Che sa for siden:
Jeg får besøk av mine to brødre med koner til middag på fredag. Hva skal vi servere? Ribbe, pinnekjøtt og kveite har allerede vært på menyen. - i fjor fikk de Boeuf Bourguignon
Kalkun? Indrefilet av svin? Tapas?
< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?
Kategori for barnemat, oppskrifter, drikkevarer og kosthold generelt.
Che sa for siden:
Jeg får besøk av mine to brødre med koner til middag på fredag. Hva skal vi servere? Ribbe, pinnekjøtt og kveite har allerede vært på menyen. - i fjor fikk de Boeuf Bourguignon
Kalkun? Indrefilet av svin? Tapas?
Selma sa for siden:
Finnbiff?
Fersken sa for siden:
Bacalao eller fløtegratinert klippfisk og potet sammen med bacon.
Drømmedama sa for siden:
Som gjest ville jeg gjerne fått tapas, men som vertinne gidder jeg ikke... Jeg skal selv servere en indisk gryte på familiemiddagen fredag, barnas favoritt og perfekt til vegetarianerne, godt med litt mye smak også. Og ikke minst lettvint!
løve70 sa for siden:
Jeg anbefaler denne igjen :)
trinesmatblogg.no/recipe/langtidsstekt-kalkunbryst-med-appelsinchilisaus/
Syrinx sa for siden:
Sataykylling med mangosalat, denne er skikkelig god: trinesmatblogg.no/recipe/kylling-satay-med-peanottsaus-og-mangosalat/
Ellers har jeg servert taco i selskap i romjula. Det pleier også være et veldig godt avbrekk fra all julematen. Med ekstra godt tilbehør blir det staselig nok det.
Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.