Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Tørkestativ

#1

Dragen sa for siden:

Jeg trenger et tørkestativ, som i hovedsak skal brukes inne. Det skal være praktisk, ta lite plass, og være rimelig. Forslag? Er det sånt man kan kjøpe brukt, i disse gjenbrukstider?



#3

Dragen sa for siden:

Ja, takk, det ser veldig fint ut, men jeg trenger et lite som kan stå på gulvet. Så studenten min kan tørke klær på rommet sitt.





#7

C3PO sa for siden:

Jeg husker ikke hvor vi kjøpte vår, men vi har en slik type.


#8

frukt sa for siden:

Sånn har jeg og. Det er veldig praktisk fordi det er plass til mye klær samtidig som det tar lite plass.


#9

Robyn sa for siden:

En stemme til på sånt trekkspillstativ. Vi er veldig fornøyd med det.





#13

star sa for siden:

Jeg hater de trekkspillstativene.
Har et med vinger fra IKEA. Dessverre er det litt smalere enn det jeg hadde og får ikke hengt opp sengetøyet uten å brette det to ganger. Men har ingen tro på at dette vil vare like lenge som det forrige som jeg tror var Leifheit eller lignende. Det var hvitt.
Har et Leifheit med vinger som skyves inn og ut. Det liker jeg ikke så godt. Syns det blir for smalt hvis jeg ikke skyver de ut.


#14

Bomull sa for siden:

Hehe. Høyden er noe av det jeg liker godt, enkelt å tørke håndklær og sengetøy, bukser mm som gjerne trenger litt høyde, og jeg synes ikke det er tungt. Men smaken er jo som baken! :p


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.