Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Boeuf Bourguignon

#1

emm sa for siden:

Noen her som er gode på å lage Boeuf Bourguignon? Jeg har sett mange oppskrifter, men trenger tips for å lykkes. :nemlig: Og hva slags vin bruker du?



#3

emm sa for siden:

Tusen takk, 007!


#4

Shun sa for siden:

Jeg har fått det generelle rådet å bruke en ueiket pinot noir, og det funker hver gang.


#5

mkj sa for siden:

Vi lager noe lignende men steker potet i biter og har i gryta og har også i fløte. Blir veldig godt og er på menyen i morgen.


#6

emm sa for siden:

Å, spennende, poteter i terninger. Jeg noterer. Skal ikke lage dette enda, men for en skokk folk neste helg. Liker å planlegge litt. :jupp:


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.