Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Hva er ditt favorittpålegg for tida?

#1

Katinka sa for siden:

Jeg har spist rugsprø med Coops spekeskinke, kremost med urter fra Tine med skiver av eple på toppen i ukesvis og er fortsatt ikke lei. Det er så godt. Men det hadde vært fint med inspirasjon.

Alle kombinasjoner er lov. :værsågod:


#2

Polyanna sa for siden:

Tykt lag leverpostein med paprika går aldri av moten hos meg. Eller med rødbeter!

Og så liker jeg diverse "majonespålegg", som krepsesalat.


#3

Blondie sa for siden:

Knekkebrød med brie og røde druer er min favoritt og har vært det lenge.


#4

Myria sa for siden:

Fullkornsbriks med majones, vellagret Norvegia, kokt skinke, agurk og paprika har jeg spist mye av i det siste. Og så er jeg fremdeles ikke lei Dijonsennep, sylte og rødbeter etter julen.


#5

My sa for siden:

Kommer an på tid på døgnet. Brunost på morgenen, makrell i tomat til lunsj (de gangene jeg spiser brødmat), blåmuggost på kvelden. Begge deler på knekkebrød.


#6

Toffskij sa for siden:

Kokt skinke (eller, som Myria påpeker, sylte nå som det fortsatt går an å få tak i) og dijonsennep. Blåmuggost (evt. med litt honning og valnøtter på toppen). Kremost og røkt laks. Nyåpnet makrell i tomat.


#7

Frøydis sa for siden:

På jobb spiser jeg servelat hver dag.

Hjemme går det i blåmuggost og hamburgerrygg med tyttebærsysltetøy. Dette på tortillalefse.


#8

Erica sa for siden:

Kommer an på. I helgene liker jeg brie med solbærgele på. I ukedagene går det mest i smøreost med paprika eller agurk. Eller avokado og spekeskinke.


#9

Skilpadda sa for siden:

Det er stort sett bare til lunsj på jobben jeg spiser brødmat, og der har vi veldig mye godt pålegg. Jeg spiser gjerne italiensk salami med Østavind-ost og paprika, eller blåmuggost med avocado. Noen ganger et knekkebrød med brie og solbærsyltetøy (eller eple- og tindvedsyltetøy) til «dessert».


#10

Drømmedama sa for siden:

Jarlsberg. Alltid. Gjerne med paprika eller eple på.
Også ripsgeleen som storesøsteren min lager.



#12

Nessie sa for siden:

Makrell i tomat med agurk og pepper :nam:


#13

frukt sa for siden:

Jeg blir aldri lei av salami og majones.


#14

Floksa sa for siden:

Norvegia og kaviar. Vært i 35 år.


#15

Bergensis sa for siden:

Er så lei brødmat, at eg og poden har delvis gått over til lomper med pålegg til kvelds. Da er det kremost, litt grønsaker (salat, paprika, løk, alt etter kva me har i kjøleskapet) og spekeskinke eller røykt ørret.

Om eg ete brød, så er det brunost, stort sett. Eller salami og ost. Nugatti om me har med oss niste på dagstur med idrettslaget.



#17

Elise sa for siden:

Ost og hamburgerrygg. Har vel spist det i 2 år nå tenker jeg, sjelden det er noe annet. Før det gikk jeg vel for bare hamburgerrygg.

Bytter på brødskiver og knekkebrød. Jeg synes brødskiver er fantastisk godt, og elsker nistemat. :hjerter: (Vet at det kan høres ironisk ut, men det er sant.)


#18

Mei sa for siden:

Grov leverpostei med sylteagurk.


#19

Matilda sa for siden:

Hjemme går det for øyeblikket i rista skive med ovnsbakt postei og agurk, ost med paprika eller appelsinmarmelade. På jobb spiser jeg polarbrød med salami. Det pleier å gå litt i perioder hva jeg spiser, innimellom har jeg dille på sandwich med ost, skinke, salat, tomat og majones, eller avokado, tomat, rødløk og fetaost. Om sommeren spiser jeg rista skive med spekeskinke, salat, jordbær, brie og pepper, men i fjor gikk det også i sandwich med ruccola, bacon, brie og solbærsyltetøy. Hvis jeg er hjemme en dag lager jeg sånt til lunsj, men som oftest lander jeg på de litt enklere variantene nevnt først, gitt.


