Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Marengs med konditorfarge

#1

Cumulus sa for siden:

Noen som har tips til å få marengsen stiv med konditorfarge?


#2

Mikkeline sa for siden:

Jeg har aldri opplevd at fargen påvirker konsistensen. Det er jo bare et par dråper som skal til? De har jeg tatt i helt til slutt når jeg vet at hvitene er pisket stive nok. Kanskje det blir trøbbel om de taes i før visping?


#3

Bluen sa for siden:

Jeg tok det i helt til slutt da vi lagde marengs i går. Gikk fint, det.


#4

Myria sa for siden:

Jeg har aldri opplevd at det er et problem, men jeg bruker pastafarger fra Wilton så de er jo ikke tyntflytende slik vanlig konditorfarge er.


#5

Niobe sa for siden:

Jeg har heller aldri opplevd at konditorfargen påvirker konsistensen.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.