Jeg skal arrangere en fest om ikke så lenge. Gjestene på festen skal ha med drikke til egen forlystelse selv, men vi skal servere noe.
Hvor mye drikke bør jeg beregne, hvis vi tenker at man får 1-2 øl eller 1-2 glass vin? I tillegg velkomstdrink.
Hvis vi f.eks blir 35 stk. Jeg aner ikke hvem og hvor mange som helst vil ha øl, hvitvin eller rødvin. Å ta med noe tilbake til polet er ikke så sannsynlig, det som er kjøpt inn vil sannsynligvis bli drukket opp av gjestene, så sparer de evt på sitt eget. :knegg:
Vi har ganske mange settinger med omtrent den mengden på jobb. Trenden hos oss er at det etterspørres bobler. Etter boblene, går rødvinen. Hvis alt er tomt går hvitvinen. Hvis du vil spare penger, kjøper du den kjipeste ølen. Da gidder man ikke drikke mer enn 1.
Du sparer ikke penger på å kjøpe kartong på polet. Det er ikke lov med kvantumsrabatter på alkohol i Norge, så det er ikke lov at det skal lønne seg å kjøpe i større kvanta.
Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling.
Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.