Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Hvilke filmer skal du se i jula?

#1

Pegasus sa for siden:

Askepott og 3 nøtter fikk vi sett i dag. Jeg må se den hvert år, selv om jeg ikke blir helt fortrolig med den nye utgaven.

I romjula har jeg lyst å se "Tante Pose" , og "Fanny og Alexander". Tror ikke de går på TV i jula lengre, så må nok lete litt på nett og se om vi kan få streamet dem.


#2

IzziCreo sa for siden:

The Lord of the Rings extended edition er fast juletradisjon her, men poden og jeg så den på nattmaraton på kino for et par mnd siden så vi har diskutert unntak nå denne julen. Enten så ser vi Harry Potter eller bytter med påsken (da ser vi The Hobbit extended edition).

Minsten har lest ferdig den første Harry Potter boken, så da skal vi alle se filmen med ham. Det gleder vi oss til. Og så skal vi kanskje se Narnia også.


#3

løve70 sa for siden:

Love Actually så vi i dag. Tenkte å se Skjelvet i morgen


#4

Retz sa for siden:

Jeg skal se fjernsynsteatrets gamle oppsetning av Fortuna, Gudfaren og kanskje nyinnspillingen av IT. Og så håper jeg å finne noen interessante dokumentarer.


#5

Ine sa for siden:

Nye utgaven? Hva er forskjellen?


#6

GinaK sa for siden:

Er Skjelvet ute noe sted? Det må vi se. :)
Gubben fant en serie som vi skal se. Noe grøssere greier så lå se om jeg tør. Har sett 3 trailere for jeg må manne meg opp til sånne psykogreier.


#7

Blondie sa for siden:

Veldig usikker. Har sett Notting Hill (vet ikke hvorfor det har blitt en juletradisjon med barna :nisseknegg: ) og så blir det vel Alene hjemme når de kommer tilbake. Har lyst til å se noen alene også, men usikker. Tenkte kanskje på Hundreåringen.


#8

Millen sa for siden:

Skjelvet er på T-we fikk akkurat mail fra Canal Digital om det.


#9

Pegasus sa for siden:

De har pusset den opp. :sukk: Brukt enorme summer på det, også. Og verden jubler fornøyd.


#10

Ine sa for siden:

Stemmer. Synes det var fint med klarere farger, jeg.


#11

Stompa sa for siden:

Jeg ser alltid alle Harry Potter-filmene. Holder på med nr. 1 akkurat nå.


#12

Syrinx sa for siden:

Har ingen spesielle planer, men jeg vil tipse om at En mann med navn Ove ligger tilgjengelig på NRK i jula.


#13

Fjols sa for siden:

Vi har sett:
Hjelp, det er juleferie, Harry Potter 1, Alene hjemme 1 og 2, Love Actually, Notting Hill og Christmas Chronicles.

Har planer om å se:
Elf, flere Harry Potterfilmer, The Holiday, Polarekspressen.


#14

Matilda sa for siden:

Mannen og jeg har sett Love Actually og hele familien har sett Alene Hjemme, Polarekspressen og Arthurs julegaverace før jul, jeg har sett Die Hard med en klasse, og så begynte vi på ny runde med Harry Potter-filmene i kveld.

Ellers går det mest i serier hos oss. Jeg skal se Howard’s End på NRK, og så ser vi de gamle Narnia-seriene hele familien på DVD. Har også Lånerne på DVD, men den kommer sikkert ikke fram i år. Ungene har så vidt begynt å lese undertekst, så jeg må lese eller oversette underveis.


#15

Embriksmamma sa for siden:

Vi (22-åringen som er hjemme i jula, 16-åringen og jeg - det er vi tre som pleier å se film sammen) har sett The Meg, The Nun og The Conjuring 2 - og den siste episoden av Outlander.
Må se noe i kveld men hva? :vetikke:

Har ellers gjort et par forsøk på å se julefilmer med vesla på 10 men enten synes jeg det er kjedelig/dårlig/skrekkelig eller så synes hun det samme :knegg: Så nå ser hun julefilmer alene og er strålende fornøyd med det.

Har lyst til å gå på kino men kinoprogrammet i jula er ganske trist.


#16

Embriksmamma sa for siden:

... Bird box har vi også sett. Den var spennende!


#17

GinaK sa for siden:

Vi så også Bird Box. Huff. Og rar slutt.
Har fått tips om The Hill house men vet ikke helt om jeg tør. Har sett de tre trailerene for å tøffe meg opp. Stedatter sa at hun gråt på slutten så da er det nok litt godhet til slutt.

Julenissefilmen med Curt Russel var skikkelig fin og morsom. Goldie Hawn var med et øyeblikk og så lurer jeg på om barnebarnet var med.


#18

Pegasus sa for siden:

Embriksmamma, har dere sett I spit on your grave? Anbefales!


#19

Embriksmamma sa for siden:

Har ikke sett den, sjekker! Takk for tips :blomst:


#20

Stompa sa for siden:

LA, Holiday osv så jeg før jul; det er adventsfilmer for meg. Pluss The Santa Clause dubbet på tysk. :knegg:


#21

Input sa for siden:

Mannen må se hele Ringenes Herre-trilogien i jula, og det er nok film for meg på ei uke. Spesielt siden 8-åringen er med og vi da ser en time i slengen. Tar litt tid å bli ferdig. :knegg:


#22

Christa sa for siden:

Vi har sett Love Actually, det gjør vi på lille julaften som tradisjon, så har vi sett The Holiday, Hjemme alene 1 & 2. I dag skal vi se mamma Mia her we go again, den fick vesla i julegave, i romjula og nyttårshelgen blir det Harry Potter 1-8 som hver romjul.


#23

Pegasus sa for siden:

Nå har vi sett sønnens favorittfilm, Your name. Japansk anime. Handler om en gutt og en jente som våkner opp i den andres kropp. Begynte å se den en gang tidligere, og syntes den virket kjedelig. Men så den ferdig i dag, og når man har sett hele, er den faktisk veldig fin.


#24

Pesten sa for siden:

Vi har sett: en mann ved navn Ove :humre: Den ligger på NRK appen


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.