Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Nye Gmail - Flere som har mistet oversikten?

#1

Timar sa for siden:

Gamle Gmail fungerte ypperlig! Jeg fikk opp de viktigste uleste epostene øverst, så fulgte et felt med stjernemerket epost og under fulgte alt annet, både leste og uleste eposter.

Nå har jeg fått FIRE epostfaner jeg må følge med på. Primær, sosialt, reklame og oppdateringer.

For å få oversikt over epost så må jeg sjekke alle fanene. Flybillettene jeg bestilte kom feks i oppdateringsfanen, og reklamefanen byr også på eposter jeg trenger å lese, som oppdateringer på kjøp. Og stjernemerkete eposter er ikke mulig å få samlet noe sted, så den primærfanen gir meg ingenting lenger.

Hjelp! Har dere fått denne versjonen? Kan man velge den bort? Får dere det til å funke?


#2

Pelen sa for siden:

Du kan i hvert fall velge å få stjernemerkede i Primærfanen. Det gjør du på Tannhjulet og Konfigurerer Innboksen.

Jeg har hatt dette oppsettet lenge, noen ganger bra, noen ganger ikke så bra.


#3

Timar sa for siden:

Takk! Jeg ble sittende og tilpasse innstillinger, og begynner å nærme meg den gamle gmailen.

MEN: Jeg får ikke til å beholde det gamle oppsettet (viktigst først, heter det visst) og samtidig ha en fane for sosialt? Det er jo egentlig genialt å skille ut alle slike varsel-eposter i egen fane, men ikke så genialt at jeg gir slipp på et oppsett som funker på primærfanen.

Har du begge deler? Både selvvalgt innboks/primær OG flere faner?


#4

nokon sa for siden:

Min har vore sånn lenge og eg synest Gmail er ganske gode på automatisk sortering. I starten måtte eg flytte litt rundt på ein del ting, men det er stadig færre ting sommhavner feil hos meg. Eg synes det er kjempegreit å kunne skilje mellom nyhetsbrev eg vil ha (updates) og rein reklame.


#5

Pelen sa for siden:

Jeg har ikke selvvalgt innboks/primær, men har flyttet rundt litt som nokon og nå kommer det meste på riktig sted. Noen ganger kan det være vanskelig å få delt opp det som er reklame og det som er mer viktig (som ordrebekreftelse osv) om de ikke har forskjellige mailadresser til dette. Det positive er at de viktig e-postene ikke forsvinner i de mer uviktige som reklame.

Gi gjerne tips om andre innstillinger du har gjort!


#6

Tallulah sa for siden:

Ja, jeg også. Jeg valgte denne løsningen med en gang den var tilgjengelig for testing, og det er ganske lenge siden sosialt og promotion besto av noe annet et oppdateringer fra SoMe og reklamemailer. De reklamemailene jeg vil se fortere har jeg bare flyttet over i primærfanen, og så kommer de dit automatisk videre.


#7

Ru sa for siden:

Min første tanke: Ny? :forvirret:

:knegg:

Du blir vant til det. Den lærer etterhvert og da blir du så happy for at gmail selv rydder unna all reklamen. :nemlig:


#8

Timar sa for siden:

Jeg vil veldig gjerne at gmail rydder unna reklame, og oppdateringer fra some er også fornuftig å få et eget sted, men jeg trenger veldig den oversiktlige "primær"-siden der jeg både ser de stjernemerkede epostene og nye, antatt viktige eposter.

Jeg har klart å få tilbake dette oppsettet ved å velge innbokstype "Prioritert innboks", men da forsvinner fanene for reklame og alt annet.

Kan jeg ikke få det beste fra to verdener, altså? Why?? :gaah:

Og dere som syns det funker, hvordan følger dere med på stjernemerket epost? Eller er det bare meg som alltid har en 10-20 eposter til oppfølging/husk?


#9

Pelen sa for siden:

Har du prøvd dette, men det gjelder kanskje bare appen.


#10

Pelen sa for siden:

I verste fall får du hoppe mellom de to visningene. Det gjøres raskt gjennom å holde musen over Innboks og klikke på pilen.


#11

Timar sa for siden:

Takk for forslaget! :blomst: Jeg bruker jo den funksjonen på mobilen, det har jeg ikke tenkt over. :blond: Og strengt tatt funker det jo, jeg har bare blitt vant til å bruke Gmail på pcn til å huske på ting jeg må forholde meg til på et eller annet tidspunkt.


#12

Pelen sa for siden:

Det beste hadde vært om man hadde stjernemerkede øverst, eller i hvert fall at man kunne ha en egen fane for dem eller noe slikt


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.