Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Hva ville du prioritert til nytt kjøkken?

#1

MissS sa for siden:

Vi skal bygge hus og jeg holder på å planlegge kjøkken. Det er så utrolig mange valg man må ta stilling til!! Er det noen som har gode råd på veien? Hva ville du tatt med?


#2

Fersken sa for siden:

Nok skuffer og skap til alt mellom himmel og jord. :knegg: Og du trenger mer plass enn du tror.

Egen plass til å henge kluter og tørkehåndklær som er lett brukt, men ikke helt trenger å vaskes enda.


#3

millact sa for siden:

Ville hatt skuffer i stedet for skap.


#4

Elise sa for siden:

Massevis av skuffer, slike som er 3 i høyden. Har aldri savnet skap, etter vi har flyttet til steder med mindre skap og flere skuffer. Bare elsker skuffene.
Nok benkeplass til å ha noe utstyr stående fremme (kaffetrakter, kjøkkenmaskin e.l.) i tillegg til å ha god bakeplass.
Et smalt skap (10 cm?) under benken hvor det er lett å plassere brett.
Overskapene bør være takhøye, så slipper man støv oppå.
Oppvaskmaskin med comfort-lift
Sånn uttrekkbar eller roterende innredning i hjørneskap.


#5

Anne sa for siden:

Skuffer
Sokkelskuffer
Kjøleskuff
Varmeskuff
Benkeplass separat fra vask/skitnere område
Åpne opp og ikke ha overskap over benk
Ha en vegg med skap helt opp til tak
Krakk til å nå opp i de øverste skapene
Stor vask
Bredere komfyr med seks plater
Støvsuger i sokkel

Her er store deler av det vi skal ha i vårt neste kjøkken :)


#6

Anne C sa for siden:

Masse benkeplass og øy.


#7

Lavender sa for siden:

Sjalusiskap til elektrisk og uttrekkskuffer i hjørneskapet som viser alt. Skjulte stikkontakter. Fine lettstelte benker. Og jeg hadde valgt hvitevarer med litt ekstra.


#8

frukt sa for siden:

Nok stikkontakter som er plassert med tanke på hva de skal brukes til.


#9

Erica sa for siden:

Det jeg er mest glad i på kjøkkenet vårt er meter på meter med benkeplass, et sjalusiskap i et hjørne som gjemmer vannkoker og brødrister og annet rot som ofte blir stående fremme. Hjørneskuffene, at det er mange mange store skuffer, den store oppvaskkummen, 2 komfyrer (hvorav en kombinert mikro og vanlig komfyr). Et smalt 20 cm skap like ved komfyrtoppen der hyllene kommer ut med fronten, til å ha oljer og salt/pepperbøsser osv. Liten ting, men veldig praktisk i det daglige.


#10

Bomull sa for siden:

Jeg har valgt bort overskap til fordel for en hel kjøkkenvegg og kjøkkenøy.
Jeg har valgt skuffer i sokkel samt smulelist til sentralstøvsuger for å enkelt kunne få vekk smuler etc. Prioritert skuffer i alt foruten kjøkkenveggen, og insisterte på sjalusiskap.

Kjøkkenet er akkurat montert i nytt hus, men jeg overtar ikke før om snaue 3 uker, så jeg har ikke fått bruke det enda, men gleder meg veldig. Jeg har også valgt bort ventilator på vegg/i tak og gikk for en Bora platetopp med integrert vifte. Som en som er veldig glad i vin har jeg integrert et lite vinskap i innredningen også, med plass til 12 flasker. Jeg har to ovner, en stekeovn med mulighet for damp etc. og en kombiovn som kan fungere både som vanlig stekeovn og mikro. Oppvaskmaskinen er plassert på øya i direkte nærhet til både kildesortering og vask. Jeg har også mange stikkontakter, på øya en nedfelt kontakt med 4 uttak hvis jeg ikke husker feil.

