Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Alternativt krydder til fiskegrateng

#1

amo sa for siden:

Jeg tenkte å lage fiskegrateng som på "BraGodt", men klarer ikke smaken av muskatnøtt.
Noen som har noen gode tips til krydder jeg kan bruke?


#2

Skilpadda sa for siden:

Karri? Det har jeg brukt noen ganger. Det er godt hvis man liker karri (!).


#3

Isprinsessen sa for siden:

JEg bruker ikke krydder i fiskegrateng. Skal faktisk lage det i dag.


#4

Che sa for siden:

Bruker ikke krydder i, men bruker en del sitronpepper på min egen.


#5

liefje sa for siden:

Salt og pepper holder i selve gratengen også kan man heller sette frem karri hvis noen vil ha det. Eller tabascosaus hvis man liker det sterkt. Eller egentlig hva som helst, fiskegrateng er jo nøytralt i seg selv.


#6

Isprinsessen sa for siden:

Må jo ha gastromat på fiskegrateng når den er servert


#7

Kirsebær sa for siden:

Litt salt og pepper i gratengen, karri eller sitronpepper når man skal spise. :jupp:


#8

Millen sa for siden:

Hvit pepper og salt bruker jeg i grateng. