Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Når begynte du å bli grå i håret?

Når begynte du å bli grå i håret?

  • Før jeg ble 20.
    5 stemmer
  • I alderen 20-25.
    13 stemmer
  • I alderen 26-30.
    11 stemmer
  • I alderen 31-35.
    23 stemmer
  • I alderen 36-40.
    23 stemmer
  • I alderen 41-45.
    20 stemmer
  • I alderen 46-50.
    6 stemmer
  • I alderen 51-60.
    2 stemmer
  • Har ikke begynt å bli grå - er i 20-åra.
    0 stemmer
  • Har ikke begynt å bli grå - er i 30-åra.
    13 stemmer
  • Har ikke begynt å bli grå - er i 40-åra.
    54 stemmer
  • Har ikke begynt å bli grå - er i 50-åra.
    3 stemmer
  • Har ikke begynt å bli grå - er eldre enn 60.
    0 stemmer
  • Lille persille med krusete hår (brokkoli)
    0 stemmer
#1

Bluen sa for siden:

Avsporing fra en annen tråd: Når er det egentlig vanlig at man begynner å bli grå i håret? Da tenker jeg ikke på enkelthårstrå, men da det begynte å monne litt, om dere skjønner. Poll kommer.


#2

star sa for siden:

Siste året, straks 40


#3

Fakse sa for siden:

De første grå hårene fant kjæresten min da jeg var 18.


#4

Blå sa for siden:

Jeg fikk mine første grå hår ca da jeg var 43. Jeg er nå 47 og har en del enkelthår, men håret mitt ser stort sett mørkeblondt ut fremdeles.


#5

Fersken sa for siden:

Har foreløpig bare enkelthår (kan telles på en hånd) så jeg svarte at jeg ikke har begynt å bli grå enda. Er midt i 40-årene.


#6

Bluen sa for siden:

"I alderen 31-25", ja. :himle: Supert om en modde orker å rette det til 31-35.


#7

Blondie sa for siden:

Jeg har ikke merket noen foreløpig (40 år), men det kan like gjerne være fordi jeg tidvis er ganske lys og fordi jeg ikke ser etter. Frisøren er isåfall taktfull nok til å ikke nevne det. :knegg:


#8

007 sa for siden:

Jeg blir 47 og har ikke grått i håret i følge frisøren min. Jeg er/var rødhåret, og har med alderen blitt blassere og mer blond.


#9

My sa for siden:

Krysset før jeg leste innlegget skikkelig, på 20-25, men da gjalt det enkelthår. Det begynte vel ikke å monne skikkelig før en gang i 30-årene.


#10

Skilpadda sa for siden:

Jeg har ikke funnet noen grå hår enda, og frisøren min har heller ikke det (hos meg, altså :knegg: ). Jeg er snart 49.


#11

løve70 sa for siden:

Tidlig i 20 årene. Da var det bare et par hårstrå her og der. Etter 35 eskalerte det. Nå er det sikkert flere grå enn brune hår :(


#12

sindrome sa for siden:

Tror jeg fant ett hår som var skikkelig sølv-aktig her i høst. Ganske rart. Men krysset da av for ikke grå ennå i 40-årene. Blir 44 i mai.


#13

Tallulah sa for siden:

Fant de første går hårene i midten av 20-åra. Fra begynnelsen av 30-åra begynte det å monne.


#14

trøtt sa for siden:

Ikke grå enda, er i 40-åra.


#15

ingling sa for siden:

Ingenting ennå, er 43.


#16

Toffskij sa for siden:

Jeg fant de første grå hårene da jeg var ca. 25, men først en gang mellom 35 og 40 ble det tydelige striper. Nå er jeg 44 og har noen grå striper og er litt lettsaltet innimellom der. Jeg er mest mørkeblond fortsatt, vil jeg si, men liker å glansvaske håret for å dempe det grå litt.


#17

Michelle sa for siden:

Er over 50 og ikke grå hår enda.


#18

Simone sa for siden:

Eg er 41 og har ingen grå hår endå. Trur eg.... Må innrømme at eg ikkje har leita så nøye.


#19

frukt sa for siden:

Blir 40 snart og har ikke funnet noen grå hår enda. Men nå farger jeg jo håret av og til, og min naturlige hårfarge er sånn at grå hår ikke syns særlig godt. Så det kan godt tenkes at jeg har begynt å bli grå uten å vite om det.


