Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Lørdag?

#1

Kaffestuggu sa for siden:

Det er lørdag, er det ikke? :confused: Tror stuggu har hatt feriebetjening litt for lenge nå.


#2

ingling sa for siden:

:jupp: Lørdag, hjemreisedag og vi er som vanlig i overkant tidlig klare. Blir greit å komme hjem også, sikkert.


#3

Trixie sa for siden:

Rolig morgen her.
Gårsdagen var ganske redusert, idag skal vi ut å røre på oss litt.
Først en time på skolearbeid.


#4

Dali sa for siden:

Morn fra bilen. På vei på flesketur for å ha noe å finne på i styggværet.


#5

Martis sa for siden:

Kaffe og frokost fortært og snart på tide å komme seg i bilen og dra på familiebesøk. Det blir veldig hyggelig, men akkurat nå roper sofaen veldig på meg. :knegg:


#6

MegaMie sa for siden:

Jeg ligger på sofaen og kvinner meg opp til familieselskap om tre timer. Herregud som det eyes i jula!


#7

Timar sa for siden:

Må man stå opp i dag også, tro? Jeg elsker å snu døgnet i ferier. Dvs, legge meg altfor seint. Og så glemmer jeg litt at det alltid er noen som kommer og lurer på noe tidlig neste morgen. Gjerne mange ganger. :mumle: Så, trøtt blir jeg, uten at jeg lærer av det.

Dagens plan er å gjøre minst mulig. Burde komme meg ut i dagslys. Burde definitivt trent, men er trøtt, fortsatt ikke helt frisk og innmari lat.:cool:


#8

Tjorven sa for siden:

Jeg har ikke helt lørdagsfølelsen. Men at det er lørdag sier meg at jeg hadde håpet at denne ferien skulle føles lengre.

Vi har nå sendt avgårde min far og stemor og vi er alene på hytta noen dager. Det har vært koselig med besøk og det er godt at de drar.


#9

Addison sa for siden:

Jeg er så trøtt! :nemlig: Og sur. Mannens mobilalarm ringte da jeg akkurat nesten hadde sovnet igjen etter en tur i nødvendig ærend. :gaah: Hvor vanskelig kan det være å dobbeltsjekke at ingen alarm står på??


#10

Addison sa for siden:

Og gjett hvem som fortsatt sover?? :sint:


#11

Fersken sa for siden:

Jeg har sovet svært dårlig i natt. Ikke på grunn av ungene, men mannen. Voksne menn bråker noe innmari når de "lister" seg rundt. :mumle: / :knegg:

Om litt skal ungene på teater med tanten sin.


#12

millact sa for siden:

Vi sov til 11.15 i dag! Vi sover aldri så lenge, men denne julen har vi sovet godt og mye. Tydelig at vi trengte det alle tre.


#13

Maverick sa for siden:

God morgen! :knegg:

Ungene og jeg er strødd i sofaen og ser på ymse Disney, snart skal jeg jobbe en time eller to, og så har jeg lovt den yngste at vi skal prøve de nye skiene hennes i dag. :jupp:


#14

Blondie sa for siden:

Jeg har dagen derpå i dag også. :flau: Noen burde minne meg på at jeg er for gammel til fest to dager på rad, særlig når det kommer familiebesøk i dag.


#15

Matilda sa for siden:

Jeg vurderer å adoptere bort fireåringen til noen som ikke liker å sove. Bør funke bra for alle parter.


#16

Blå sa for siden:

:klemmer: på de som ikke sover.

Vi har ingen planer for helgen. Og etter en veldig sosial juleuke skal det bli godt. Jeg har ryddet litt og sitter nå med en tekopp og venter på st storesøster kommer seg opp. Vi to skal en liten tur for å se på salget. Og i morgen har lillesøster lovet meg å bli med på fjelltur.

I kveld blir det familie, sushi og spill. :lykkelig:


#17

Blånn sa for siden:

Her skulle eldste hjem til Oslo i morges, så det var tidlig opp (7.30 :knegg: ) for å kjøre ham fra hytta til bussen. Fikk med soloppgangen på kjøpet. Da jeg kom opp igjen var alle våkne.

Det ble skitur på de fleste og jeg merket at det er en stund siden sist jeg gikk med 6-åringer på tur. Motivere, motovere, motivere (og kle godt på deg). Minste min på 13 bidro bra med motiveringen.


#18

Skilpadda sa for siden:

Vi har hatt besøk av en venninne med hund, og har spist sushi og spilt Codenames og hindret hunden i å spise både sushien og spillet. :knegg: (Den prøvde også veldig vennligsinnet å «spise» Poden og det lange, fristende håret hans, men det fikk den lov til.) Nå er det igjen julefredelig i stuen.


#19

Toffskij sa for siden:

God kveld, god kveld, her er turtallet omtrent så lavt som det går, så kanskje jeg skal titte litt på noen jobbgreier på toget til Bergen i morgen. Kanskje. Vi har vært i / hatt familieselskap både i går og i dag, men i begge tilfeller med svært behagelige marginer i begge ender, sånn at vi fikk sovet lenge og ligget en hel del på sofaen begge dager. Viktig! :nemlig:


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i bloggen, så kan du gjøre det her.