Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Vallentuna sovesofa - komfort?

#1

Polyanna sa for siden:

Jeg har begynt å tenke på div løsninger for kjellerstuen/gjesterommet, og lurer på vallentuna sovesofa. Jeg syns den er pen, og jeg liker fleksibiliteten.

Noen som har erfaring med denne?


#2

Erica sa for siden:

Jeg syns også den er fin. En venninne av meg har den på gjesterommet som sovesofa, og skryter av sovekomforten på den. Den er grei å sitte i som sofa også syns jeg.


#3

Pelen sa for siden:

Er det der sovedelen brettes utover så at den er litt dyp å sitte i? Det er vel det eneste innspillet i tilfelle, har man litt korte ben så må man enten halvligge når man sitter ellers blir bena stående rett ut når man sitter. Vi vurderte den i Herremannens rom.


#4

Agent Scully sa for siden:

Har vi noe mer data på denne? Blir den slarkete i festene mellom modulene og rygg/armlenet, eller er de godt festet? Er de enkle å rekonfigurere? (det henger jo gjerne sammen).


#5

Nooria sa for siden:

Vi har den i kjellerstuen og er veldig fornøyd. Barna har masse overnattingsgjester der. Vi har flere vennefamilier som også har skaffet den til samme formål (ekstra stue med plass til overnattingsgjester).

Den er utrolig enkel å re opp/rydde sammen.


#6

MissS sa for siden:

Vi har denne og er veldig fornøyd. Ved bruk til å sove i (vi har sovesofamodulen også) ville jeg supplert med en enkelmadrass da sitteputen man åpner blir veldig tynn å ligge på. Men helt sikkert greit for en natt eller to.


#7

daffy sa for siden:

Jeg vurderer denne fordi jeg trenger en god sofa som også kan res opp til 2 senger. Jeg skal ta meg en tur til Ikea for å se selv selvfølgelig, men lurer på dere som har denne sofaen; Er det pent når sittmodulene har ulik dybde?

De setene som kan slås ut til seng har dybte 100 cm og de andre som kan åpnes og har lagring i bunn har dybde 80. Første gangene jeg så Vallentuna tenkte jeg at det var jo også en måte å gjøre det på. Men den vokser litt på meg. Kanskje det ikke er så rart likevel. Jeg har plass til 4 seter i lengden. Blir det estetisk best å ha to sovemoduler på 100 cm dybde på den ene siden og de to sittemodulene på 80 på den andre siden mon tro?


#8

MissS sa for siden:

Vi har 80 dybde i alle sittemodulene bortsett fra sovemodulen som er i 100 cm. Denne har vi plassert på enden som en sjeselong. Tenker ikke over at det er rart.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.