Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Lørdag!


#2

ingling sa for siden:

Mornings! Vært oppe siden før fire, nå er vi straks klare for boarding! Sol og varme-jul!


#3

Blondie sa for siden:

God tur!

Jeg er også på reisefot, men fordi jeg må på undersøkelse på sykehus langt hjemmefra. Ikke like lystig å motivere seg til to timer på tog som fastende.


#4

Mex sa for siden:

Oh, sol- og varme- jul høres fortreffelig ut! God tur!
Lykke til med undersøkelse, Blondie.
Jeg skal på jule-yoga nå kl 9, og senere venter familieaking med venner. :)


#5

millact sa for siden:

God tur til varmen, Ingling! Høres deilig ut.

Lykke til, Blondie!


#6

Pepper Lemon sa for siden:

Jeg vil også ha sol og varme! :hylgrine: Hvor skal dere, Ingling?


#7

polarjenta sa for siden:

Lykke til, Blondie og god tur Ingeling.

Jeg sitter og moter meg opp til dagens gjøremål. Vi gjorde altfor lite i går, så det er mye gjøre i dag. Starter med kjøkkenet og jobber meg nedover huset.:knegg:


#8

ingling sa for siden:

Gran Canaria, Pepper. Og flyet har wifi, til ungenes glede! :knegg:



#10

Hjertensfryd sa for siden:

Møkkadag. Kan me spole fram nokre dagar? Kanskje til og med nokre månader?


#11

Appelsin sa for siden:

:klemme: Blondie og Hjertensfryd.

Jeg har en minijulaften med barna i dag, de drar i kveld. Alt er pyntet og bakt og pakket, deilig dag (og så håper jeg at avskjeden ikke blir for vond).


#12

vixen sa for siden:

Stor klem til de som trenger det!
Rydding og vasking idag til den store gullmedaljen. Men klarer å lage jul på en dag så det går fint. Sendte gutta i slalombakken så svinger meg alene så det går unna.


#13

Pingis sa for siden:

Gode tanker til Blondie og Hjertensfryd herfra også. :klemme:
Jeg har lagd sursild og rocky road i dag, spent på begge delene. Nå skal det jobbes litt, handles litt, og ellers skal det skje minst mulig!


#14

Skilpadda sa for siden:

God lørdag! Jeg har satt gravlaks-to-be i kjøleskapet og smeltet sjokoladefløte som står til avkjøling for å bli krem i Sarah Bernhard-kaker. Nå en ekstra kaffekopp før svigermor kommer innom for å få noe å gjøre (jeg tenker det blir et par turer på Kiwi med Poden som bærehjelp). Selv skal jeg på Mathallen for å hente kveite og andebryst, og så må jeg bestemme og handle inn tilbehør til begge deler. Og så skal vi pynte juletre og pakke inn resten av gavene. Den resterende julevasken (mannen har tatt mesteparten i løpet av de siste par dagene) får bli i morgen, og det samme gjelder krumkakebaking.


#15

Eia sa for siden:

God lørdag! Vi har startet på fetetiden, gitt. Pinnekjøtt i går, svinenakke i dag, grøt til folket i morgen og så julemiddag. Hjelpes! :kaster vekta ut vinduet: :knegg:

Skal ut å handle siste lita-julegaver og vaske kjøkken og bad, og dett er dett. (Kanskje vinduene i stua, hvis vi gidder.) Siden eldste pynta juletreet for to dager siden, av ren iver, er det ikke så mye pynting igjen i heimen. Deilig med juleferie! :glis:


#16

Tjorven sa for siden:

Alle familiens medlemmer fikk velge én aktivitet vi skulle gjøre sammen i adventstiden. I dag skal vi spise lunsj på Dinner - mannens valg. :knegg:

Jeg tvang hele familien til å se Love Actually sammen med meg, men kompenserte med absurde mengder smågodt. Jeg synes kanskje at min aktivitet var hakket mer «julete», men det var ikke egentlig et kriterium.