[img]http://www.foreldreportalen.no/forum/attachment.php?attachmentid=63747&amp;stc=1&amp;d=1546720283[/img]


#11

Engasjert sa for siden:

Vi har brukt vårt nye Kvik-kjøkken siden i september. Det er mye jeg synes er flott med det, men vil trekke fram høyskapet med tandem uttrekkssystem, som gir kjempegod plass og veldig god oversikt over hva som er i skapet. Vi har dette som vårt skap med tørrmat. www.kvik.no/p/produktgrupper/se-vaare-intelligente-loesninger-c-310

En annen ting er Quooker, vannkoker i benken og kokende vann ut av krana. Mannen var sterkt skeptisk til nytten, men ble raskt overbevist da vi tok det i bruk. www.quooker.no/no

Ellers er jeg veldig glad for skuffer i stedet for underskap, skuffer i høyskapene (noen av hyllene er byttet ut med skuffer) og at vi valgte bort overskap over benken. Vi har en vegg med bare høyskap (til tak) og ellers kun underskap/skuffer.

Jeg liker også godt vår skuff-i-skuff-løsning til krydder ved siden platetoppen, og til plater og rister under steikeovnen. Som forøvrig er i ståhøyde.

Godt fornøyd med vårt nye kjøkken, som du skjønner! Det var gull verdt å benytte seg av kjøkkenleverandørens tegner, som gav gode innspill til våre ønsker og behov.

Det jeg skulle ønske at vi hadde fått plass til, er et smalt skap ved siden av vasken, til håndklær og kjøkkenklut.


#12

Floksa sa for siden:

Dette. Og slike med USB uttak.


#13

Lille meg sa for siden:

Oppvaskkum som er dyp/bred nok til at jeg kan legge et helt brett fra stekeovnen nedi for å vaske det.

Stekeovn i ansiktshøyde. Eller kanskje to stekeovner?

Godt arbeidslys!


#14

Pelen sa for siden:

Mange gode ideer her, vil spesielt kommentere USB-uttak, mange uttak generelt, hoppe over overskap om det er mulig for å få mer luft, en stor oppvaskkum i stedet for 2, platetopp for 6, gjemme kjøkkenmaskaskiner, brødrister etc og å ha uttrekkshøyskap til tørrvarer og selvsagt skuffer.


#15

Pegasus sa for siden:

Iallefall ikke dampovn. Høyst oppskrytt og unødvendig for oss som ikke er gourmetkokker.

Men det jeg er knallfornøyd med på vårt relativt nye kjøkken er

  • Skap opp til taket
  • Dype skuffer
  • Vask med plass til å vaske stekeovnsplater

Savner stikkontakter på veggen. Har dem under skapene nå, fordi det liksom var "penere" ifølge snekkeren. Vel. Det hadde vært mer praktisk med stikkontaktenr på veggen istedenfor, pent eller ei.

Og så er det deilig å kunne lukke døren til kjøkkenet. Ikke åpning løsning, se altså. Men det kommer jo an på hva man har plass til.


#16

Drømmedama sa for siden:

Jeg elsker våre ekstra brede skuffer. Med skuff-i-skuff-løsning. Ser bra ut og funker veldig bra for oss. Jeg vet to ting jeg ikke har i dag og som jeg savner og vil prioritere ved neste bolig; smart plass til krydder rett ved komfyr/platetopp og ikke minst en ekstra oppvaskmaskin. Den ekstra maskinen er nok ikke et behov alle har, men vi er mange til daglig og veldig mange ofte, så for oss ville det vært supert.


#17

GinaK sa for siden:

Vi har en rekke kontakter som kan dras opp i benkeplaten. Virkelig super og står helt perfekt til mår jeg drar frem miksmaster, toastjern og blenderen.

Og sokkelskuffene er jeg kjempefornøyd med her.
Vårt kjøkken er 10 år gammelt da men er fortsatt flott. Synes jeg da.


#18

Nenne sa for siden:

To stekeovner!


