Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Det andre lyset


#2

ingling sa for siden:

:gjesp: Vært oppe halve natten. Synes i grunnen nattevåking skulle vært et avsluttet kapittel...

Nuvel. I dag skal det vaskes, ryddes og løpes, og seinere skal jeg og eldste på den lokale varianten av Nøtteknekkeren. Blir koselig!


#3

Hondacrv sa for siden:

Her er det gaveoverlevering med rakfisk for familien. Det har etter kvart blir ein tradisjon, og er veldig koselig. Før det skal eg prøve å få gått ein tur i eit fantastisk winterwonderland.


#4

vixen sa for siden:

Rolig morgen før junior skal spille tre håndballkamper. Lang halldag. Jeg elsker advent og rolige morgener med tente lys, fyr i ovnen og kaffe.


#5

Blå sa for siden:

God morgen

Her er det full førjulstid. Jeg prøver å montere ferdig storesøsters julegenser. Så blir det pepperkakebaking før hun skal pynte med venninner og jeg skal gå en tur og skrive masse julekort.

Gleder meg til alt sammen.


#6

Millen sa for siden:

God morgen.
Her blir det full eksamenslesing med siste eksamen om 10 dager...
Ellers tryna jeg igår og er rimelig mørbanket, men ingen brudd.


#7

Appelsin sa for siden:

Jeg var på besøk hos ei venninne i går kveld, gikk 6 km tur-retur, under stjernene og mellom alle julelysene, var hjemme 01.
I dag skal jeg på fjellet, og bør helst få tørket støv og vasket badene, i tillegg til litt luestrikking og gaveinnpakking.


#8

Blondie sa for siden:

Jeg har latt jul seile sin egen sjø hele helga og mesket meg med bobler, venninne og konsert. Deilig påfyll før en strabasiøs uke.


#9

Stompa sa for siden:

Jeg strikker, i innbitt trass siden pæra på strikkelampa mi gikk da jeg slo den på så det egentlig er litt for mørkt. Skal snart begynne å rette. Ellers er dagens plan å gå en tur litt utpå; stikker nok innom kjøpesenteret og kjøper ny lyspære da. :knegg:


#10

Timar sa for siden:

Håndball på programmet her og. Det vil si, med tidlig start så er vi faktisk snart ferdig. Gøy å se utviklingen til unge, lovende da.

Og så hjem og gjøre ingenting. Det trengs noe så veldig! :nemlig:


#11

Toffskij sa for siden:

Morn! I dag har jeg jammen fri! :what:


#12

Blånn sa for siden:

God formiddag! Jeg har hatt lang morgen i senga. Nå er mannen på ski, minsten på teakwondo-trening med håndball-laget og de andre guttene tror jeg vegeterer på rommet sitt. Jeg har bare hørt eldste da minste var på vei ut. :knegg:

Jeg har en irriterende muskelknute midt mellom skulderbladene som gjør det vanskelig å puste. Regner med at det blir bedre når jeg kommer igang med husarbeidet.


#13

Fersken sa for siden:

Vi bakte kakemann i går ettermiddag. I dag skal de pyntes.


#14

Eia sa for siden:

God dag. Finfin feiring av femtiåring i går. I dag har det vært sovemorgen og lang dagen derpå-frokost. Straks skal jeg ut i finværet og hente bil - blir en ca. 6 km gåtur, det. Perfekt!


#15

Maverick sa for siden:

Heioghopp! Fin dag med pepperkakebaking hos og med flotte folk, og så Tøyenbadet etterpå. Nå er det Kulekongen, sjokoladeboller og strikk, og så prøver jeg å forberede treåringen på at hun må legge seg tidlig sånn at jeg rekker å rydde kåk og forberede meg før revisor i morra. :stuart:


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i bloggen, så kan du gjøre det her.