Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

It's Friday, Friday


#2

Millen sa for siden:

Noen jobbetimer til så juleferie. :lykkelig:


#3

Tjorven sa for siden:

Jeg er installert på hjemmekontoret mitt. Jeg skal avslutte et par prosjekter i vårt forhatte ERP-system og dokumentere bittelitt på en jobb jeg gjorde tidligere denne uka (for etter nyttår har jeg garantert glemt hva jeg faktisk gjorde). Og deretter er det juleferie. Og jeg har ferie helt til neste år. :lykkelig:


#4

millact sa for siden:

Siste dag på jobb før jul! Fremdeles innmari travelt og mye jeg venter på, men planen er å gå hjem kl 16.


#5

Java sa for siden:

Kun julelunsj på jobb i dag, så skal jeg ha etterlengtet ferie. I to uker!! Heldige meg.


#6

Frk_Fryd sa for siden:

Har kastet inn håndkle og ligger under pleddet hjemme. Jobb får være jobb frem til januar, nå skal jeg prøve å bli frisk og så feire en deilig jul!


#7

Mex sa for siden:

Jeg ligger å drar meg i sengen enda. Planen i dag er egentlig litt handling, men mistenker at det blir i morgen istedenfor. Så da blir det vel litt klesvask og brettspill med gutta.


#8

Dali sa for siden:

Morn! Fridag i dag, med kaffe og trening først på programmet. Litt sjelden me-time.


#9

Eia sa for siden:

Siste økt på å få alt så ferdig som mulig i regnskap, mens resten av gjengen snart skal begynne å rydde i produksjonen så det blir fint å komme tilbake til. Så er det julelunsj med ansatte og tilhørende familier, og så: JULEFERIE :glis:


#10

celebelen sa for siden:

Juleferien min startet i går. I dag skal jeg trene og ha sangtime og ellers gjøre det jeg vil.


#11

Hondacrv sa for siden:

Me hadde den vanlige julemiddagen på jobb i går. Det er ordentlig koselig. Sjølv om eg alltid bilirubin litt småkvalm av ribbe klokka 1200.
No er det ferie. Eg har som mål å drikke kaffi med flest mulig av venninnene før jula starter. Begynner med ei i ettermiddag.


#12

ingling sa for siden:

Mornings, ikke ferie her ennå, men håper å ta kort dag og heller løse noen småting hjemmefra seinere. Det skal vaskes klær og pakkes og letes frem sommergreier, for hvis bare ingen spyr eller noe sånt skal vi på ferie i morgen tidlig! :lykkelig:

Men nå: rydde opp. :nemlig:


#13

Fersken sa for siden:

Jeg skulle lage litt småkaker i går kveld, men mannen bestemte seg for å vaske rundt kjøkkenet i stedet. Så da blir det småkakelaging i kveld. Må først være litt på jobb og oppdatere ViktigeDokumenterTM.


#14

Magica sa for siden:

Siste jobbdagen i dag, og mine foreldre kommer på besøk på juleferie. :)


#15

Nenne sa for siden:

Kort dag i dag, hovedsakelig bestående av julelunsj. :knegg:

Jeg fikk lagt inn en rapport som har hengt over meg i hele høst i systemet på jobben. Det er første versjon av noe som sikkert må omarbeides, men det er en jobb jeg har gjort helt uten mal eller retningslinjer av typen veien blir til mens man går, så det at førsteversjonen er klar er en skikkelig seier for meg! Nå har jeg levert to store arbeider i desember og det er godt å ha det på stell.


#16

Fintdethei! sa for siden:

Jeg har tatt juleferie, helt til neste år. Jeg har sagt at jeg kan ringes om det er noe, så kan jeg alltids hente frem pc`en. Dagens eneste plan er å pakke inn et par julegaver, sløve i sofaen og en treningstime i ettermiddag. Søndag reiser vi bort noen dager, så jeg skal slappe av og gjøre minst mulig kjedelig frem til da.


#17

Addison sa for siden:

Jeg har Gjemmekontor, ikke søren om jeg gidder å sitte i kø en time for å komme hjem i ettermiddag. Har skikkelig vondt i viljen, men ser ut som de fleste kunder er i ferd med å roe ned før jul, eller er travle med noe annet, håper de ikke har tid til å finne på noe rart i systemene sine nå. :nemlig: I ettermiddag skal vi til byen og rusle på julemarkedet, gå på skøyter og spise på restaurant, med hele flokken! Storebror kommer hjem i dag, han bor bare i Oslo på hybel, men vi har ikke sett ham på et par måneder likevel. :hjerter:


#18

Divine sa for siden:

Jeg har også gjemmekontor. Har pakket koffert, kjørt katt til kattepensjonat, overflatevasket trappa, hentet pakke på Posten og nå sitter jeg her og skal avslutte så mye jeg kan og skrive handover-mail til de som skal være backup for meg i jula. For jeg skal omsider ha fri i romjula. I tretiden drar sekstenåringen og jeg til Gardermoen og deretter Heathrow (takk og lov ikke Gatwick). Det blir mye armer og bein og kofferter og bager på buss og tog, men heller det enn å stå i bilkø.


#19

Addison sa for siden:

I dag "snur solen"!! :jippi: Fra i morgen går det igjen mot lysere tider, vi klarte det i år igjen!! :lykkelig:


#20

Mex sa for siden:

Solsnudag ja! :jippi:


#21

Tjorven sa for siden:

Der! Ferdig med både helsikkes ERP-rapportering (som har fått mye av skylda for at jeg slutter) og dokumentering. Nå skal jeg ta ferie. Jeg burde kjøpe de siste presangene, men har mye mer lyst til å dra til Tryvann med knerten.

Ferie! :jippi:
Solsnu! :lykkelig:


#22

Tjorven sa for siden:

Jeg avsluttet arbeidsåret med å sende et par koselige e-poster til sjefene til kolleger jeg synes gjør en ekstraordinært god jobb (de i sånne jobber som vanligvis bare får dritt - som f.eks. ERP-konsulenten). Selvfølgelig med nevnte kolleger på kopi. De blir så glade! Og så føler jeg meg så ålreit - selv om alt jeg har gjort er å skryte av folk som fortjener det.


#23

Neket sa for siden:

Jeg starter juleferien med slapp dag på sofaen etter at jeg drakk langt flere GTer enn jeg burde ha gjort etter hyggelig jobbmiddag i går. Plan for resten av dagen: kjøpe juletre, rydde og vaske kjelleren, kjøpe de siste gavene. Flaks at storsenteret har åpent til midnatt. :humre:


#24

Blondie sa for siden:

Ah, i dag er det litt utfordrende å ikke velte seg i selvmedlidenhet. Gåtur i snøværet, hepp-hepp!


#25

Selma sa for siden:

Yngste er på vei til siste skoledag før juleferie. Mens venninnene hjemme i Norge sender snaps fra juleavslutning, så er det null og niks fokus på jul på high school. Her er det både biologi- og historieprøve i dag, så julestemningen får vente til hun kommer hjem. Jeg skal ut og hente ribben som jeg har bestilt og sørge for at huset er sånn noenlunde rent og pent i løpet av dagen


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i bloggen, så kan du gjøre det her.