Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Doctor Who

#1

IzziCreo sa for siden:

Poden har lyst til at vi skal se denne sammen :hjerter: Men dette er jo en litt spesiell serie etter hva jeg har skjønt. Man kan begynne litt flere steder. Hva vil dere anbefale? Poden er 14.


#2

Tallulah sa for siden:

Jeg ville begynt på starten av de nye, altså i 2005. Det referes endel bakover dit (men ikke så mye til 60-70-tallsserien at det gjør noe), og jeg syns man bør få med seg såpass. Det er også eneste måten å få med seg hele Rose Tyler sin historie på. :hjerter:


#3

Inagh sa for siden:

Jeg ville absolutt begynt med 2005, ja, og sett meg gjennom hele serien derfra. :hjerter:

(Og mine favoritter er Amy og Rory. :elsker: )#5

C3PO sa for siden:

Jeg må smile av at du omtaler den som en spesiell serie. Den er fin, men ikke så veldig avansert for det meste. Ingen tvil om at dere skal starte med 2005. De to yngste holdt ikke ut med den forrige doktoren, men liker årets sesong.


#6

Skilpadda sa for siden:

2005, ja. :jupp: :meelopers:


#7

IzziCreo sa for siden:

Da starter vi med 2005!

Jeg vet faktisk veldig lite om den, men har fått med meg fandom'en rundt serien og det var vel derfor jeg har tenkt at den er spesiell (og ikke i sammenheng med avansert). Jeg liker ikke å lese noe særlig om serier/filmer i forkant, men ønsker heller mest mulig å "møte" den når jeg skal se den.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.