#19

Smash sa for siden:

Jeg er veldig fornøyd med to stekeovner (den ene er kombi med mikro), det er gull verdt. Krydderskuffa under platetoppen er praktisk, og jeg har et skap til kjøkkenmaskinen min, den står på en plate som jeg kan vippe ut og opp når jeg skal bruke den. God nok plass til all slags søppelsorteringer, det prioriterte ikke vi, og det irriterer meg nesten daglig.

Vi har ellers bare skuffer, som vi er veldig fornøyde med. Har også stor nok vask til stekeplater, og det er veldig greit. Vi (og gjestene våre) elsker kaffemaskinen vår, man kan ikke bygge seg nytt kjøkken uten det. Jeg drikker ikke kaffe, men har iskaffe til frokosten hver morgen. Dampovnen blir ikke brukt her i huset, men jeg hører det er litt forskjellig rundt omkring, her står den bare til pynt iallfall. Jeg savner større platetopp, vi har slik standard med 4 plater, skulle gjerne hatt to til. Også hatt en annen vifteløsning, enten høyt oppe i taket eller helt nede ved selve platetoppen. Stort kjøleskap og fryser har vi, i tillegg til har vi et ekstra kjøleskap på ene klesrommet og en fryser uti garasjen. Jeg angrer meg for at vi ikke valgte kjølehjørne, vi er så mange og har så mye besøk og bursdager at det hadde vært utrolig praktisk. Vi vurderte det, men det ble litt vanskelig å få det til her hos oss, pluss at det er ganske kostbart. Men nå i ettertid ser jeg vi skulle gått for det allikevel.


#20

Pøblis sa for siden:

Stort side-by-side kjøleskap/frys, benkeplate i stein, skuffer istedet for skap i alle benker. Og i motsetning til mange her, så er jeg veldig glad for mine overskap på den lengste veggen. Takhøye skap med frostede glassdører og glasshyller inni, med godt lys både i skapene og under skapene. Hos meg ble det mye luftigere enn helvegg med takhøye skap slik mange velger nå. Det er også god plass til alt av dekketøy og glass i overskapene. Jeg har et 80 cm overskap hvor jeg har hele samlingen av vakre vinglass.
Vi har 70 cm induksjonsplatetopp og 60 cm underlimt vask med plass til stekebratt og store stekepanner.


#21

annemede sa for siden:

Når du skal bygge hus, ville jeg sterkt vurdert en AGA-ovn med vedfyring og vannbåren varme, dersom du har god/lett tilgang til billig ved.
Sentralstøvsugerlist. Skuffer som er gode til gryter. Skap til kjøkkenmaskin.


#22

veobra sa for siden:

Du har fått masse gode tips ig mange av dem har vi også påvårt kjøkken. Det jeg et fornøydd med at vi tenkte arbeidssoner da vi planla. Hvor skal vi ha brød og matpakkelaging i forhold til kjøleskapet. Sitter de i veien på barkrakkene når jeg lager middag. Er det nokplass rundt oppvaskmaskin og vask til oppvask som venter på å vaskes og det som skal tørke. Kjeleskap i nærheten av platetoppen. Stikk der vi trenger dem, stikk til å bruke vaffeljern under avtrekket, stikk til julebelysning osv.


#23

annemede sa for siden:

To oppvaskmaskiner. :nemlig:


#24

trøtt sa for siden:

Hva slags skuffer er gode til gryter? Hva slags skap er greit til kjøkkenmaskin?


#25

annemede sa for siden:

Høye skuffer, slik at du kan stable gryter.



#27

Olifant sa for siden:

Jeg elsker våre store skuffer (noen med skuff i skuff løsning), motoren på søpelskuffen og de to oppvaskmaskinren våre. Det jeg savner er USB-uttak.


#28

løve70 sa for siden:

To stekeovner setter vi stor pris på de gangene behovet er der. Ekstra stor komfyrtopp (eller et ekstra gassbluss som vi har), er også veldig greit. Kjøleskap med innebygd isbitmaskin kunne jeg også tenkt meg. Ellers enig i mest mulig skuffer og skap til taket.
To oppvaskmaskiner har jeg ikke kjent behov for, men det hadde helt sikkert vært greit dersom man er mange og ikke minst de gangene man har gjester.


