Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Robotstøvsuger?

#1

dharma sa for siden:

Jeg fant noen gamle tråder om emnet, men siden det sikkert har kommet litt bedre varianter på markedet de siste årene så starter jeg en ny.

Noen som har, og er dere fornøyde?

Mannen støvsuget hele huset i går og har nå lyst på en.:knegg:

Både jeg og datter har langt hår og røyter mye, vil det være ett problem?

Tepper har vi også ett par av og mye ledninger her og der.


#2

mkj sa for siden:

Jeg tror jeg får en ledningløs støvsuger til jul. Ikke robot, men tanken er at det skal være skikkelig lite stress å ta fram støvsugeren.


#3

Timar sa for siden:

Og det virker! Vi har begge deler og det er mindre pes med den trådløse enn å gjøre klart for at roboten skal få jobbe uforstyrret :knegg:


#4

Skilpadda sa for siden:

Trådløs støvsuger er superpraktisk, mye mer behagelig enn en klassisk en. :jupp:

Og robotstøvsugeren er veldig søt der den surrer rundt for seg selv. Det blir jo ikke akkurat noen rundvask av det, men den tar det grøvste og er fin å kjøre innimellom ordentlig rengjøring. Langt hår er litt trøblete, for det vikler seg rundt de små kostene som spinner, men man får bare løfte den opp og plukke hårene av når den piper fordi den har gått i stå.


#5

mkj sa for siden:

Ja, tviler på om jeg kommer tilmå orke å støvsuge i ett sett, men det blir sikkert mye enklere å ta det verste på 5 min


#6

Nessie sa for siden:

Vi hadde robotstøvsuger. Men stua og kjøkkenet er for «møblert» at det ble særlig effektivt. Mye kattehår også. Så vi solgte vår igjen.


#7

Chablis sa for siden:

Vi har robotstøvsuger og elsker den.


#8

Che sa for siden:

Jeg ønsker meg til jul.


#9

Lykken sa for siden:

Skulle gjerne hatt robotstøvsuger, men tror bikkja går dårlig overens ned en sånn, hvis den skulle gått på dagtid mens vi er borte på jobb og skole. En av dem eller begge to hadde høyst sannsynlig vært død i løpet av dagen...


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.