Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Toffe


#2

Eia sa for siden:

Først? :kaffepc:


#3

Blondie sa for siden:

Jeg skal snike meg til frisøren før jobb i dag, det er fordelen med kontortid. Kaldt i dag, så jeg har bunkret opp med flere lag ull før jeg skal tusle de fire kilometerne ut.


#4

Millen sa for siden:

God morgen. Har kaffe, fyr på peisen og en haug med serier å binge. Blir nok sofaliggende noen uker fremover så da er det greit.


#5

Addison sa for siden:

Torsdag! Over halvveis i en laaang uke. :nemlig: I kveld bytter jeg SATS med skitur tror jeg. Men det er kaldt!! -11 grader hjemme da jeg dro. Snart helg, men den blir travel, vestlandsbesøk og fullt hus. Blir nok koselig da, men mye admin og logistikk i å drive fullpensjons hotell en hel helg. :knegg:


#6

Frk_Fryd sa for siden:

God morgen! Vi skal ha langhelg på fjellet, så i dag er fredagsfølelsen på plass. :nikker: Spent på om ungenes ski- og brettferdigheter har holdt seg fra i fjor! Og så skal 4 åringen få prøve slalåm for første gang. Det kan bli en tålmodighetsprøve. :knegg:


#7

ingling sa for siden:

Mornings! Etter tre dager hvor jeg har dopet ned en stadig vondere kropp for å gå på jobb, prøver jeg å gi den en sofadag i stedet. Håper det hjelper! Fyr i peisen og huset for meg selv.


#8

Timar sa for siden:

Jeg har fått mail fra VG i dag med beskjed om at de har hørt på meg som mente de var seriøst dust som skriver alderen på yngre kvinnelig flamme (35), men ikke på mannfolket (49) som er hovedpersonen i artikkelen.

Small victories :nemlig:


#9

tink sa for siden:

:heia: Timar!

Her er det jammen torsdag igjen. Jeg skal prøve å ta med førsteklassingen på felles kampsporttrening, det kan bli spennende!


#10

Fersken sa for siden:

Startet dagen med å vekke nybakt 9-åring med sang, kakefrokost og gaver.

Og i morgen reiser jeg (og korpset) til Italia. :lykkelig:


#11

Skilpadda sa for siden:

Morn! Jeg var først på jobben for andre gang denne uken, dette er ikke normalt. (Begge dagene var rundt halv ti, så det er ikke så veldig imponerende. :knegg: )

Nydelig vær i dag, da. :hjerter: Jeg kom en annen vei enn jeg pleier, ned fra Sagene over Akerselva, og det er virkelig pent der i nysnø og klarvær.


#12

Ru sa for siden:

Godt jobbet, Timar! :heia:

Jeg sitter i et møte på jobb. Det er godt det er på Skype, for jeg himler mye med øynene ...


#13

Polyanna sa for siden:

Jeg tror det finnes et eget sted i helvede for mødre som glemmer å fortelle fjortisen om morgenlegetime når

  1. Den er på morgenen den første dagen med ny timeplan der det for første gang på lenge blir en dag med sen start og mulighet til å sove frempå og
  2. Den er to dager etter nyttårsballet og fjortisen faktisk fortsatt har et reelt behov for å ta igjen litt søvn...

Huffameg. Jeg vekket henne med en veldig ektefølt unnskyldning, og frikort til å være sur og sint. Det tok en time før hun snakket til meg. :knegg:

Gikk fint da, vi er så glad for at vi fant en god hudlege! :lykkelig:


#14

vixen sa for siden:

Trøtt gitt. To dager denne uka har jeg vært på akutten med junior. Ni mil hver vei så har vært litt bilkjøring. Han slo tommelen på ski på søndag så på mandag ble det tommelgips. Igår falt han på skolen. Oppå den vonde hånda. Så da ble der ny røntgen og ny gips. Han er hjemme og slapper av idag for vi kom sent hjem. I morgen er det skole og da får han være inne i friminuttene. :humre:


#15

Tjorven sa for siden:

Jeg hadde tidenes mareritt i natt. I dag skal jeg holde en liten gjennomgang for en avdeling hos oss. Jeg er godt nok forberedt til dette. Men i natt drømte jeg at det skjedde noen plutselige endringer slik at jeg skulle holde presentasjonen for hele konsernet på en gang (2500 ansatte), og i nattens mulm og mørke så kjente jeg veldig på at dette kanskje ikke var helt godt nok. Jeg liker normalt sett å presentere, også for store forsamlinger, men dette var visst i overkant.

:svett:

Vel, vel. Presentasjonen skal holdes om noen timer, og det viser seg at de har flydd inn noen ekstra folk fra Stavanger, men det er fremdeles høyst overkommelig. :puh:


#16

annemede sa for siden:

Huffda Tjorven. :knegg:

Jeg har sovet dårlig i natt. Hatt en litt kjip samtale på telefon og sitter nå med røde øyne i åpent landskap, alltid like kult.

Kjip legetime i kveld, men hey, så er helvetet foreløpig over.


#17

celebelen sa for siden:

Jeg sparket meg selv tidlig opp for å trene i dag, og føler at jeg sitter med et moralsk overtak på resten av kontoret. :knegg:
En av tre kjedelige/vanskelige oppgaver er unnagjort, bare resten igjen...


#18

Stompa sa for siden:

Behagelig med undervisning når elevene skriver og jeg bare kan stå og skue ut over PC-skjermene. Aberet er selvsagt at jeg ender opp med den første rettebunken for 2019. Vet hva jeg skal gjøre i helga, i hvert fall. :knegg:


#19

Millen sa for siden:

:klemme: på Annemede.


#20

sindrome sa for siden:

:klemme: til Annemede


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i bloggen, så kan du gjøre det her.