#29

Elise sa for siden:

Jeg ville hatt skap til søppel i stedet for skuff. Det irriterer meg på vårt nåværende kjøkken. Vanskelig å stå med søpla åpen når jeg holder på med middagsoppvasken. Det var lettere med skap.


#30

Gaia sa for siden:

Vi har hatt vårt Kvik-kjøkken i to år, og det jeg er aller mest fornøyd med er:

  • bred koketopp, med plass til mange gryter.
  • komfyr i arbeidshøyde
  • fryseskap og kjøleskap i full høyde
  • masse benkeplass og flere "arbeidssoner" både rundt vasken og koketoppen, og en egen "sone" i skapområdet der jeg har kjøkkenmaskinene (slik at det ikke er et ork å ta dem frem)
  • Hjørneskap til gryter og panner med uttrekkbar del
  • Brede (100 cm) skuffer i underskapene
  • STOR, helstøpt vask, som går i ett med benkeplaten (utløpet er støpt i ett med vasken, slik at den er lett å holde helt ren).
  • Masse stikk på alle tenkelige steder, montert i arbeidshøyde, ikke under skapene. Stikkontakt ved siden av koketopp til stavmikser. I området der kaffemaskin skal stå og rett over der kjøkkenmaskinene bor. Vi har dessuten en "øy" som dobler som frokostplass og hvor vi alle sammen gjerne sitter å jobber eller gjør lekser. Der har vi fire stikk og to USB-uttak, og de er omtrent i konstant bruk.

Det jeg savner:

  • en ekstra stekeovn (vi vurderte å sette det inn, fant ut at vi ikke hadde plass, men jeg savner det).
  • oppvaskmaskin som er enda et hakk mer fancy enn den vi endte opp med. Skal man først pusse opp kjøkken, så ikke spar de få tusenlappene det koster å velge det utstyret du ønsker deg.
  • noe mer inndeling og høye sider i underskuffene. Det kan kjøpes som tillegg, men jeg har ikke somlet meg til å fikse det.

#31

Odelia sa for siden:

  • Høyskap med uttrekksfunksjon
  • Store skuffer fremfor underslag
  • Hjørneskap med uttrekks-/svingkarusellfunksjon
  • Stekeovn, etc i arbeidshøyde
  • Smulesuger i sokkellist (mister muligheten for sokkelskuff akkurat der, men vel verdt det)
  • 2 store kummer (her vaskes stort sett kun penservise og gryter/stekebrett for hånd, og da er det greit å kunne skylle dem i en stor kum i stedet for oppi vaskevannet/liten kum)
  • Planlagte el.punkter
  • Nok arbeidslys og arbeidsplass
  • Uttrekkbar avfallsskuff
  • Side-by-side og/eller kjølehjørne dersom dere er mange
  • Jeg ville ikke ha droppet overskap da man mistet mye plass, men justert de høyere opp dersom dere er høye, eller hatt på den ene siden dersom kjøkkenet er vinklet.
  • Fått kjøkkenbenken justert til riktig arbeidshøyde, og gjerne lagt inn ekstra «benkeplass» i vinduskarm eller andre utstikk der det kan trenges ekstra bred benkeplass.

#32

IzziCreo sa for siden:

To oppvaskmaskiner. Det er virkelig gull å ha. Mannen hadde ikke så stor tro på det, men det tok nærmest ingen tid før han var totalt solgt.
Vi har en vegg med høyskap. Alle har uttrekksskuffer - til glass, tallerkner, bestikk, matvarer, matbokser og alt mulig rart. Jeg foretrekker høyskap hvis det er mulig. Tar ingen romfølelse. Vi har ingen benkeskap over benken, noe som igjen gir ekstra luftig rom.
Vi har strømuttak inne i et hjørneskap, hvor vi har brødrister, vannkoker og kjøkkenmaskin. De to første trenger vi ikke dra ut på benken. Egentlig ikke kjøkkenmaskinen heller, men foretrekker å dra den litt ut.
Vi valgte å ha stor kjøkkenøy med 6 sitteplasser og kokesone som fungerer som spiseplass og arbeidsbenk. Hadde jeg hatt enda større kjøkken så hadde jeg valgt sitteplass til 8.


