Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Platetoppen takket for seg under julemiddagen

#1

tinkadott sa for siden:

I det pinnekjøttet var ferdig, og kålrotstappe og saus skulle lages, tenkte simens platetoppen på 80 cm bredde å takke for deg! Så nå må første juledag brukes til å høste erfaringer om nye topper. Den må snarest u hus kjenner jeg. Noen som har erfaringer i fht hva som lønner seg å kjøpe? Sånn at to soner kan slås sammen eller slik at hele toppen kan brukes uavhengig av plater? :gruble:


#2

veobra sa for siden:

Så kjedelig. Hadde dere nødløsning til resten?

Vi kan slå sammen to soner og bruke til en, det er kjekt. Med 80 cm har du jo en god del plass uansett.


#3

Martis sa for siden:

Så kjedelig! Håper det gikk bra med julemiddagen! Vi har bred platetopp, 4 plater og varmesone i midten. Skulle kanskje ha ønsket å ha en hel sone som plate også og heller kunnet delt den.


#4

tinkadott sa for siden:

Vi leier ut hybler så brukte deres kjøkken til å lage ferdig maten. Ellers hadde det blitt litt krise ja!

Vi må ha minst 80 cm bredde siden det er det som stod der før. Ser poser har bare 5 typer inne i byen her så får ta en tur dit når butikker åpner på torsdag. Imens får vi virkelig testet dampovnen vår, den har vært lite brukt før, så det var på tide.


#5

Harriet Vane sa for siden:

Jeg har NEFF 80 cm. Veldig fornøyd. Synes den styredigsen (twistpad) er helt genial. Her kan de to sonene på den ene siden slås sammen til en stor og man har både en power-funksjon som varmer super-raskt.


#6

Neket sa for siden:

Jeg har en fra Witt. Jeg elsker den litt. Liker at lysene er hvite, det er mye finere enn de vanlige rød/orange. :shallow: Min er 90 cm. Fem soner, to og to kan kobles sammen. Kjapp boosterfunksjon.


#7

Pelen sa for siden:

Sjekk at den nye skal ha like stort hull i benken som den dere har. Det kan skille litt.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.