Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Det første lyset


#2

Blondie sa for siden:

God adventsmorgen! Jeg ligger henslengt på sofaen og ser på Orderud-dokumentaren. Det gir jo i det minste litt perspektiv på eget liv. :knegg: Regn ute, tror det ikke blir så mye uteaktiviteter i dag.


#3

Frøy sa for siden:

Snøsøsteren er lest for jentungen og overnattingsbesøk. Utrolig kjekk bok, glede meg til resten av førjulstiden med den.


#4

Fintdethei! sa for siden:

Storesøster på 22 leser snøsøtster til lillesøster på 11 må i advent :hjerter:. Idag skal jeg straks ut og lufte hodet i byfjellene mens det er litt dagslys. Etterpå må jeg hive meg rundt og lage fotokalender.


#5

Blånn sa for siden:

Cup-morgen. Ett tap så langt.


#6

millact sa for siden:

Begynte på Snøsøster her i går. Eldste på snart 14 leste like godt hele, men hun ville likevel høre meg lese for broren også.

Det skal være julemarked i flotte Ravnedalen, men nå pøsregner det.


#7

Millen sa for siden:

Idag skal vi på Chat Noir og se Natt i Nisseland.
Ellers lesning til eksamen, vi leser og Snøsøstren høyt i familien.


#8

Blå sa for siden:

God morgen

Jeg har vært oppe forholdsvis tidlig, satt rundstykkedeig, ryddet kjøkkenet og arbeidet en time. Nå skal jeg bare vente litt for å se om det kommer svar på noen av henvendelsene mine (kan jo være noen andre jobber en søndag morgen), så skal jeg rydde vekk datamaskinen og bake pepperkaker.

Ellers er planen for dagen å prøve å bli ferdig med julegenser til storesøster slik at den kan brukes i adventen.


#9

Pamina sa for siden:

Cupmorgen her og.


#10

Maverick sa for siden:

God morgen! Jeg pysjer og pepperkaker i sofaen med en nudisttreåring som har erklært at det er «lettere å balansere (på sofakanten) uten klær», har kaffe og et deilig, mykt og langsomt strikketøy.

I ettermiddag skal vi «feire ett-tallet» som Aurora sier, med god og sen lunch, og pokkern, lurer på om det er julegrantenning i borettslaget i dag?


#11

Fersken sa for siden:

Oppvisning i turnforeningen, oppsatt i pulje to så da blir det en sen start.


#12

Divine sa for siden:

Vi har sjekket ut fra hotellet i Riga, men flyet går ikke før 23.30. :tullerdunisse: Har søkt tilflukt i tesalong og skal snart besøke det tidligere KGB-hovedkvarteret. Det er litt varmere her i dag, takk og lov. Jeg trodde at jeg som trønder var vant til det meste av kulde, men gårsdagen var helt ekstrem.


#13

Toffskij sa for siden:

Morn! Jeg har klipt mannen, slåss med Facebook og driver nå og skviser femtenåringen til å skrive ferdig stilen sin. Det virker ikke så fristende å gå ut i alt det blygrå og våte, akkurat.


#14

Divine sa for siden:

Slåss med Facebook?


#15

Toffskij sa for siden:

Knotet med noen bildegreier.


#16

polarjenta sa for siden:

God formiddag.

Jeg har sløvet på sofaen, gått tur sammen med storebror og nå venter jeg på at en maskin med klær skal bli ferdig. Rolig søndag med andre ord.


#17

Palmen sa for siden:

Mannen og min kjærestehelg går mot slutten, nå venter vi bare på at flyet skal gå. Har vært nydelig med plussgrader og sol nå, ladet opp med d-vitaminer til resten av desember. :D


#18

Candy Darling sa for siden:

Herrejemini, førti-femtiåringer kan feste. :gal: :knegg:


#19

Skilpadda sa for siden:

Jeg sitter og kvier litt for å gå ut i det våte, jeg også, men har en vag plan om å gå på DoGA på Designernes eget julemarked. Har noen vært der og kan fortelle om det (ikke) er verdt det?


#20

Eia sa for siden:

God middag! Vi sløver, synger og spiller litt gitar med gjesten vår. En av ungene på trening, den andre med hodet dypt nede i iPaden sin. :knegg:

Litt senere skal vi ned og hente to ønsker fra ønsketreet i byen, og så blir det pizza og julefilm i heimen.


#21

Pingis sa for siden:

Mann og sønn spiller sjakk, datter og venninne baker julekaker, og jeg jobber litt. Tilsynelatende idyllisk, spent på hva som ryker først!


#22

Anda sa for siden:

Årets første julebrøler; Remas pepperkakedeig. Aldri, aldri, aldri igjen.


#23

Pøblis sa for siden:

Jeg har sunget og sunget og sunget i dag.
Halleluja-koret fra Messias - det er liksom det ultimate for oss korsangere. Blir ikke mer trøkk enn det, gitt. :elsker:


#24

Addison sa for siden:

Go'ettermiddag! Skal straks ut i regnet å overvære julegrantenning der jentene spiller med skolekorpset. Vi drar via nærmeste fretex-boks og leverer 10 poser klær fra en lengge tiltrengt skaprydding. Håper det snart blir bedre desembervær, dette er traurig.


#25

Timar sa for siden:

Julegrantenning og adventskonsert i høljregn unnagjort. Løpetur i høljregn også unnagjort. Nå har jeg krøpet under dyna for å se gjennom bilder til kalender, og ser ikke noen grunn til å krype fram igjen på veldig, veldig lenge. :hjerter:


#26

Eia sa for siden:

Dro to motvillige barn ned til byen for å hente ønsker, bare for å oppdage at de henger der kun på lørdager. Jaja, vi kom oss i alle fall ut av huset i dag. :sparke:


#27

Maverick sa for siden:

Det VAR julegrantenning i borettslaget, så nå har jeg vært og dansa rundt treet sammen med femtenåringen, tolvåringen, treåringen og resten av gjengen her. :knegg:


#28

Trixie sa for siden:

Søndag.
Fuktig lag igår så rolig søndag.
Nettopp kommet hjem så nå er det fyr i ovnen og sofaen.
Ungene kommer i morgen så jeg må pakke inn kalendergaver. Sent ute sa du???


#29

Blånn sa for siden:

Det ble jammen meg førsteplass i b-sluttspill på mellomste. Gøy!


#30

millact sa for siden:

Vi får kanskje snø til helgen!


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i bloggen, så kan du gjøre det her.