Pebbles sa for siden:
Vi lager eggnog til jul, og jeg har prøvd mange ulike oppskrifter. Tidligere kokte jeg alltid opp fløte, men jeg synes det er tidkrevende og at det lett blir klumper når jeg lager det på den måten (det henger sikkert sammen med at det skal lages samtdig med at mye annet også skjer på kjøkkenet). De siste årene har jeg laget det kaldt - pisket egg og tilsatt det andre. Da blir det ikke like tykt. Det blir nok luftigere om jeg følger råd om å skille eggene, og tilsette stivpisket eggehvite like før servering, men jeg liker å ha ferdig laget eggnog i flasker i kjøleskapet, så jeg raskt kan tilby gjester som stikker innom. Det finnes så mange ulike oppskrifter, noen har fløte og noen har bare melk og noen en blanding. Jeg blir ikke helt enig med meg selv hva jeg skal gå for i år.
Så - har du en god oppskrift på eggnog? Jeg vil helst ha en oppskrift hvor jeg slipper å koke fløte og skille eggene.