#20

Isa sa for siden:

Har bare noen få grå hårstrå, er 44.


#21

nolo sa for siden:

Ca 25


#22

Luftslottet sa for siden:

Jeg svarte 31-35, uten å ha lest HI. Jeg har bare enkelthårstrå som knapt nok syns foreløpig, men fant de første for 3-4 år siden.


#23

tink sa for siden:

Har ikke begynt å bli grå - er i 40-åra.

Men den som leter kan finne ett og annet grått hår. Det gikk vel fra 1 til kanskje 5 i løpet av fjoråret, har akkurat passert 40. Nå fokuserer jeg på å holde det pent og velfrisert og håper å fortsette å ha naturlig farge til det blir helt grått. Men det er helt greit at jeg ikke er helt der enda.


#24

Myria sa for siden:

Jeg er 40 og har foreløpig kanskje 6-7 grå hårstrå som har vært der i alle fall de siste 4-5 årene. Jeg har mørkt hår så de få som er synes godt, men det gjør ingenting.


#25

Malama sa for siden:

Ikke funnet noen enda, et og annet enkelstrå kan vel ha sneket seg unna min oppmerksomhet, men jeg har blitt så mørk de siste årene at jeg merker dem vel.

Fyller 40 i år og altså enda ikke grå.


#26

Smash sa for siden:

Fant det første da jeg var 21, etter jeg ble 30 eskalerte det skikkelig. Jeg bør farge hver 6. uke, men drøyer det som regel til hver 8. Det er dyrt, kjedelig og tidkrevende. Jeg har i utgangspunktet en ganske mørk brun farge, men over halve er nok grått om jeg lar det vokse ut. Jeg har faktisk prøvd det, og det ble ikke fint, så jeg venter noen år.


#27

Polyanna sa for siden:

Jeg ble litt usikker, men mener det var etter 40, så valgte 41-

Det var bare ett strå, men jeg fikk helt SJOKK!! :sjokk: Jeg er lik "farsslekta" mi på alt, og særlig farger, og de blir ikke grå før de er pensjonister, minst, så jeg var totalt uforberedt på at JEG skulle bli GRÅ!!

(Det er som mannen min, han er HELT overbevist om at han aldri kommer til å miste håret, fordi faren hans fortsatt har tykt, flott hår, så jeg har rett og slett ikke hjerte til å fortelle ham at det begynner å dukke opp en liten måne... )

Nå er det fortsatt enkeltstrå, men langt flere, og jeg begynner å venne meg til tanken. :humre:


#28

Tjorven sa for siden:

Jeg er 43 og for et par år siden fant jeg de første grå hårstråene. Jeg er ikke gråhåret nå.

Men jeg vet faktisk ikke helt. Jeg har sånt hår som blir naturlig solbleket helt av seg selv hver sommer, så det er alltid enn del fargeforskjeller i mitt hår. Og det er rett og slett ikke så lett å se hva som er grått, hva som er solbleket og hva som er "mitt vanlige hår". Særlig siden min naturlige hårfarge er den nydelige fargen "Leverspostei". :knegg: og :snill:


#29

Bluen sa for siden:

Men det er ingen dum farge å ha i denne sammenhengen, altså! Jeg har også det, arvet etter faren min - og han begynte ikke å bli grå før langt etter 60. Det grå synes jo heller ikke så godt på sånt mellomblondt hår. Mens pappa og jeg har pistrete, tynt og nordisk hår, har mamma tykt og pent hår - men hun ble til gjengjeld tidlig grå.

Jeg er 45 og tror ikke jeg har noen grå hår - men ville neppe visst det hvis jeg hadde det heller. Er forfengelig på mye, men veldig lite opptatt av håret mitt.


#30

Floksa sa for siden:

Er 40. Har begynt å gråne nå.


#31

Candy Darling sa for siden:

Jeg pleier å si at jeg fikk det med barna, altså etter 36. :knegg: Fant nok et og annet før også, men da gikk jeg fra å farge det fordi jeg ville ha en kul farge til også å farge for å dekke.


#32

Geitrams sa for siden:

Blir 40 i år og har foreløbig ingen grå enda. Ville sett det lett da jeg er mørk i håret.