#20

Nextlife sa for siden:

Norvegia med agurk og paprika.
Jeg prøver å spise kjøttfritt på brødskiva i hverdagen, og tåler ikke fisk, skalldyr og produkter med egg i (ferdigkjøpte) og ikke liker jeg søtt pålegg.
Flaks at jeg aldri blir lei Norvegia da. :knegg:


#21

Retz sa for siden:

Hvit Castello Chili med selleristang på knekkebrød.


#22

Fløyel sa for siden:

Biffsalami og viltpølse fra Toten Kjøtt. Den lokale Rema1000 forsøkte å kutte ut disse produktene, men jeg sendte en klage (sikkert mange med meg), nå er de heldigvis tilbake igjen.


#23

Unicorn sa for siden:

Jeg spiser lompe med smøreost (Philadelphia med hvitløk og urter), kyllingfilet med pepper og hvitløk, spinat og paprika til lunsj. Hver dag. :nam:


#24

millact sa for siden:

Gulost eller leverpostei.


#25

Pegasus sa for siden:

Julebrunost.


#26

Bayone sa for siden:

På jobb går det ofte i makrell i tomat, en liten boks til to skiver. Liker ikke "gammel" makrell i tomat, boksen må være nyåpnet.


#27

Nessie sa for siden:

:what:


#28

GinaK sa for siden:

Har spist litt mindre brød det siste året men spiser vanligvis gulost på hver eneste gang jeg spiser brødskive eller rundstykke. Har holdt på med det siden jeg var 17 så det begynner å bli noen år.
Til lunch har jeg knekkebrød og klemmer på et par sikksakker med baconost eller makrell i tomat. Er ganske kjedelig på hverdagsmatpakken.


#29

gnuri sa for siden:

Knekkebrød med hushållsost fra Arla og salami. Spiser det til frokost hver eneste dag. Har gjort det i årevis


#30

Katinka sa for siden:

Brie og druer innkjøpt i dag. Og manchego. :nam:



#32

007 sa for siden:

Kokt egg.


#33

Camomilla sa for siden:

Jeg og. Hender jeg bytter salami med bøkerøkt skinne.
Men mååååå ha pesto på da.


#34

Madicken sa for siden:

Alt av ost. Jeg elsker ost! :nam:


#35

Magica sa for siden:

Kremost med urter + skinke er en fast traver. Jeg elsker også alt av ost og spiser mye ymse gulost.
På jobb har jeg blitt hekta på knekkebrød med tubeost mager med jalapeno, med epleskiver oppå.


#36

Pasta sa for siden:

På jobb går det mest i knekkebrød med leverpostei og agurk. Ingen favoritt, men enkelt og helt ok.

Favoritter er servelat med majones og rødbeter eller hamburgerrygg og norvegia.

Eller svenske kardemommeskorper med bremykt og tyttebærsyltetøy.


#37

Hondacrv sa for siden:

Her er eg og. Alltid ost. Men også italiensk salat til frokost, og skinke under osten, syltetøy oppå osten. Og sånn


#38

Polyanna sa for siden:

Jeg er så fascinert av dere som spiser det samme hver dag!! Jeg blir veldig fort matlei, så jeg MÅ variere.


#39

gnuri sa for siden:

Det gjør jeg også innimellom :humre:


#40

gnuri sa for siden:

Jeg blir skikkelig matlei av middagsmat, og kan ikke en gang spise det samme til middag to dager på rad(Bør helst gå i allefall en måned), men når det gjelder knekkebrød med ost, så blir jeg aldri lei.


#41

Sissel sa for siden:

Blir aldri lei fårepølse med agurk. Har spist det helt siden barndommen. Det vil ikke si at jeg spiser det hver dag, men kommer alltid tilbake til det.


#42

Miss Norway sa for siden:

Proteinbrød med fersk makrell i tomat. Eller kaviar og hvitost (dvs fyldig Norvegia på ikkebergensk.) Eller fersk leverpostei og agurk. Eller røkelaks, kremost, tomat og rødløk.


#43

Strutsen sa for siden:

Salami og majones. Men det være plassert på et grovt knekkebrød.


#44

Nessie sa for siden:

:nam:
Med agurk på.


#45

LilleT sa for siden:

Jeg spiser sjelden brød, men spiser knekkebrød til kvelds. Forsøker å vende meg av med å spise blåmuggost med fikenmarmelade hver eneste kveld ettersom jeg har en mistanke om at det er en av synderne bak ekstrakiloene mine. :rolleyes:

Ettersom jeg sliter med å få i meg nok D-vitamin, blir det ellers mye fiskepålegg (makrell i tomat og sild i ulike varianter), kokt egg og leverpostei.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.