Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Tykkere ullgenser til gutt på 10

#1

millact sa for siden:

Yngste skal på overnattingstur ute med speideren i januar. Han trenger en ullgenser, det tenkte jeg han kunne få i gave fra besteforeldre siden de trengte tips.

Hvilken skal han ønske seg?






#6

My sa for siden:

Alle mine tre er veldig glad i sine Ulvang Rav. Det finnes en del lignende gensere i andre merker også, som er billigere, og sikkert like gode.


#7

Maverick sa for siden:

Jeg anbefaler gensere i islandsk ull, mulig det bare er min Islandhangup som snakker altså, men jeg synes nå allikevel at den ulla varmer mye bedre enn det meste annet. Men jeg trives også godt i disse med høy hals, glidelås og lange ermer med tommelhull altså.


#8

Gerbera sa for siden:

Lanullva har gode gensere.


#9

Chablis sa for siden:

Min har Ulvang rav, de har ermer med tommelhull og det er viktig for min.


#10

Nera sa for siden:

Understreker; Lanullva er uslåelige, og selv min ullhater elsker den.


#11

millact sa for siden:

Han fikk denne av bestemor. Ser fin ut i alle fall.


#12

My sa for siden:

Eldstejenta fikk pudderrosa Lanullva (tykk) av besteforeldre til jul, og har bodd i den siden. Svindyr, så skulle hun fått den av behov midt i året hadde hun fått en tilsvarende av annet merke til halve prisen. Men super som julegave. Den er mykere enn de fleste, og for henne som liker det kroppsnært er fasongen perfekt. Men den sitter inntil som et pølseskinn (har den selv også), så om man ønsker en ledigere modell ville jeg heller gått for Ulvang eller annet merke. Juniormodellen av Ulvang rav er mykere enn voksenmodellen, men tror kanskje ikke den har tommelhull.


#13

Chablis sa for siden:

Joda som skrevet lenger opp , så har den tommelhull.


#14

My sa for siden:

Åja, kanskje de nyere modellene har. Alle mine tre har hver sin Ulvang rav i hhv str 134, 146 og 164, og de har ikke (måtte gå og sjekke nå :knegg: ). Men det er ikke den nyeste modellen som er lys grå i glidelåsstolpen, det er den litt eldre typen, som er helt ensfarget. Eldste har også en i voksen str xs, og den har tommelhull.


#15

Chablis sa for siden:

Min har i 164, kjøpt i nov og den har tommelhull.


#16

My sa for siden:

Ja, de to minste våre ble kjøpt for tre år siden, og den største ble kjøpt i fjor, men da lette vi bevisst opp den gamle modellen i en nettbutikk, fordi det var den fargen hun ville ha. Så da har de nok begynt å produsere dem med tommelhull etter hvert, når de har skjønt at det er populært. :nikker:


#17

millact sa for siden:

Devold er litt stiv, men den blir neppe brukt mye, mest på ski og speidertur.


#18

My sa for siden:

De ser veldig fine ut. :nikker:


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.