#33

frukt sa for siden:

Leverpostei/kommuneblond her og. :juhu:


#34

Nessie sa for siden:

En fordel å være rødhåret om man ikke ønsker å bli gråhåret ja. :nemlig:
Ingen grå hår her, blir 42 i år. Men vil mest sannsynlig ikke bli gråhåret heller.


#35

Bomull sa for siden:

Jeg ble smått grå før fylte 25, men ble grå over natten da faren min ble syk da jeg var 27. Siden da har jeg blitt gråere og gråere, men mest i viker og over krona, så det er ikke jevnt. Jeg er forøvrig ikke grå, jeg er helt hvit. Mens håret som fortsatt har farge har blitt ganske mørkt. Ikke veldig pent sammen.

Faren min var helt hvit i håret og halvveis hvit da han var 45, så det er nok genetisk for min del. Jeg er straks 38.


#36

Teofelia sa for siden:

Ingen idé. :knegg:

Jeg har farget håret jevnlig i snart 20 år, så når det dukket opp grå hår har jeg faktisk ikke greie på.


#37

Tallulah sa for siden:

Vel, i følge flere av artiklene jeg nå har lest (blant annet den lenket til over), så blir rødhårete oftest grå (eller hvit, da) før andre. :) Så man skal nok ikke ta ens eget hår som bevis for noe som helst. Jeg er også rødblond, og ble grå tidlig. Hos meg har det rødblonde blitt mørkere, samtidig som at jeg begynte å få hvite hår (eller det som kalles grå hår).

Grått hår er jo egentlig ikke grå hårstrå, men hvite hårstrå sammen med mørkere hårstrå. Da ser håret grått ut. Rødhårede har ikke det samme mørke håret sammen med det hvite, og det blir derfor ikke grått, men hvitt. Litt sånn som at blonde også får hvitt hår, men det syns ikke like godt.


#38

Nenne sa for siden:

Jeg startet i tredve-årene, men det er bare rundt ansiktet. Hadde det vært over hele hodet, enkelthåreller fullstendig, ville jeg kanskje bare latt det bli grått nå, men det ser bare dønn teit ut med en halv ring fra øre tiløre foran, så jeg farger.


#39

LilleLeo sa for siden:

Når jeg var 19. :skingrestemme:


#40

cora sa for siden:

Jeg er 46 og alt underhåret er grått, så ca. halvparten med andre ord. Hestehale er ikke noe jeg går ofte med, for å si det sånn. Ser ganske rart ut, sørlig siden jeg ellers har mørkt hår. Når jeg løfter opp håret, ser man det veldig tydelig.


#41

Bayone sa for siden:

Er i begynnelsen av 40-årene nå og har noen grå hår, men ikke så veldig mye ennå. Slekter sikkert på pappa, han er 62 år og ennå ikke grå, tynn i håret men ikke grå.


#42

Che sa for siden:

Jeg er blond og får hvite hår, ser jeg. De dukket opp da Jeg var 42-ish


#43

Fløyel sa for siden:

46 år, mørk brunt hår, har et og annet grått hår som dukker opp fra intet, napper kanskje 5-6-7 hårstrå i året. Ellers ingen antydning til grått. Farger aldri håret, tok noen kobberfargede striper i fjor.


#44

Nessie sa for siden:

Nå må ikke du ødelegge illusjonen her. :snurt: Det ble spurt om grått hår. Men joda. Jeg vet det blir endringer, og at det kan blimer sølv/hvitt.


#45

Shun sa for siden:

Jeg er 51 og lys blond fra naturens side, og har litt overrasket sett at jeg har grå underhår i høyre vik når jeg løfter håret og ser godt etter de siste årene.
Grått hår synes ikke så godt med min hårfarge, og kommer antageligvis til å komme som en plutselig overraskelse snart.


#46

Lorien sa for siden:

Jeg fant de første grå (hvite)håra tidlig, tror jeg var sånn ca 20. Det ble merkbart etter fylte 25. Nå er jeg 36 og håret er ca 40 % grått(hvitt) ifølge frisøren min.


#47

Tallulah sa for siden:

:humre:


#48

GinaK sa for siden:

Tidlig i 30-åra.
HAr hatt bob i noen år men klipte meg ganske så kort i november. Da kom det frem masse grått i bakhodet gitt. Sparer ut så jeg får bob igjen for overhåret skjuler det ganske bra. Har endel i tinningen og i hårene foran i skillen men det klarer jeg å holde kontroll på med farging og akutt hjelp med root cover spray om jeg drøyer.

