Jeg MÅ skrelle kålrot og gulrot og sette kaldt i natt, og jeg VIL gjerne skrelle poteter og sette kaldt i natt. Vanligvis er dette null problem, det pleier å være perfekt kjøleskapstemperatur på terrassen på denne tiden. Men nå er det tre minusgrader. Det skal ligge rundt null i dag, men det fryser nok på natt til i morgen også. Jeg har ikke plass i kjøleskapet.
Vi har en uisolert utebod, men det fryser kanskje der også? Og vi har en putekasse innunder terrassetaket, kan vi isolere den på noe slags vis?
Jeg gjør det med pinnekjøttet. Men potetene altså? Kålrabien bør muligens stå kaldt, tror det er litt av poenget, men har ikke peil. Det skal ligge i vann med rosmarin og sitron.
Jeg bruker også terrassen når det er mulig på forberedelser . Omdet er kaldt så legger jeg et tjukt badelaken rundt kjeler og fat. Og evt noe tungt oppå så eventuelle dyr ikke kommer til.
Her har vi satt det i bilen. Kunne sikkert brukt garasjen men jeg er så redd for mus og rotter. Ikke at jeg tror de klarer å løfte på lokket, men sånn for å være helt sikker.