#17

Toffskij sa for siden:

Jeg har juleferie, for jeg har sendt inn artikkelspetakkelet nå rett etter frokost! :lykkelig: Så nå spiller jeg høy julemusikk og har akkurat satt pepperkakedeig. :D


#18

Pamina sa for siden:

Blondie trenger du noen til å møte deg i Oslo, så si ifra!

Her tror jeg de siste julegavene er mer eller mindre i hus, satt deig til rundstykker og skal rydde stue og kjøkken og få på noen klesvasker. Ungen er på trening som vanlig, yngste snakker med kamerater og spiller.


#19

Frøy sa for siden:

Jeg forsøker å Juleshine huset, har fått tatt badet i det minste og deler av stuen. Jeg tenker at det blir jul uansett, men en liten innsats kan jeg da gjøre. Håpet er å bare kunne vaske over gulver å pynte i morgen og det ser ut som at det skal gå bra. Må kanskje handle litt også men tar det senere i kveld når det roer seg i butikkene.


#20

Eia sa for siden:

Hjelp! Lang handleliste og aversjon mot shopping i alle former går ikke godt sammen. Spesielt ikke på denne storshoppedagen. Wish me luck! :tar på rustningen:


#21

Dali sa for siden:

:klemme: til Blondie og Hjertensfryd.

Jeg prøver også å vaske og rydde, men artigere å pakke inn gaver og lese fp. :knegg:


#22

Teofelia sa for siden:

Jeg er ferdig til jul. Vel, julepynting gjenstår jo, men ellers er vi visst ferdige med det vi har lyst til å gjøre til jula. Det gir meg en skummel følelse av at det må være noe jeg har glemt. :gruble:


#23

Palmen sa for siden:

Jeg er nesten ferdig til jul. Huset er rent og sengene har fått på julesengetøy (takk vaskehjelpen :hjerter:) og i går og i dag har ungene og jeg pyntet. Har igjen å pakke inn noen gaver og en handletur på matbutikken. Ett skår i julelykken er at xxl kun sendte ett og ikke to par ski til mine håpefulle, men det håper jeg vi kan får ryddet opp i i morgen, må nedten ta meg en tur ned i butikken.


#24

Anda sa for siden:

Jeg har feiret juleferie med skitur i marka og lang, deilig hjemmefrokost. :hjerter:


#25

Anda sa for siden:

Og i kveld skal jeg på en 50-års fest. Det hadde jeg nesten glemt. :knegg:


#26

Eia sa for siden:

Åh, skitur! :hjerter:

Vi får vår skidebut for i år om få dager.

Shopping overstått! :lettet:


#27

Blondie sa for siden:

Takk for gode tanker! Jeg er ferdig undersøkt og venter på tog hjem. Det er flere som gjøre det nå, gitt. :knegg: Vel, jeg har kaffe og bok og ingen som venter hjemme.

Skal tilbake flere ganger de kommende ukene, noe som jo er litt stress. Samtidig er det fint å bli utredet.


#28

Trixie sa for siden:

God bittelillejulaften.
Tøff juletid her i huset. Men jul blir det uansett. Film og rolig kveld på sofaen.


#29

millact sa for siden:

Det begynner å likne på noe. Et bad er vasket, har støvsuget og funnet frem eskene med julepynt. Nå er det pizza og så får vi se om vi pynter litt i kveld eller hva.


#30

Timar sa for siden:

Jeg har endelig hatt tid til å være syk, så jeg har ligget på sofaen i hele dag. Fjernstyrer produksjon av Rocky road fra nevnte sofa. :D


#31

Dali sa for siden:

En av de få som ikke har pynta treet enda. Men det er stort sett det som mangler. Pluss å pakke inn gavene til barna.


#32

millact sa for siden:

Jeg foreslo å pynte treet i dag, men ble nedstemt så det gjøres i morgen.


#33

polarjenta sa for siden:

Vi pyntet i går siden vi får gjester kl 13 i dag. Så da var det greit å bli ferdig med det som man kunne bli ferdig med.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i bloggen, så kan du gjøre det her.