at jeg skal ha et langt og krevende møte.

Men det er så godt forberedt som det kan bli og det går nok bra. :D


#5

Martis sa for siden:

Hjemmekontor i dag, pga veldig mye byggeaktivitet utenfor kontoret med dertil støy, så nå må jeg ha ro.

Jeg har morgenvakten hver dag Tjorven, og blir like oppgitt hver dag. :knegg: / :gal:


#6

Timar sa for siden:

Jeg pleier også å overlate morgener til mannen, og passer på å være ute av huset i god tid før det skal mases unger fra frokostbordet via hårbørste og tannbørste og ut døra..

Ellers er det november, kaldt, mørkt, og jeg fant at det eneste fornuftige er å begynne å høre på julemusikk.


#7

Blondie sa for siden:

Jeg har hatt morgener med barn alene i nesten tjue år og merker nå som de bare er her annenhver uke at jeg får gjort uendelig mye mer uten dem. :sparke: De er heldigvis søte da, også hun lille som er übermorgengretten.


#8

Millen sa for siden:

God morgen, kaldt, mørkt og eksamensnerver i spenn. SElv om det er en hel uke til.. julemusikk- lukke døra til kontoret da. :)


#9

Trixie sa for siden:

Morgenkaoset ja.
Stort sett fornøyd med at jeg ofte er ute av døra før de skal ut. Men nå er jeg hjemme om dagen og prøver å puste med magen…
Idag er det skolearbeid og pakke til Oslotur i morgen. Konferanse i et par dager på hotell blir helt greit nå.


#10

annemede sa for siden:

Kaldt, mørkt, is på sykkelstien, gode votter og dobbelt lag med ull gjorde susen. I tillegg så har jeg hacket på temperaturinstillingene på jobben.


#11

millact sa for siden:

November er straks over, det er en fordel med å ha det supertravelt på jobb. Nå møte.


#12

Anda sa for siden:

November nærmer seg slutten, ja, og tross mørke og evig lang forkjølelse har den løpt unna. Lurer på om det delvis skyldes bikkja og daglig dose frisk morgenluft? :gruble:


#13

ingling sa for siden:

Hakket mindre kaotisk morgen hos oss i dag enn i går, i hvert fall, men det er mye takket være at mannen jobber hjemmefra og kan levere seint. Blir andre boller over nyttår, men det får vi ta når det kommer. :nemlig:

Kald og trøtt, men lettere til sinns enn på en stund. I ettermiddag skal jeg ut og spise med hyggelige kollegaer, så det blir bra!


#14

Maverick sa for siden:

God morgen! Ny dag, nye muligheter til miste enda litt mer trua på menneskeheten. :knegg: Neida.


#15

tink sa for siden:

Jaggu er det onsdag. Skolen kjører gå-aksjon, så vi har tatt oss sammen for å følge førsteklassingene til fots opp bakken. Det er jo egentlig fint å starte dagen med en liten gå-tur. Men jeg blir overraskende frustrert over å se hvor surrete de selvgående 2.trinnselevene oppfører seg i trafikken. Det er ikke mange biler, men jeg kjenner at jeg er skeptisk til å slippe løs førsteklassingen med de der.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i bloggen, så kan du gjøre det her.