Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Romjulsfredag


#2

Fintdethei! sa for siden:

God morgen. Bare meg oppe, jeg har spist, drikker kaffe og skal snart på trening. Deretter bytte en genser jeg fikk til jul. Ingen andre planer enn å vaske litt klær og lese bok resten av dagen. Me like.


#3

Appelsin sa for siden:

Jeg strikker i sofaen mens minstemann diller med frokosten. Skal på en liten byttetur til byen i dag, ellers blir det lite action. I morgen avreise til familien min, der blir det liv nok til over nyttår :knegg:


#4

MegaMie sa for siden:

Jeg sitter med kaffekoppen, mens mann og de to store pakker seg ned for å dra på fjellet. Femåringen og jeg blir hjemme. Kjenner det er helt greit. 👍


#5

vixen sa for siden:

Jeg og junior gjør oss klar til romjulscup i fotball. Det varer bare tre timer så det er helt ok. Har med kaffe og varme klær for hallen er iskald.


#6

Fersken sa for siden:

Jeg har hjemmekontor i dag, og sitter i pysjen og jobber. Besøket er dratt av sted og vi har endelig leiligheten for oss selv.


#7

Skilpadda sa for siden:

Morn! Jeg er oppe alene med kaffekoppen min i julete stue, og snart skal jeg dra på jobb og se om det er noen der. Hvis mannen får opp Poden mens jeg enda er på jobb, så kanskje han (altså Poden) kommer en tur på kontoret han også; vi fant en liten jobb som kunne passe for ham rett før jul.


#8

Blondie sa for siden:

Jeg lever et hektisk liv. :knegg: Fest som strakk seg over ti timer i går, fest og bytur i dag. Konsert på søndag. Jeg kvitterer dog med å sitte alene på nyttårsaften. :humre:


#9

Pingis sa for siden:

Foreldrene mine skal flytte, så i dag er det ikea og pax-skruing som står på programmet. Gleder meg litt, lenge siden sist jeg har kosa meg med montering!


#10

ingling sa for siden:

Siste hele dag i varmen for oss, gruer meg litt til å komme hjem, men tror ungene er modne for bittelitt mer hverdag snart. Heldigvis har vi fri enda noen dager når vi kommer hjem. :lettet:


#11

millact sa for siden:

Fri i dag også, men har sjekket mail, ingen store kriser. Skal nedom jobb og printe noe privat siden jeg ikke har printer hjemme og så får vi se. Det trengs å ryddes både her og der og vi må ut på tur i det flotte været. Lite som minner om vinter her nå.


#12

Addison sa for siden:

Jeg Gjemme-jobber i dag også. :gjesp: Kjipt å stå opp tidlig når de andre i familien sover leeeenge. :nemlig: Jaja, ikke så mange timer igjen nå før ny, lang helg. Håper jeg får sovet godt ut de dagene, har ikke så lett for å sove for tiden.


#13

star sa for siden:

Jeg er overraskende oppegående etter gårdagens jobbing. Har planer om en liten tur ut.


#14

Matilda sa for siden:

Ooooh, IKEA-montering! Det kunne jeg trengt i dag, men nye kontaktlinser for det neste halvåret, samt en bursdagsgave som blei kjøpt inn tidligere enn planlagt, sprengte IKEA-budsjettet mitt.

Minsten har gjenopptatt karrieren som natterrorist, og storebror er tydeligvis tatt opp i det terroristnettverket, så jeg har sovet litt her og litt der i tre forskjellige senger i natt, og aller minst i min egen. Bare ni år til eldstemann er 18. :teller ned: Forsøker kaffe i mellomtida. :gjesp:



#16

Timar sa for siden:

Vi er hjemme i eget hus en snartur. :hjerter: Jeg skal ikke klage (så mye) på fullserviceopphold hos besteforeldre, altså, men det kan bli litt mye av det gode. :humre:

Nå blir det en tur på skøytebanen med de unge, håpefulle. Jeg trenger desperat sol og dagslys. Og alenetid, men det kan man visst bare drømme om..


#17

nokon sa for siden:

Sofa og strikketøy. Og Ninjago, igjen. :gal: Eg konstaterer nok ein gong at forskjellen på kronisk sjuke og andre er at ferie er meir dyressande enn kvardag. Fullstendig utmatta her nå, og bare halvvegs til kvardag. Men likevel, mykje betre enn i fjor på denne tida.


#18

Addison sa for siden:

God lesing den siste setningen der nokon. :klemme: Håper du får hvilt litt i mellom slagene og ikke må altfor mye som er utmattende. :klem:


#19

Martis sa for siden:

Gjemmekontor i pysj. :knegg: Avtalte med unga at vi bare skulle være inne i dag, men vi må nok ut å skaffe middag etter hvert. :knegg: Godt å være hjemme igjen, selv om det var godt å være i solen også!


#20

Blå sa for siden:

Jeg er så lei av å være på jobb. :sur:


#21

Addison sa for siden:

Jeg har innsett at jeg bør ta en tur på storsenteret for å bytte en gave etter arbeidstid, nå har jeg heldigvis ringt og fått lagt av et eksemplar (skjerf) i den andre fargen de hadde. Men gruer meg til køen ditover, både med bil og inne på senteret. :gal:


#22

Christa sa for siden:

Vi skal ha tolv pers på middag i dag, så her ordnes det. Vi skal grille med div tilbehør og det skal blir godt etter all julemat!


#23

millact sa for siden:

Har vært innom jobb og printet returlapp og fått sendt ski i retur. Det hadde jo vært smart å se skikkelig på dem når de kom i oktober fremfor å oppdage at de har sendt feil ski på julaften.

Ellers rydder vi, klare for et nytt år snart.


#24

Fintdethei! sa for siden:

Tilbake etter en liten byttetur på senteret. Jeg kjenner jeg er fortsatt allergisk mot butikker og folk så tidlig etter kaoset før jul. Men greit å få byttet mens det var noenlunde utvalg igjen. Idag blir det fredagstaco, og for første gang på lenge, så gleder jeg meg til den. Nå bok og pledd.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i bloggen, så kan du gjøre det her.