emm sa for siden:
Noen her som er gode på å lage Boeuf Bourguignon? Jeg har sett mange oppskrifter, men trenger tips for å lykkes. :nemlig: Og hva slags vin bruker du?
< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?
Kategori for barnemat, oppskrifter, drikkevarer og kosthold generelt.
emm sa for siden:
Noen her som er gode på å lage Boeuf Bourguignon? Jeg har sett mange oppskrifter, men trenger tips for å lykkes. :nemlig: Og hva slags vin bruker du?
007 sa for siden:
Jeg bruker denne:
bollefrua.no/2015/12/14/biff-bourguignon-verdens-beste-gryterett/
Og så gikk jeg på polet og sa jeg skulle ha en vin til biffgryte og der resten skulle drikkes. Polmannen kom med mange alternativer, og jeg valgte en fransk som ikke var for kraftig og ikke for dyr.
emm sa for siden:
Tusen takk, 007!
Shun sa for siden:
Jeg har fått det generelle rådet å bruke en ueiket pinot noir, og det funker hver gang.
mkj sa for siden:
Vi lager noe lignende men steker potet i biter og har i gryta og har også i fløte. Blir veldig godt og er på menyen i morgen.
emm sa for siden:
Å, spennende, poteter i terninger. Jeg noterer. Skal ikke lage dette enda, men for en skokk folk neste helg. Liker å planlegge litt. :jupp:
Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.