Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Digitalt piano - hvilket vil jeg ha?

#1

Ambivalensia sa for siden:

Jeg har ikke spilt piano på maaaange år, men har lyst å ta opp igjen interessen, og tror det må bli et digitalt piano. Er det noen med peiling som kan gi meg noen tips om merker og modeller som er kjent for å være bra? Jeg ser for meg å bruke max 10.000, og kjøper gjerne brukt.


#2

Tjorven sa for siden:

Hadde du bodd i Oslo, så kunne du fått kjøpt vårt langt billigere enn det. Min mor kjøpte digitalt piano til oss i bryllupspresang og det brukes omtrentlig en gang i året.


#3

Pegasus sa for siden:

Jeg solgte det akustiske pianoet mitt for mange herrens år siden, og ville også ta opp igjen hobbyen. Endte opp med et Yamaha Clavinova. Og er fornøyd, det er godt å spille på, og god lyd.


#4

Elise sa for siden:

Jeg kjøpte et fra Casio for noen år siden, til mindre enn 10 laken, tror det var 5-6 000. Hvis du har såpass budsjett tenker jeg du blir veldig fornøyd. Du bør uansett prøve først, ikke alle digitale har den samme feelingen som et ordentlig.


#5

Bloppy sa for siden:

Hvor mye tenker du for det da. :blafre: Bor ikke i Oslo, men ikke så langt utenfor. Hva slags piano er det? Str?


#6

Elise sa for siden:

www.finn.no/77863818

www.finn.no/136411891

www.finn.no/78932653

Tre eksempler som godt kan hende er gode kjøp.

Jeg ville gått i en fysisk butikk og testet litt og snakket med en som har peiling, og så lete på finn etterpå, om det kan være noe i nærheten som kan være aktuelt. Da vet du litt mer om hva du bør se etter når du tester. Kan være vanskelig å synes noe som helst hvis man går rett på finn-kjøp.


#7

HP sa for siden:

Yamaha P-125 er veldig bra. Vi kjøpte hos Bergen Pianoforretning i Komediebakken. De ha rmange modeller man kan prøve i butikken.


#8

Tjorven sa for siden:

Jeg er ikke hjemme og skal ikke hjem før over nyttår. Og siden vi nesten ikke bruker det, så husker jeg ingen detaljer.


#9

Ambivalensia sa for siden:

Hm! Dette blir kanskje ikke så dyrt som jeg forestilte meg - jeg føler allerede har jeg har spart et par tusen som jeg kan bruke på noe annet. :knegg: Jeg skjønner at jeg må prøve før jeg kjøper, men jeg gidder ikke å dra hjem til private selgere uten å ha litt greie på hva jeg skal se etter og hva jeg skal ligge unna. Takk for tipsene!


#10

Hjertensfryd sa for siden:

Eg veit ikkje heilt kvar du held til på Vestlandet, men viss du er i nærleiken av Åsane/Salhus så ligger det ein liten musikkbutikk der. Den er gull. Eg kjøpte mitt piano der. Dei er så hjelpsomme og prakker ikkje på deg meir enn det du vil ha. God kunnskap og. Me handler berre der. Om det er til piano, gitar eller munnspill :D


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.