Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Ariana Grande - Fra hvilken alder?

#1

Timar sa for siden:

Jeg har mulighet til å få kjøpt konsertbilletter, men er usikker på om ungen er gammel nok til å ha glede av det. Hun blir 10 og er ikke spesielt opptatt av musikk. Hva tror dere? Er konsert gøy uansett, eller bør hun like musikken?


#2

Maverick sa for siden:

Ariana lager absolutt show nok til at tiåringer gjerne liker det, men om det er en tiåring som ikke synes det er gøy med konsert, så er det ikke så mye poeng da.


#3

Timar sa for siden:

Hun syns helt sikkert det er gøy med konsert, men hun kjenner ikke artisten. Tror jeg, ihvertfall. :p


#4

amylin sa for siden:

Hvis hun ikke er spesielt opptatt av musikk, hadde jeg ikke dratt henne med på konsert.


#5

Tjorven sa for siden:

Snuppa var på konsert med Ariana Grande både som 10- og 12-åring. Men hun er veldig musikkinteressert og kunne alle tekstene.

Ellers tror jeg ikke at jeg hadde giddet.


#6

Maverick sa for siden:

Men - Ariana er neppe et dårlig førstekonsertvalg, det blir helt sikkert gøy.


#7

Timar sa for siden:

Takk for hjelpen. Tror jeg venter litt og ser an. Planlegge for oktober 2019 ble litt uoverkommelig akkurat nå. :knegg: Men takk for hjelpen! :)


#8

Fersken sa for siden:

Jeg dro med daværende 10-åring på Justin Bieber konsert. Det ble en ikke særlig kjekk opplevelse for henne, for arrangøren hadde lagt opp arrangementet til å bli en gedigen fyllefest heller enn en konsert med artist(ene) i fokus. :mumle:


#9

IzziCreo sa for siden:

Jeg kunne glatt tatt med min 6-åring, men han digger konserter. Har vært på Ariana med eldste da hun var 10-12 år, og veldig flott og fengende show. Man trenger ikke å kunne sangene for å dras med. Uansett så har dere også lang tid på å høre musikken hennes. Super gave! Barna her digger slike opplevelser. Minner! :hjerter: Nå får jeg ikke være med eldste lengre, for nå er det konserter med venner som gjelder :leppe:


#10

Pelen sa for siden:

Enig, vi var på konserten sist hun var i Oslo og det var mange jenter på den alderen (og eldre) der. Ingen fyllefest da.

Se til å ha sitteplass.


#11

Maverick sa for siden:

Tipper det var i Stavanger?


#12

Agent Scully sa for siden:

Min (da) 10-åring får til jul. Tribuneplasser


#13

IzziCreo sa for siden:

Viktig med sitteplasser, ja :nikker:

Har aldri opplevd fyllefest på noen konserter i Oslo. Ei heller på alle f.eks. Metallica konserter. Mellomste var vel 7-8 år eller så første gang han var med. Trist hvis sånt ødelegger, det er jeg absolutt enig i, Fersken.


#14

Maverick sa for siden:

Jeg har absolutt sett fyllefesttendenser på konserter i Oslo, men ikke når målgruppen har vært så ung som hos Ariana og feks Justin B.


#15

Timar sa for siden:

Ok, jeg ble overbevist!

Oppdaget dog først da jeg puttet konserten inn i kalenderen, at det er på en torsdag.. Muligens også midt i høstferien.

Langtidsplanlegging funker bare sånn passe, ja, men billettene kan vel alltids selges om vi ikke får det til. Bursdagsgave i boks! :D


#16

amylin sa for siden:

Absolutt noen konserter som har fyllefesttendenser, ja. Tviler på at det blir det på Ariana Grande, da.


#17

Maverick sa for siden:

Woop! Det blir gøy!


#18

Timar sa for siden:

Kjøpte tribuneplasser, så gamlemor får sitte. :knegg: Frøkna er veldig glad i musikk og show, så bare hun blir kjent med artisten også så blir nok dette stas!


#19

Fersken sa for siden:

Det var i Stavanger ja. Det byen her trenger er et par skikkelig fester på lokalet (kan sammenlignes med bygdafester) for hver eneste konsert blir en stor fyllefest. :gal:


#20

Maverick sa for siden:

I know. :knegg: Det er en helt egen verden der borte!



Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.