#33

Kaija sa for siden:

Jeg elsker å ha to oppvaskmaskiner.
Vi har stekovn og dampovn, og så en mikro m stekefunksjon. Alt er i bruk nesten daglig.
Sjalusiakap ned mot benken, med stikkontakter og m plass til kjøkkenmaskinen.
Nok stikkontakter og usb-punkter.
Og så er jeg glad i kjøkkenøya mi, med masse arbeidsplass/skravleplass.


#34

Strå sa for siden:

Har og er fornøyd med:

  • Takhøye skap over oppvaskbenken (hatet støv på toppen)
  • Skyvedører på overskapene (mindre å dunke hodet i)
  • To stekovner
  • Dype skuffer
  • Stikkontakter på veggene både her og der
  • Uttrekkbare hyller i høyskapet
  • Utslagsvask og stor nok oppvaskkom til å vaske bakebrett i
  • Benkeplate som er lav nok til at jeg kan bake på den uten å få vondt i skuldrene (ble fixet ved å gjøre soklene lavere)
  • Kokeplater i flukt med benkeplatene
  • Vindu over hovedkjøkkenbenken
  • Masse benkeplass og arbeidssoner (kjøleskap, bake- og kutteplass, ved oppvaskmaskinen og litt extra)
  • Plass til å ha alle ovnsbrett stående
  • Kroker og plass til handklær, kluter, oppvaskkost o.l. (liker ikke å ha det inne i skap ol
  • God plass til søppelsortering i skapet under vasken
  • En bit med åpen plass under kjøkkenbenken (50 cm). Utrolig hva rot som kan plasseres der, i hvert fall før det ble matplass til katter

Har og vil ikke ha igjen:

  • Rundell til gryter, men vi hadde ikke noe valg da

Savner:

  • Dør e.l. til den smale plassen vi har stekebrett o.l. i

#35

IzziCreo sa for siden:

Jeg glemte å nevne to ovner. Vi har en vanlig og en kombinert mikro og stekeovn.


#36

Pelen sa for siden:

Sånn rondeller i hjørneskap liker ikke jeg heller. Snakk om dårlig utnyttelse av plass. Hyller er også dumt, men om man har ting som er store og som man ikke bruker ofte innerst så er det nesten bedre. Et kjøkken uten hjørneskap er nesten best.


#37

scilla sa for siden:

En 90 cm stekeovn. Savner den vi hadde der vi bodde før!


#38

Myrsnipa sa for siden:

Har ikke lest de andre svarene, men jeg ville tenkt på søppelsortering og faktisk hatt god plass til å kunne sortere alt man skal.


#39

Madicken sa for siden:

Vi er fornøyde med:

Masse benkeplass.
Masse skuffer.
Overskap kun på én vegg.
To store kummer.
Alt av ovner/elektrisk i arbeidshøyde.
Stor stekeovn.
Induksjonstopp.
Sitteplasser på romslig halvøy mot stua.
Romslig opplegg for søppelsortering, som kan åpnes ved at man dytter med foten.

Vi savner:
Flere stikkontakter. Her burde vi planlagt bedre.


#40

Blå sa for siden:

Vi har et ganske lite kjøkken, så det er mange ting vi ønsket oss, men ikke kunne ha.

Jeg er veldig fornøyd med å ha valgt steinbenker. De er lyse og pene og lette å vedlikeholde.

Mange stikkontakter er veldig deilig, og ja, egne USBer til lading.

Vi hadde ikke mulighet til å velge vekk høyskap, men synes at det fungerer helt fint. På to av veggene har vi flere skap med glassdører og det er veldig greit, og pent nok synes jeg.

