Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Når starter man drivhussesongen?

#1

Madicken sa for siden:

Jeg fikk meg drivhus i fjor sommer, og tenker at det kanskje snart er på tide å pusle med frø? Jeg er helt grønn her, men man sår vel inne før man flytter plantene til drivhuset? Jeg ønsker meg et vell av blå blomster i sommer, har dere tips til sorter som er greie å drive fram selv? Gjerne andre farger også. Hva annet har dere i drivhuset dere som sysler med sånt?


#2

Tallulah sa for siden:

Det kommer jo helt an på klimaet der du bor. Noen ting er det lurt å så inne på forhånd, andre ting kan du så rett ut i drivhus eller på frimark.


#3

Magica sa for siden:

Du kan så masse blomstersorter ute i drivhuset tidlig, bare pass på at det får litt vann/er fuktig. Alle sorter blomster som kommer igjen "neste år" kan sås nå egentlig. Jeg har pleid å så spinat og solsikker kjempetidlig, det starter å spire når det er "klart". :)



#5

Madicken sa for siden:

Hvor tidlig da, for blomstene (bærumsklima), sånn omtrentlig?

Og grønnsaker - sår du også disse direkte i drivhuset?


#6

frukt sa for siden:

Kornblomster er enkle. Månedslavatera likeså, men ikke blå. Blomstererter kommer i mange farger, og lukter fantastisk. Det gjør forresten fresia og.
Ridderspore fåes som blå, og skal være lett å dyrke.


#7

Millen sa for siden:

Følger



Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.