Hjelp! Jeg har ryddet i noen skuffer på kjøkkenet, og funnet ut at jeg har overraskende mye soyamel. Det ble kjøpt inn uten mål og mening en gang jeg var litt ekstra motivert for et lavkarbo-kosthold. Og så har det visst blitt liggende. :sparke:
Hva i alle dager skal jeg bruke alt dette melet til? Jeg fant en oppskrift for pizzadeig som jeg skal forsøke meg på. Men er det noen andre forslag? Gjerne lavkarbo, siden jeg skal ned i vekt.
Veldig godt tips. :nemlig: Med en innholdsfortegnelse på 15 (sier og skriver femten!) ingredienser jeg til dels nesten ikke har hørt om og i alle fall ikke har i skapene mine fra før av, er det en viss mulighet for at oppskriften kan fylle opp skapene med nye ting jeg ikke blir kvitt. Men godt tips!
Jeg undersøkte noen av de andre oppskriftene på samme nettsted. 17 ingredienser for å lage brød. Oioi! Og jeg som tidligere har følt meg ekstremt eksperimentell som la til to grove melsorter i oppskriften på eltefrie ciabatta, og dermed økte antall ingredienser med 50 %!
Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling.
Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.