Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Fidgetspinner i Oslo nuh?

#1

Maverick sa for siden:

Nå har vi endelig dechiffrert, Nissen og jeg, ved hjelp av to storebrødre, hva treåringen ønsker seg så veldig, "en liten ting med hull som snurrer", og det er altså da en fidgetspinner. :stuart: (Hun er ikke så opptatt av trender.)

Noen som vet om butikk som selger dette i Oslo nå? (Det er ingen på Finn.) Har sjekka Clas, Norli og Lekia.


#2

Myria sa for siden:

BR og Toysrus har. Hvis du søker på hjemmesidene deres kan du se akkurat hvilke butikker som har på lager og også reservere i butikk. :jupp:



#4

Maverick sa for siden:

Kjell ligger i gata mi! :hyper:


#5

Nessie sa for siden:

Trodde det sto fiskepinner :sparke:


#6

Nabojenta sa for siden:

Det skulle jeg visst da jeg var i Hong Kong på søndag. De hadde boder fulle av de fineste, rareste og kuleste spinnere. Til kun noen kronestykker. Pokker, da.


#7

Maverick sa for siden:

Jeg har prøvd å skjønne det LENGE. Men du kan vel ta en svipptur tilbake? :glis:


#8

Nabojenta sa for siden:

Selvfølgelig. Tar det i morgen etter jeg har kjørt yngstemann på skolen.



#10

Zulu sa for siden:

Fikk du tak i, Maverick? Hvis ikke, er jeg ganske sikker på at vi har noen fine hjemme du kan få. Jeg er på jobb midt i sentrum i morra. :-)


#11

Lille meg sa for siden:

Er ikke det noe "alle" prøver å kvitte seg med, da? Mener jeg har sett det hos blant annet Ark og Clas Ohlson. Ja, se der.


#12

Malama sa for siden:

De har dem jo på stand på kassa på spar, akkurat nå i desember byttet ut med noe julegreier tror jeg, ikke kule da, men standad basic. Det burde være mulig å få tak i.


#13

Maverick sa for siden:

Jeg har fått napp! Ellers takk folkens. :hjerter:


#14

nokon sa for siden:

Ver litt obs på storleiken - Ungen fekk ein i voksenstørrelse til femårsdagen og det var krise, for den fekk ikkje plass til å snurre i hånda hans. Avstanden frå midten og ut må ikkje vere lenger enn tommelen til barnet.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.