Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Hvordan feire bursdag

#1

frukt sa for siden:

Jeg blir 40 i februar :what: og har lyst til å feire det med familien. Jeg kan jo selvsagt bare ha et selskap hjemme, men om dere har noen forslag til andre måter å feire på tar jeg gjerne imot tips. :jupp:

Det er snakk om. 6-8 voksne, og 5 barn i alderen 6-14 år. Å reise bort er uaktuelt.


#2

Niobe sa for siden:

Bord eller rom på restaurant?


#3

frukt sa for siden:

Ja, det har jeg tenkt på. Men da må det være en plass der det er noe å finne på for barna. Det er ikke alle som sitter like lenge til bords. :knegg:


#4

Niobe sa for siden:

Kronen Gaard er veldig koselig, og der er det god plass for barna å leke/farte rundt.


#5

Gerbera sa for siden:

Jeg har bursdag i slutten av november, og har feiret i skogen ved et par anledninger, og det kan anbefales. Pølser eller anen bålmat, en langpannekake, nok sitteunderlag, og noe varmt å drikke. Jeg har pleid å holde pølser og kake, og bedt alle ta med eget drikke, det har fungert finfint. Da har har vi kombinert feiring og friluft , ungene kan fly alt de orker, og man er ikke utslitt når feiringen er ferdig.


#6

millact sa for siden:

Før har Sola Strandhotell hatt film for barn.


#7

My sa for siden:

Da jeg fylte 40 var hele storfamilien, store og små, på tur opp til setra til mannens hjemgård. (var påskeferie) Bål med grilling og vaffelsteking, svogeren min fisket en champagneflaske opp av sekken, til min overraskelse, noen andre tryllet frem en kake, også hadde vi kappløp med rattkjelker ned igjen.


#8

millact sa for siden:

Det hørtes veldig hyggelig ut!

Min 40-årsdag ble feiret ute på min brors hytte.


#9

Malama sa for siden:

Jeg og mannen skal feire våre 40 års dager til sommeren antar jeg. For 4,5 år siden hadde vi grillfest på verandaen med tett i tett med bord og det gikk akkurat fordi en del meldte avbud og det var kjempekjekt, med to tønnegriller nede på parkerinsplassen og "allergimat" på vår grill utenom

Noen flere unger kommet til og ikke sikkert de samme melder forfall så lurer vi på å leie idresslagets lokale denne gangen. Fordelen med å ha det hjemme er at ungene kan legge seg, har leker, trampolina i hagen etc. Ulempen er plassen. Klubbhuset har fått stor veranda siden sist, sist var det "grilling på parkeringsplassen på skyggesisden og spise inne" som var alternativet, men det er nå utbedret. Tenkeboksen, men grillfest er veldig "oss"


#10

frukt sa for siden:

Takk for tips alle sammen. :blomst:

Jeg har ikke bestemt meg enda. Det hadde vært gøy å være ute, men været kan jo fort være kjipt, og det kan jo bli litt kjedelig å sitte i en gapahuk og fryse. :knegg:
Må tenke litt mer.


#11

frukt sa for siden:

Akkurat nå lener jeg mot å droppe feiring. Men skal vente litt før jeg eventuelt bestemmer meg for det.


#12

Blondie sa for siden:

Jeg var veldig ambivalent til feiring, men endte opp med å invitere masse damer til selskap i hagen. Det var utrolig hyggelig, glad jeg gjennomførte det. (selv om jeg hadde mest lyst til å avlyse alt uka før).

Det trenger jo ikke å være rett rundt dagen din? Hva med å legge det til en tid du vet det er litt roligere?


#13

frukt sa for siden:

Roligere blir det ikke før i juni, og det er så lenge etter dagen at da er det ikke noen vits for min del.
Men jeg tar høyde for at humøret kan bedre seg til februar altså. :ja:


#14

Blondie sa for siden:

Min filosofi var at det var bedre å deppe for førtiårene sammen med en gjeng folk jeg digger istedet for å gjøre det i ensomhet. :knegg: Hvis det arrangeres på restaurant så kan det kanskje bli positiv energilading også?


#15

frukt sa for siden:

:knegg:
Det er livet generelt som er tungt og vanskelig, men jeg har jo grublet litt på det med å bli 40 og. Men nå kjenner jeg heldigvis meg selv så godt at jeg vet at jeg skifter mening fort, og det er ikke lurt å bestemme seg for ting i affekt.


#16

Timar sa for siden:

Dette er min plan :nemlig:






#21

frukt sa for siden:

Jupp! Det var hyggelig, og maten var god. :jupp:


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.