Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Hvor kjøpe ull til leirskole? Str 158/164 el S

#1

Charlie sa for siden:

Trenger å ruste opp et barn til leirskole, det er -15 der nå, og vi har fått beskjed om at det kan krype enda lavere, så det er ull som gjelder.

Hvor kjøper man ok ullundertøy osv i den størrelsen om dagen? Tror ikke vi tar oss råa til KT rose i fem fulle sett, foråsiresånn.


#2

frukt sa for siden:

Obs pleier å ha tilbud på sånt.


#3

veobra sa for siden:

En stemme til på obs. Jeg så de hadde noe på salg nå, men tror det bllir for lite. De selger ofte pakker med genser og stillongs til en rimelig penge. Du kan finne samme tilbud på coop ekstra, men har ikke sett i det siste.


#4

millact sa for siden:

Hadde kjøpt Pierre Robert på matbutikk.
XXL har tilbud på noe denne uken, men husker ikke merke.


#5

My sa for siden:

Cubus har bra ullundertøy.


#6

Millen sa for siden:

Vi kjøpte Pierre Robert i dagligvare da jentungen skulle avgårde.


#7

My sa for siden:

Og på XXL har de tykke ullgensere i merke Neomondo, som ligner på Ulvang Rav, men er billigere. 100% ull.


#8

løve70 sa for siden:

Om du har en Norwegian Outlet i nærheten, har da alltid gode tilbud på ull der. Eventuelt på nett. Jeg kjøper Ulvang, Kari Traa og Devold stort sett. Men aldri til fullpris.


#9

Musemus sa for siden:

Vi kjøpte Janus i XS til vår lange tiåring.


#10

Shun sa for siden:

Cubus er billig og bra.


#11

millact sa for siden:

Min Coop Extra har fine Janus sett til både barn og voksne. Eldste på 13 fikk to sett derfra i fjor da det plutselig ble så iskaldt. Kjøpte voksen i M til henne. Yngste på 10 har et sett i str 10 og et i str 12. De koster under 400 kr for settet.


#12

My sa for siden:

Kan også sterkt anbefale dette settet fra HH. 500 kr, men da er det både longs og genser. Ungene her har hatt det i flere varianter, og elsker det. Litt tykkere, med innside av teknisk materiale, og fleece på knærne og albuene. Veldig slitesterkt. Eneste problemet er hvis barnet er veldig smal i livet, da kan longsen bli litt vid. Jeg har måttet tre i ekstra strikk.

Settet i fargen off white/frost er jo veldig fint også, noe min 13-åring helt klart hadde likt.

Hun falt i staver over tilsvarende genser til dame, i turkis, da jeg scrollet forbi den i nettbutikken, og syntes den var syyyykt fin. Så den har jeg fikset at hun får i julegave fra en onkel. Men hun bruker sånt på skolen også. Sportmann har ellers diverse annet ullundertøy til dame også, som ikke er så dyrt, som dette. Men det har jeg ikke noe erfaring med personlig.


#13

Sissel sa for siden:

Jeg har god erfaring med Stormberg sitt, det har ok priser.



#15

Elisabet sa for siden:

Skal de nå før jul? Eller er det etter jul? Har et par Pierre Robert sett til jente i 158/164 (hvis det er jente du har?) jeg skal selge billig som egentlig er helt nye med tynn longs og genser meg lang arm, men får aldri somlet meg til det. :knegg: Lettere når noen spør i tilfelle. Så bare si fra om det er interessant. Det er veldig greit som innerste lag.




#18

GinaK sa for siden:

Er de ute på skitur i - 15?
Det er 30%på alt av ull på Get inspired ut dagen. Nettbutikken. 😊


#19

Olifant sa for siden:

Støtter opp om Obs. Kjøpte tre sett Janus der til poden da han skulle på leirskole i høst. Grei kvalitet til en veldig fornuftig penge.


#20

Mikkeline sa for siden:

5 sett ull? Hun trenger vel ikke skifte hver dag? 2 holder vel til en uke?


#21

Lyppa sa for siden:

To sett holder fint, bare be henne henge det opp til tørk og gjenbruk om det har blitt fuktig.
Hvis hun ikke bruker ull til vanlig ville jeg kjøpt brukt eller litt stort sånn at størrelsen kan vare en stund. Her er vi storforbrukere alle mann, vi bruker ull hver dag i vinterhalvåret. Ull er gull :)


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.