Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Maffe


#2

Millen sa for siden:

:gjesp:
Jeg. Er Ikke. Klar.


#3

scilla sa for siden:

Skal egentlig ikke syte for jeg har hatt juleferie til i dag, men du verden så trått det var å starte dagen i dag. Jaja, jeg har skikkelig god kaffe så dette kan bare gå oppover:jupp:


#4

star sa for siden:

Trøtt i trynet, men vi er oppe. Har jaggu vært på butikken alt. Digger å ha den rett rundt hjørnet (er ny).


#5

Stompa sa for siden:

Ferdigtrent. Det var blytungt. Kjenner en hodepine som ligger og ulmer nå. :mumle:

Ellers gruffer jeg fordi ingen i Norge bryr seg om at Darren Criss vant Golden Globe i natt og ingen norske kanaler ser ut til å ha planer om å vise serien han vant for. :nemlig:


#6

Eia sa for siden:

Morn! På jobb, og på bedringens vei, kjennes det ut som. Det er bra, for det er produksjonsdag i dag. :jupp:

Men først: :kaffepc:


#7

Blondie sa for siden:

Vesla mi fyller 11 i dag! :sjokk: Hun har blitt behørig feiret hele helga, så jeg kjenner på en særs mild entusiasme over å være på jobb. Blir lange dager fremover.


#8

Blå sa for siden:

God morgen, eller noe sånt.

Jeg er så trett, og vondt i hodet og alt er dumt. :( Selv om jeg faktisk hadde en veldig fin helg. Jeg droppet trening i morges og tilbrakte i stedet en halv time lenger i sengen og tok meg god tid med frokost. Men nå er jeg selvsagt sur på meg selv for det også.

Men, men. Satser på at livet går oppover en eller annen gang snart.


#9

Toffskij sa for siden:

Morn, morn! Jeg våknet av meg selv rett før vekkeklokka i dag, og det hjelper veldig mot mandagsmorgenzombieisme. Veldig kvikk er jeg dog ikke. :skeptisk:


#10

Timar sa for siden:

Den ungen som pleier å være utfordringen om morgenen, skled friksjonsfritt ut døra. Typisk da at den vanligvis så morgenfriske våkna med piggene ute. Ville ikke stå opp, ikke spise frokost, ikke kle på seg og ihvertfall ikke dra i barnehagen.

Jeg er dermed særdeles fornøyd med å ha klart å levere en blid og fornøyd unge, og nesten rekke jobb også! :jupp:


#11

Millen sa for siden:

Har kommet på jobb og trenger gjemmekontor idag. Heldigvis har jeg mulighet til det.
Jeg har Pusurmandag igjen. og ikke god kaffe.


#12

Frøy sa for siden:

Er ikke klar for mandag alt altså! :sukk:

Men jeg er på jobb, har fått pratet med fine folk og akkurat nå er det ett nydelig lys på utsiden.


#13

tink sa for siden:

God morgen til alle, og spesielt til de som trenger det litt ekstra. Vi kan jo sette oss foran peisen med et mykt teppe og være litt stille sammen, eller noe...

Neida - jeg har endelig fått ny kalender, så den blir det stas å "flytte inn" i. Så får jeg leve med å være litt ekstra trøtt etter ei skikkelig feste-helg!


#14

Smash sa for siden:

I dag er første ordentlige hverdag etter julen, og det føles fint. Jeg gikk sammen med de to minste til skolen, så jeg har allerede vært ute og gått 1 times tid i frisk luft. Nå skal jeg bli med 14-åringen til legen en tur, har vært mye styr med magen i høst, mistenker noe allergier eller at han har irritabel tarm som mange på min side har. :sukk: Uansett så er det greit å få det sjekket.


#15

Candy Darling sa for siden:

Hurra for Blondie-barn! Jeg er den mest upopulære på jobb, siden jeg hadde vondt i magen i helgen. :knegg: Men man kan jo ikke holde seg hjemme i dagesvis hver gang man snufser eller hat mageknip - er man bra igjen, så er man bra igjen. Og er mye mer smittsom før man vet at man er dårlig.


#16

Trixie sa for siden:

God morgen.
Rolig dag idag, eller, skolearbeid da...
Nok å gjøre, måååå få gjort en del.

Gratulerer med 11-åringen Blondie.


#17

Addison sa for siden:

God mandag morgen, den første i 2019! Det er faktisk en ok morgen, etter en heller laber søndag, sov skikkelig kort og dårlig etter en veldig hyggelig og rolig vennemiddag hos oss. Mat og drikke i rikelige mengder er fy-fy for søvnen, visst. :gaah: I dag skal det visst komme snø igjen, like greit med litt påfyll når det først skal være vinter. :gal:


#18

Input sa for siden:

Gratulerer med 11-åringen, Blondie! :bkake:

Jeg har sovet særdeles dårlig i natt, og ser frem til 5 timer undervisning i ettermiddag. Det føles unødvendig brutalt. :mad:

Startet dagen hos bunadsydamen, som tok de nest siste målene og begynner å stakken i dag. Neste uke tar vi de siste-siste målene, og da begynner hun å sy livet. :D Jeg får fortsatt litt angst av tanken på å kjøpe noe så dyrt, men...


#19

millact sa for siden:

Gratulerer med 11-åring, Blondie, så stas! Føler min akkurat ble 10, sånn nesten.

Trøtte her og. Yngste ble plassert i sofa i tv stua med frokost, men klarte å sovne (jeg var på kjøkkenet), så han ble kledd på i siste liten og fikk et knekkebrød i hånden og kom seg nå ut.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i bloggen, så kan du gjøre det her.