Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Det tredje lyset


#2

Divine sa for siden:

Morn! Jeg var tidlig oppe og kjørte mannen til toget. Han reiser til England i dag, og så reiser sekstenåringen og jeg over på fredag. Nå skal jeg snart en tur på SATS, og resten av dagen skal jeg bruke til å vaske badet og jobbe. Skulle gjerne ha bakt litt og kost meg med julefilm, men vet ikke om jeg tar tid til slike frivoliteter.


#3

Blondie sa for siden:

Fullt program i dag, dog bare hyggelige ting. Julebaking hos gode venner, bursdag og besøk av familie fra langtborte.


#4

Maverick sa for siden:

God morgen! Jeg har en del småpusling på programmet i dag, og håper på en skitur i kveld, men først skal treåringen som har hostet hele natten (liggende oppå hodet mitt) og jeg sløve oss gjennom minst en film.


#5

Timar sa for siden:

Familien stablet klare med store mengder ull og slalombriller og alt annet. Klare for en kort sesongdebut på nedoverski.

Jeg hadde egentlig tenkt å trene og late meg og få pyntet til jul og handlet og bakt litt, men kanskje man har masse ork til det etter utetid? :snill:


#6

Blånn sa for siden:

God formiddag! En dag helt uten konkrete planer annet enn en tur på post i butikk. Ute daler snøfnuggene stille. Kanskje kommer rådyrene en tur i hagen i dag også? De er her nesten daglig. Naboens viltkamera fanget opp en mink med fisk i munnen for noen dager siden. Fint å bo i Oslo. :D


#7

ingling sa for siden:

Vi har en forholdsvis rolig søndag, det tror jeg alle trengte i dag. Jeg og eldste har vært på pianokonsert, ellers har vi minimalt med planer for dagen. Må lage en kake til morgendagens juleavslutning, bare. Og lade opp til siste innspurt før juleferie. Og egentlig løpe en tur i snøen. Kaffe først. :nemlig:


#8

millact sa for siden:

Vil også bo på Østlandet og dra på ski!

Bakt rundstykker og gått en tur. Nå skal vi snart lage fuglemat og delfiakake.


#9

Palmen sa for siden:

Jeg handler julegaver på Finni dag. Blir runde med Vipps og henting men først skal vi på turnoppvisning med eldste. :jupp:


#10

Susse sa for siden:

God kveld! Her er det ikke mye jul, her monteres kjøkken for harde livet. Men det blir så syyykt bra!


#11

millact sa for siden:

Så deilig med nytt kjøkken, Susse! Det blir snart jul hos dere og.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i bloggen, så kan du gjøre det her.