Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Gave til sønnens kjæreste

#1

GinaK sa for siden:

Hjelp. Jeg trenger tips til hva man gir til 17årige jenter. :p
Hun er veldig hyggelig og søt men vi kjenner henne ikke noe veldig.
Om vi snakker for mye med henne så mener sønnen at vi driver med utspørring..

Hva liker jenter i den alderen og hva kan vi gi uten at det blir teit? :o

Gutten selv er ikke opptatt av sånne gavegreier i det hele tatt så han sier at han har avtalt med henne at de går ut og spiser og går på kino etter nyttår.. :rolleyes:

Jeg prøver å si at det hadde vært koselig om han hadde kjøpt noe til henne allikevel.
Stønn. Gutter er av den enkle sorten men jeg er litt redd for at det kan være sårende for henne. Hun er jo bare søt og snill.

Hva gir guttene deres til kjærester i den alderen? :cool:


#2

Teofelia sa for siden:

Jeg hadde neppe kjøpt gave til en kjæreste som jeg ikke kjente noe videre. Jeg tror mange 17-åringer ville syns det var litt kleint å få.

Eller mener du at du skal fikse gave til henne på vegne av sønnen din? For det er vel så NEI, NEI, NEI som det går an? :hehehe:


#3

Maverick sa for siden:

Min sønn, femten, skulle «fikse noe». :nemlig:


#4

007 sa for siden:

Enig med Teo.
Jeg kunne strekt meg til et kinogavekort som de kunne brukt sammen.


#5

Bokormen sa for siden:

Frøkna her (og hennes venninner) er glade i skjerf, gavepakninger med håndkrem og slikt, gavekort på h&m, fluffy sokker, pysjsett.. :)


#6

Bokormen sa for siden:

Det er mulig jeg misforsto litt, jeg trodde du mente gave fra dere foreldre. :)


#7

Rabbit sa for siden:

Jeg tenker vel at den jobben ville ikke jeg hatt, det måtte nesten barna mine ordne selv. Det er jo veldig vanskelig å vite hva man skal kjøpe til kjæresten til et av barna sine, det kan nok lett bli kleint,ja.


#8

GinaK sa for siden:

Nja, tenkte mer å få noe tips som jeg kunne gitt videre til han så han kunne fått etpar idèer om hva han kunne kjøpt. Bare en liten ting. Sånn at han kunne fått rompa i gir og dratt ut og kjøpt noe i morgen.

Ikke noe smykkegreier. De har kun vært sammen i to måneder.
Men noe fra Vita eller noe. Parfymegreier? men hva?

Takk for forslag.


#9

millact sa for siden:

Noe fra Body Shop? Han bør fikse det selv.


#10

Elise sa for siden:

Et stort og deilig skjerf.


#11

Carpe Diem sa for siden:

Duftlys, flaske fra S`willl, Freia sjokoladehjerter, god te og en fin kopp hvis hun liker slikt, parfyme, dusjsett etc fra Rituals, fine votter, fin julekule?

:jupp:


#12

veobra sa for siden:

En krem fra body shop tenker jeg faller i smak hos de fleste. Et stort skjerf også,med mindre hun er veldig opptatt av merker så det blir dyrt for å være riktig.


#13

amo sa for siden:

Kari Traa kosebukse? 299 på sport1. Levis t-skjorte el Adidas t-skjorte? Stort skjerf? Gavepakning av et eller annet slag? Kosedress fra en eller annen kjede? Boken Snøsøstre?


#14

Input sa for siden:

Hvis han sier at de har avtalt at de skal gå ut sammen etter nyttår, hvorfor tror du ham ikke på det? Det er jo en potensielt ubehagelig situasjon du setter henne i om han gir henne noe og hun ikke har gitt noe tilbake. Dessuten burde du 100% applaudere at de gir hverandre samvær og opplevelser i stedet for ting, som jeg tipper de begge får mer enn nok av.


#15

polarjenta sa for siden:

Dette er jeg enig i. :jupp:


#16

ming sa for siden:

Jeg legger meg ikke opp hva han på straks 16 kjøper til kjæresten. Eller om han kjøper til henne. Selv om jeg kjenner henne rimelig godt ettersom hun har vært en god kompis i to år før hun ble kjæreste, og følgelig har vært en del hos oss.

La dem ordne opp sjøl, er altså tipset herfra.


#17

GinaK sa for siden:

Ok, jeg bare synes han virket så uengasjert og var engstelig for at hun skulle bli lei seg selv om de avtalte tur ut sammen isteden.

Hun er så søt og naturlig og veldig ordentlig så det er en lykke at hun orker å holde ut med tøysekoppen min som til tider er så fryktelig fjollete.
Og det aller beste er at han har roet litt ned på party. :digger:
Om han skal ut så avtaler de at de er ute på noe med venner men at de drar hjem rundt midnatt så da kommer hun hit.

Neida, skal ikke bry meg. Greit å vite hvordan det er hos andre. Dette er første skikkelige kjæreste som han har tatt med hjem og som også overnatter. :cool:
Takk for alle fine råd. :)


#18

ming sa for siden:

Guttungen her endte forresten på noe enkel ørepynt fra gullsmed. Han var opptatt av at det skulle være hennes stil (altså enkelt og ujålete), men at det måtte være sølv, siden hun har nikkelallergi. Jeg har ikke sett dem.


#19

trøtt sa for siden:

Jeg og jentungen jaget tenåringen til byen nå for å kjøpe gave til kjæresten. Jentungen skulle hjelpe han så vi håper han kommer hjem med en gave.


#20

Tussa sa for siden:

Eg syns dei pysjsetta på Cubus til 199 er fine og har kjøpt fleire av dei i år til nevnte målgruppe.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.