En liten detalj. Vi har Ikea kjøkken og det kom med egne "holdere" til fat som står i skuffer. De er faktisk veldig greie og gjør skuffen oversiktlig.

Jeg ville hatt to stekeovner om vi hadde hatt plass. Det jeg er fornøyd med er en liten ekstra kjøkkenplate fra Ikea som vanligvis får plass i et smalt skap, men som vi kan ta frem når vi lager store middager og trenger en ekstra plate.

Minst en stor skuff til ting som skal resirkuleres. Vi har en med plass til beholdere til metall/glass og til plast og til panteflasker og det reduserer rotet på kjøkkenet veldig.


#41

Fakse sa for siden:

På mitt ellers gamle og ganske upraktiske kjøkken er det fliser ved siden av kokeplatene/komfyren. Det geniale med det er at man kan sette varme gryter og former rett på benken uten at det gjør noe. Det er så praktisk at jeg ønsker meg det samme på nytt kjøkken når vi pusser opp.


#42

frukt sa for siden:

Jeg ville ihvertfall ikke hatt hvitmalt strie på veggene. :mumle:


#43

amo sa for siden:

Jeg ville hatt et skap til feks.brødrister,stavmikser ol. med stikkontakt inn i skapet. Slik at jeg bare setter brødrister på benken og oppi skapet igjen etterpå.


#44

Normy sa for siden:

Ville også prioritert masse skap/skuffeplass. Vi har sånn «dytte-funksjon» for åpning av skuffer og skap, og det er jeg veldig fornøyd med. Kjekt når man er litt klissete på henda og feks skal kaste noe.
Er også veldig fornøyd med torky-løsningen vi har; Den står inni et overskap, og så har vi borret hull under, så man kan trekke den rett ut av skapet istedenfor egen beholder.
Skulle jeg hatt nytt kjøkken ville jeg hatt et gulv som tålte litt slitasje og som ikke fikk så lett striper og flekker.


#45

My sa for siden:

... eller mørke høyglans steinfliser på gulvet. :gaah:


#46

Strå sa for siden:

Jeg glemte en viktig ting: Benkeplassen vår er 70 cm dyp, det ville jeg absolutt prioritert om jeg skal lage kjøkken et nytt sted. En kjøkkenøy kan nok være like bra alternativ.


#47

Pelen sa for siden:

:nikker:

#48

Dali sa for siden:

Et skap der kjøkkenmaskina kan stå, og der den kan brukes uten å flyttes på. Ønsket meg uttrekk til dette skapet, men det hadde ikke IKEA.


#49

Gaia sa for siden:

Det tenkte jeg også før, men jeg er veldig fornøyd med Les Mans-løsningen (hjørnekarusellen) som vi har i gryteskapet. Det andre hjørneskapet bruker jeg den innerste delen til store ting, som jeg sjelden trenger, og som det er helt greit å bruke litt tid på å ta ut når jeg først skal bruke det (f.eks. en del av ekstrautstyret til Kenwooden min bor innenfor hovedmaskinen, som brukes oftere).


#50

Neket sa for siden:

Samme her. Jeg har sånn som kan trekkes helt ut av skapet, det er gull.


#51

Pelen sa for siden:

For kaseroller, gryter og stekepanner fungerer det bra. Jeg har to hjørneskap (på hytten) og burde ha gått for hyller i den ene. Jeg ser ikke helt for meg hva jeg skal bruke den andre karusellen til.

Hva har dere andre som ikke har kaseroller, gryter og stekepanner i karusellen? Kantene er for lave til å ha noe som er mer ustabild/høyt og formen gjør det ikke optimalt til andre store ting.


#52

Majka sa for siden:

Tok i bruk nytt kjøkken i gammelt hus for 3 måneder siden.

Jeg har også karusellen som vist over og får plass til 5 kasseroller fra 2 liter til 12 liter i den øverste hyllen. Under har jeg stekepanner og en stor fiskekasserolle. Har lokkene på, så slipper en egen plass for disse.

