Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Hvordan legge "bildefilter" på et bilde?

#1

Bluen sa for siden:

Nå spør jeg som jeg har vett til: Hvordan kan jeg legge et filter med f.eks. ballonger oppå et bilde - slik mange gjør med nyttårseffekter og slike ting på Facebook? Er jeg helt idiot som ikke får det til? :o Jeg skal for øvrig ikke bruke det på FB.


#2

Adrienne sa for siden:

Jeg tror mange bruker Snapchat til det. Men da blir jo kvaliteten på bildet deretter, så jeg er usikker på om jeg ville gjort det om jeg skulle printe ut bildet etterpå eller noe slikt.


#3

Maverick sa for siden:

Det finnes ca hundre millioner bilderedigeringsapper hvor man kan legge på slikt. :jupp:


#4

Tallulah sa for siden:

Det finnes også en del filtre i Facebook messenger, og noen etiketter i facebook som du får tilgang på når du laster opp bildet og velger rediger.


#5

Elise sa for siden:

På min telefon har jeg en knapp inne på galleriet som ser ut som et klistremerke, som har endel sånne funksjoner.


#6

Bluen sa for siden:

Tusen takk for tips! Kom nesten i mål med Messenger, men så oppdaget jeg at det fulgte med en bursdagskake sammen med ballongene. Jeg installerte til og med Instagram i natt - og vart skræmt da jeg brått hadde ørti følgere, helt uten intensjon om å poste noe som helst. :humre:


#7

-ea- sa for siden:

Du trenger ikke bruke instagram bare for den del. Sjekk ut f.eks. PhotoFunia, PhotoGrid, Photo Sketch, ImageQuote hvis du har eplofon. De gjør ulike ting da, så bruk natta på det. :humre:


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.