Ref forrige tråd om nattmat nyttårsaften kan jeg velge å heller ta med dessert. 16 personer hvorav 9 er barn. To med allergi mot laktose og to med cøliaki.
Vi har tidligere år hatt sjokoladepudding og mandelpudding, mulig mer jeg ikke husker.
Kransekake og fruktsalat eller sorbet skulle være både melke- og hvetemelfritt. Eventuelt kan mørk sjokoladekake lages melkefritt og med glutenfritt mel, og serveres sammen med is/sorbet.
Pavlova laget med laktosefri kremfløte. Kan for eksempel lages med lemoncurd og bær, mokkakrem , karamell eller lignende :nam:
Eventuelt lune Brownies med is (to bokser, en med og en uten laktose) Da hadde jeg sannelig brukt Regals ferdigmiks til Brownie. Den er uten både gluten og melk;)
Til sjokoladefondant kan du bruke litt fra Toro sjokoladekake (den uten gluten) og ha sukker, egg, laktosefrie smør og smelt skikkelig mørk sjokolade i tillegg.