Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Jeg trenger ny oppvaskmaskin

#1

Hannah sa for siden:

Oppvaskmaskinen vår må byttes ut. Den vi har nå har plass til 16 kuverter, og jeg vil ha like god kapasitet i den nye. Gjerne bestikkskuff, men det er ikke et absolutt krav.

Hva bør jeg se på? Vil ikke ha whirlpool.


#2

GeekyGirrrl sa for siden:

Vi har miele som åpner seg selv når den er ferdig og kjører en vifte i en halvtime. Den er GULL. Husker ikke modellen, men vet at flere av miele sine oppvaskemaskiner har denne funksjonen.


#3

tink sa for siden:

Vi gikk for en stor Miele-modell når vi måtte bytte nå ved juletider. Vi ville ha en stor og stillegående maskin. Den er ikke så rask da, men alt er tørt når den først er ferdig.

Så også på ulike varianter av Siemens med en sånn ekstra stein inni for bedre tørk.


#4

-ea- sa for siden:

Har en Bosch serie 8, den har veldig mange reguleringsmuligheter inni. Veldig fornøyd med den. Mye rimeligere enn Miele.




#7

Molly sa for siden:

Vi er på vår andre Asko XXL, og den avbefaler jeg. Den første vi hadde var jeg fornøyd med, men den ble feilmontert da vi byttet kjøkken så vi måtte bytte den ut. Den nye har så utrolig håpløse stativgreier i den nederste skuffen. Den slipper også ut ganske mye damp i overkant opp mot benkeplaten, så vi har fått fuktskade på undersiden av benkeplaten.



#9

Magica sa for siden:

Jeg er veldig fornøyd.



#11

Neket sa for siden:

Jeg har en Bosch serie 4 tror jeg. På ingen måte toppmodell, den var inkludert når vi bytta kjøkken på kampanjetilbud. Jeg var skeptisk, men jeg elsker den. På ekte. Mye bedre enn Miele som vi hadde før, den var elendig.


#12

IzziCreo sa for siden:

Takk for tips. Denne skal vi ha i bakhodet til hytta! 37 dB er jo helt fantastisk. Siden det er åpen kjøkkenløsning på hytta så er dB et av de viktigste punktene på vår liste. Og bestikkskuff :nemlig:


#13

Gaia sa for siden:

Jeg har en Miele som jeg er veldig fornøyd med hjemme. Hadde jeg kjøpt ny, så hadde jeg gått enda noen hakk opp for å få enda litt mer fancy innredning og tørkemekanismen, der den åpner seg selv når den er ferdig. Vi har modellen som er hakket hvassere på hytta, og jeg blir fortsatt glad når jeg bruker den, ett år etter vi satte den inn. :knegg:


#14

Olifant sa for siden:

Vi har åpen løsning, så det var avgjørende fort oss.
Når den i tillegg er veldig praktisk innredet med blangt annet bestikkskuff som enkelt kan løftes ut og god løsning for vinglass så er det ren bonus.


#15

Magica sa for siden:

Vi har åpen løsning og hører ingen ting fra bosch-en. Bare når den piper to ganger når den er ferdig.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.