Jeg vil finne noen bedre måter å oppbevare lokk på. Jeg tenker både på lokk til kasseroller, stekepanner, plastbokser og lokk til serveringsskåler osv. Brett og former skulle jeg også ha bedre opp evaring for.
Vi har en gryteskuff og bakerst er det laget et slags rom som vi stabler alle lokkene til grytene. Lokkene til plastboksene/tupperware ligger stablet under boksene i grupper i en annen skuff. Stekepannene er stablet med mellomlag/beskyttelseslag i et hjørneskap.
Jeg har lokkene i en skuff. De bare ligger der, uten noen spesiell organisering, men det funker greit for meg.
Skjærefjølene har jeg stående på høykant i et "hull"/smal og veldig, veldig dyp hylle i kjøkkeninnredninga, som jeg er usikker på hva den egentlige hensikten var med (kokebøker kanskje?). Unntatt den som er for stor, som står på høykant på benken, mellom veggen og kaffemaskina. Ikke noe optimalt system, men det funker.
Finere serveringsbrett i melamin o.l. har jeg stående på to bildelister på veggen. De er ganske dekorative og fargerike, så jeg liker å ha dem der. Står et par litt finere kokebøker der også, og to bilder.