Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Mitsubishi outlander - plass i baksetet?

#1

Galathea sa for siden:

Vi vil bytte diesel med ladbar hybrid og vurdere Mitshubishi Outlander phev. Men jeg ble litt skuffa da jeg så den inni, stor og fin bil på utsida, men litt trang og stusslig innvendig? Noen som har den som kan si hvordan plassen i baksetet er i praksis? Vi har 3 unger, en i bakovervendt bilstol og 2 i beltestoler, men 9 åringen er 140 cm og kan sikker gå over på pute i midtsetet. Hun vil nok uansett sitte tryggere enn i vår 12 år gamle volvo.


#2

Nessie sa for siden:

Vi har 7-seter, ikke hybrid. Vi har jo 4 barn, og må bruke en av setene bak når bi kjører alle 6. Men jeg synes baksetet er helt ok. Våre er mellom 10 og 13 år, og 145 - 180 cm. Og alle kan sitte bak. Men direkte romslig er det jo ikke. Lenge siden de brukte store barneseter her da, så skjønner at det kan ta litt plass.

Men ellers, veldig god bil! :D


#3

Adrienne sa for siden:

Jeg hadde guttungen på 190 sittende rett bak meg i går da vi kjørte hjem fra fjellet. Han har lange bein og jeg har lange bein (og hadde dermed førersetet stilt inn for å gi meg maksimalt med beinplass) og han klaget ikke på manglende plass, men det var nok litt trangt for han.

Jeg har ikke brukt den med små barn og barneseter, der må man jo uansett nesten bare teste selv hva som er plass til, men min erfaring er at den bilen er utrolig romslig.


#4

Galathea sa for siden:

Godt å høre at den er god å sitte i, vi har vurdert mange ulike typer, men ender nok opp med denne. Blir noen år til noen av våre blir 190, så da skal den sikkert holde for oss i noen år :-)Jeg har jo sittet inni og tatt mål og funnet at setet ikke var bredere enn i volvoen, men flatere og høyere, så det blir nok lettere å "stable" ungene inni enn i den relativt lave bilen i har i dag.


#5

Polyanna sa for siden:

Det er en virkelig fin bil, men jeg ville ikke valgt en bil uten tre fulle bakseter til tre unger. Selv om det er en stund til de er store. Det er bredden og ikke beinlengden som er problemet.

Jeg er vel litt preget av at to av tre unger er noen store rugger, men min eldste satt TRANGT mellom to beltestoler i den forrige bilen, som hadde bredde mer som denne (tror jeg?), og da var han ikke 10 år en gang.

Det er dessverre få biler med tre fulle seter bak. :mumle:


#6

annemede sa for siden:

En hver bil som har sånn armlene du kan legge ned, er ikke velegnet til å ha en person i midten bak. Det går greit på kortere turer, men ikke lange ferier.
Vi har denne type bil.


#7

Galathea sa for siden:

Ja, det ser ut som vi må kompromisse mellom bakseteplass og 4-hjulstrekk om vi skal ha landar hybrid. Volvoene som er på markedet utgår pga prisen😐



#9

Tjorven sa for siden:

Vi fortsetter å kjøre dieselbil en liten stund til mens vi venter på en elektrisk bil med både litt mer størrelse og rekkevidde. «Alle» sier at det kommer i løpet av det neste året, men jeg synes de sa det for et år siden også. :gal:


#10

Geitrams sa for siden:

Vi kjører stor elektrisk med god rekkevidde, så det finnes jo nå og :jupp: Men det ventes flere store fremover, blant annet nye E-tron fra Audi. Og Jaguar kom med en lekker en i fjor.


#11

Pelle sa for siden:

Vi har den og liker den. En på pute, en i bilstol og da er det akkurat så vidt plass til å skvise inn en i midten uten stol. Høres for trangt ut for deres bruk?


#12

Galathea sa for siden:

Æsj, ja det spørs, må få prøvd med alle ungene i en dag.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.