Om jeg løfter på overhåret er det mye..


#49

Schnuppa sa for siden:

Nok en leverpostei/kommune blond melder seg. :juhu:
46 år og ikke et eneste grått hår enda.


#50

ming sa for siden:

Jeg krysset av for 36-40, men det var før jeg leste HI. Jeg vet ikke om det «monner» nå en gang, selv om det er tettere mellom de grå hårstråene. Jeg er ikke helgrå, liksom, og tviler på at folk ville beskrevet meg som «gråhåret». Håret er herlig leverposteifarget, så de grå stråene er ikke dominerende, men blender fint inn. :knegg:


#51

Wix sa for siden:

31-35. Mørk blond men en god del grått nå som 39. Farger ikke.


#52

Dali sa for siden:

Ifølge Brille får ikke rødhårete personer grått hår, det går rett over i hvitt.

Har hatt enkelt som var grå i flere år, men spesielt rundt 40 føler jeg at jeg farger håret for å skjule det grå, ikke bare for moro skyld.


#53

Pegasus sa for siden:

Jeg er 44, og har bare et og annet grått hår. Ikke noe som monner, altså.

Men det jeg stusser på, er at de få strålene som ER grå, er 1 cm grå, 1 cm brun, 1 cm grå, 1 cm brun osv... Er ikke det rart??


#54

Fløyel sa for siden:

Det jeg syntes er rart er at jeg plutselig fra en dag til en annen har ett stritt langt grått hår, sånn virkelig vipps.


#55

Pegasus sa for siden:

Noen har nok plantet det der. :nemlig:


#56

Carrera sa for siden:

Mine første grå fant jeg etter at eldste ble født. Jeg var da 28 år. Etter det har de kommet mer og mer, og nå i en alder av 49 så er jeg nok rimelig helgrå på toppen og på sidene, men nesten ikke grått bak. Snodig nok.


#57

Maverick sa for siden:

Jeg fikk de første grå hårene da jeg var i midten av tjueårene, nå er jeg 35 og har en god del grått, det synes i tillegg godt siden min naturlige hårfarge er mørk brun. Jeg liker det, (det er jo ut som sølv! :hyper: ), og opplever på ingen måte at jeg blir sett på som gammel og avfeldig, så det er veldig greit. :nemlig:


#58

tiddelibom sa for siden:

16 da jeg fant det første. Vurderer nå å slutte å farge. Er 46.


#59

Sissel sa for siden:

Er mørk, og begynte vel i midten av 30-årene. Har farget det veldig lenge nå, men husker ikke eksakt når jeg begynte. Blir 50 til våren.


#60

Tilde sa for siden:

Jeg har noen få hår som jeg napper, kan telles på en hånd.
Jeg er 48. Min mor på 75, har ikke grå hår, håper jeg arver henne.


#61

Ru sa for siden:

Var etter jeg fikk barn, men usikker på om det var før eller etter 30 de begynte å dukke opp. :gruble:

Det har økt en del på de siste årene, men fortsatt er det hist og her. Jeg er mørkblond, så det synes jo ganske godt da. :mumle:


#62

Linella sa for siden:

Usikker på hva jeg skal svare. Fant det første grå hårstrået da jeg var i slutten av 20-årene. Nå er jeg i første halvdel av førtiårene og har litt grått spredt i håret, men ikke slik at folk pleier å legge merke til det (sier de, i alle fall). Har litt mer "samlet" grått ved tinningene, men det skjules stort sett under resten av håret.


#63

GydaG sa for siden:

Stemmer bra her og. Har to tanter med samme farge og de ble hvithårede mye tidligere enn brødrene med leverposteiene.
Ser at jeg har fått skikkelige striper med hvitt i tinningen og oppå toppen, noe som ikke syns så godt om jeg har håret løst som hvis jeg samler det i stram knute.
Regner med å bli helhvit når jeg nærmer meg 60.
Blondes have more fun? :vetikke:


#64

GydaG sa for siden:

Har ikke ork eller tid til å farte innom frisør eller vedlikeholde farging eller sveis heller, så jeg er litt hulder. Funker brillefint.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.