Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Jeg har fått bil

#1

frukt sa for siden:

Og jeg har ikke hatt bil siden 2006. Kjørekunnskapene har jeg vedlikeholdt, men jeg har ikke peiling på hvor man får billigst bensin osv.
Vi har UnoX, Shell og Esso her i byen forresten.
Jeg betaler forøvrig kun for daglig drift foreløpig. Snill far. :hjerter:
Tips og triks mottas med takk!


#2

Addison sa for siden:

Søk og se om det finnes noen Facebook-grupper for deling av slik info der du bor. Har sett sånne her og der. UnoX er vel generelt billig? Her østpå var det i alle fall før slik at søndag kveld var det billigere, samt tidlig mandag morgen, type "tøm tankene". Så fint med bil, det gir jo nye muligheter for mer fleksibilitet for deg, det var snill far ja! :hjerter:


#3

Erica sa for siden:

Sjekk om du kan få rabatt via trumf, coop eller lignende, ofte er prisene samkjørt mellom stasjonene, og det er mer å hente på rabatt.


#4

Pamina sa for siden:

Ofte billigst på søndag kveld, det er bare å følge med og spørre erfarne bilister i nærområdet.

Grattis!


#5

Chablis sa for siden:

Søndag kveld er ikke billigst lenger sånn det var før, tirsdag formiddag er visst dagen å fylle på n.


#6

millact sa for siden:

Torsdager også, varierer. Følg med er mitt beste tips.

Skaff deg 365+ kort fra Esso og fyll på Esso. Har du trumf kort kan det også lønne seg å fylle hos Esso eller Shell, husker ikke i farten.

Jeg fyller kun hos Esso og bruker 365+ kort, bensinstasjon rett nedi veien.


#7

Fersken sa for siden:

Appen BensinPris bruker jeg. Den er overraskende godt oppdatert med tanke på at det er basert på at brukerne selv legger inn prisene på de stasjonene man er på. Uno X ligger litt under de andre, omtrent på det nivået det blir når du trekker fra bonusen på de andre.


#8

Carrera sa for siden:

Her det er ofte billig søndag kveld og mandag morgen. Og tilfeldig innimellom.

Et tips er, når du ser de lave tallene på en stasjon, så IKKE tenk at der må jeg fylle ETTERPÅ... Stopp med en gang, for etterpå er det gjerne oppe i normale høye priser igjen :P


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.