Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Det er onsdag


#2

Blånn sa for siden:

Morn! Kirkebesøk og medarbeiderundersøkelsen på planen i dag.


#3

polarjenta sa for siden:

Morn.

I dag skal vi ha julefrokost med elevene e. Det er stort sett det vi rekker siden dagen er ferdig 11.10. så er det et møte, før jeg stikker og er hovedtillitsvalgt resten av dagen, tror vi drar på noen barnehagebesøk. Bare i morgen igjen, så er det juleferie.


#4

celebelen sa for siden:

Jeg skal egentlig ha opplæring i et nytt system om en halvtime, men har ikke fått tilgang til riktig modul. Store deler av gårsdagen gikk med til lignende praktisk tull, så det er vel bare å smøre seg.

Dagens utfordring: ikke spise opp alle marsipanhvalene som er igjen i boksen på fellesrommet.


#5

Hondacrv sa for siden:

Eg har ikkje fleire skoletimer før jul. Veldig heldig i år. Men eg har særemne og skal rette og drikke kaffi og tenne stearinlys. Så det blir bra.


#6

Timar sa for siden:

Jeg har sovet under dyne, teppe, to lag ull og ekstra varme sokker i natt. Hadde overhodet ikke troen på at det kom til å bli noe jobb i dag, men jammen! Skal ikke kimse av store mengder dop, altså! :nemlig:


#7

Tjorven sa for siden:

I dag er en kaosdag. Det er VELDIG mye å gjøre på jobb. Begge barna skal til tannlegen, mannen min skal på tur med jobben sin og da det viste seg at klassen til knerten skulle på heldagstur, så bare resignerte jeg. Jeg har ikke overskudd til å plukke ham opp på et eller annet random sted i tide til å nå tannlegen, og siden vi ikke vet hvor han skal være, så vet vi heller ikke om han kan komme seg til tannlegen på egenhånd . Så han er med meg på jobb i dag, og sitter på pulten ved siden av meg og gjør "mattetentamen".

Rare ungen synes matteprøve er mye morsommere enn bytur med klassen sin. :hjerter:


#8

Fersken sa for siden:

Ekstra trøtt i dag og så har det gått opp for meg hvor mye som gjenstår å gjøre før jul. Føler at lista blir lengre for hver dag.


#9

annemede sa for siden:

Vi skal ha familiebursdag i dag.
Julemiddagene er i hus.
Dessertene gjenstår. De er planlagt, så det er "bare" å handle inn.


#10

Blondie sa for siden:

Vi jobber ut uken, elevene er sånn middels motiverte. :knegg: Jeg har bestikkelser i form av julemusikk og klementiner, så de får nok noe næring i hodene.


#11

Toffskij sa for siden:

Nei, nei, nei, det må da være litt flere dager igjen til jul enn dette? :skremt:


#12

Frøy sa for siden:

Jeg er på vei til byen for å kjøpe pinnekjøtt, skjorte til guttungen som skal på ball og de resterende julegavene.


#13

Pingis sa for siden:

Jeg hadde eksamen i går, så nå er jeg full av feriefølelse! Riktignok har jeg brukt hele formiddagen på å jobbe, for jeg har jo jobb også, men ferie er det lell.


#14

Nessie sa for siden:

Juleferie fra idag :danse:


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i bloggen, så kan du gjøre det her.