Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Torsdag


#2

Timar sa for siden:

Flytog først, kaffe etterpå. :nemlig:

En liten svipptur til utlandet før det blir helg. Det blir forhåpentligvis bra!

God torsdag, alle! :)


#3

Millen sa for siden:

God tur,Timar!

Vanlig dag her selv om jeg virkelig er klar for helg nå.


#4

Blondie sa for siden:

Jeg skal litt senere på jobb i dag og tar en rolig adventsmorgen. Må perfeksjonere klementin-spisingen frem mot julaften formiddag.


#5

Eia sa for siden:

Jeg tror jeg skal innvilge meg og de ansatte en adventsmorgen hver i år - det har vi fortjent. Normalt forsvinner vi som er foreldre på jobb før barna våkner.

Men ikke i dag. Litt mer kaffe nå, og så ut i pakkeriet. :jupp:


#6

Nenne sa for siden:

Jeg var oppe kvart over fem i dag for å bake Grittibänz som jeg alltid gjør 6. desember. Ekstra tidlig i år fordi Storebror skal av gårde så tidlig med bussen. Det kommer til å bli en veldig lang dag i dag.

Akkurat nå skal jeg ta på yttertøy og vandre over til bedriftshelsetjenesten for en influensavaksine. Litt seint ute, men jeg har vært sjuk hele oktober og november og ikke kunnet ta den før.


#7

Pamina sa for siden:

Rolig morgen på jobb, foreløpig, har vært masse som har skjedd hele uka.

I dag er den levendend julekalenderen at alle skal kle seg i noe rødt.


#8

tink sa for siden:

Jeg våknet ca halv fem i morges og hostet. Vanligvis er det ikke noe problem å ta et glass vann, og tulle seg inn i dyna igjen. Jeg gjorde det, men sovnet egentlig ikke igjen. :trøtt:

Velvel, jeg får prise meg lykkelig over at det ikke var en frokostvåken unge med full nattbleie som vekket meg, og tenke at jeg fikk da slappet av halvannen time til før vekkerklokka ringte. Er imponert over deg som står opp tidlig for å bake, Nenne! :tilber:


#9

Blå sa for siden:

God morgen

Jeg har vært god mor og var ganske tidlig oppe (ikke så tidlig som Nenne) for å lage risengrynsgrøt til lillesøster som gruet seg til mattetentamen og hadde lyst på god frokost. Det betydde at jeg hadde rolig adventsmorgen for meg selv med lys, kaffe og strikketøy og hadde egentlig bare lyst til å bli ved det bordet resten av dagen. Men den gang ei. Lang dag, viktig sak som må skrives ferdig.


#10

Heilo sa for siden:

Jeg måtte google Grittibanz. Det ser ut som en fin tradisjon! Har du sveitiske røtter Nenne?

Her har morgenen vært en blanding av fin og stress. Som følge av det siste har jeg nå hodepine. Men jeg har også te og et tappert hjemmelaget stearinlys som brenner selv om veken visst er litt skjevt plassert i glasset.


#11

Nenne sa for siden:

@Heilo Mannen min og ungene er sveitsere og vi prøver å ha med noen sveitsiske tradisjoner i forberedelsene også.


#12

Mex sa for siden:

Jeg har levert eksamen! :D


#13

celebelen sa for siden:

Gratulerer, Mex!

Jeg har hjemmekontor med sykt barn i dag, helt greit siden det er en halvveis rolig dag uansett. Hun ser på bakeprogrammer på Netflix, mens jeg drikker kaffe og forbereder rapporter.


#14

tink sa for siden:

Mex! Du er spinnvill! Har du studert i høst? :tilber:
Gratulerer så uendelig masse!


#15

Mex sa for siden:

Ja, har tatt deltidsstudie. :)
Litt faglig påfyll og litt motivasjon til hverdagen.


#16

Candy Darling sa for siden:

Grattis, Mex!
Jeg har hatt en smak av fremtiden i dag. Først bestilt videokonsultasjon hos EYR gjennom helseforsikringsappen min, og så elektronisk henvisning til Aleris, tilbake i appen med Storebrand og plutselig time på dagen. Ingen brudd, da, som jeg egentlig visste. :knegg: Men nå vet jeg på ordentlig! Og noe skal jo de forsikringselskapene bruke pengene mine på.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i bloggen, så kan du gjøre det her.