Liker mest:

  • Er veldig fornøyd med å ha stor vask, men i tillegg ha en liten vask. Passer i 80 cm benkeskap.
  • Liker også sjalusiskapet hvor jeg får inn kaffetrakter, brødrister, sodastreamen og en liten kaffemaskin. Har egne kontakter i skapet, med en egen bryter (med lysindikasjon) som styrer strømmen til kontaktene.
  • Har et 40 cm høyskap med skuffer, og der har jeg en skuffe for kenwooden med egen stikkontakt i skapet.
  • Planlimt vask
  • At jeg skippet hjørneskap nr 2, for å prioritere benkeskap med skuffer (dvs at hjørnet er tomt)
  • Godt med lys (spotter i taket + pendler)
  • Vi utnyttet plass ved pipa til å ha et grunt høyskap (ca 15 cm hyller inne i skapet). Får plass til kaffekanner, vannmugger, oljeflasker, hermetikk, saftflasker osv.
  • Godt med plass på begge sider av oppvaskmaskina. Har hverdagskopper og bestikk i skuffe, og kan ta kopper rett fra maskina og inn i skuffa.
  • Sokkelskuffer
  • Veggskap med vitrinedører på en vegg. Lys i skapet. Brukes til glass og servise som ikke er i daglig bruk, som vi ikke hadde hatt plass til ellers. Hyller er uaktuelt siden vi vasker/tørker minst mulig støv.

Minst fornøyd med:

  • Bomma i planlegging av lyspunkt i taket, så måtte kutte ut en pendel over benken for å få åpnet en skapdør.
  • Har for liten benkeplass ved siden av steikeovnen, så litt tungvindt logistikk rundt mat inn og ut av steikeovnen.
  • Fikk ikke inn en egnet plass for å henge opp tørkehåndduk, så foreløpig henger denne på håndtaket til steikeovnen.

#53

Tjorven sa for siden:

Akkurat denne har vi også, og jeg føler at vi får utnyttet all plassen i hjørnet. Den gjør det enkelt å få ut også det som står helt innerst.


#54

m^2 sa for siden:

skuffer er gull! Vi har nettopp fått nytt kjøkken og av ting jeg elsker er heismotoren på overskapene - den er super. Men om det er noe jeg akkurat hadde priortert hvis jeg med det måtte valgt bort noe annet vet jeg ikke :humre:

[yt]780uF4w7RO4[/yt]

Vi har også sonefri 90cm koketopp, helt supert. Stekeovn i (litt under) benkehøyde er fint. Høytaler på kjøkkenet (vi har integrert skjerm/radio++ i kjøleskapet). Vi har dobbelt kjøleskap med liten frysedel og is/vanndispenser, det liker jeg veldig godt.

Hm, hva mer. :gruble: Jo - jeg er veldig glad i sokkelstøvsugeren vår! Og mannen vår liker godt de innebygde øltappekranene :knegg:

Og hjørnekaruseller lik de Neket viser. Vi har også etpar smale uttrekksskap som vi bruker til hhv vaskemidler og sånt, og til oljeflasker og balsamicoflasker og sånt.

Vi har en utfordring med en "pen" måte å håndtere vaskekluter på. Det skulle jeg gjerne hatt en bedre løsning på.


#55

MissS sa for siden:

Takk for så mange svar! Ble liggende med sykdom så fikk ikke svart her før nå.

I dag har jeg vært hos kjøkkenleverandøren, og jeg er mer forvirret enn noen gang! Innser at dette blir utrolig dyrt. :o Kjøkkenet som leveres er fra Drømmekjøkken. Jeg må nok gjøre flere endringer, bla. vil jeg heller ha skuffer enn skap, vurderer å flytte koketoppen til kjøkkenøya og flytte den lengere ut, utvide den til 120 cm med skuffer på hver side. Det er ikke lett å få god nok plass til hele familien på 8.


#56

Cumulus sa for siden:

Overskap, høye benker og alt i ståhøyde så man slipper å bøye seg. F eks ovn og Micro i ståhøyde. INGEN dype skuffer på gulvet, våre tar livet av ryggen min.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.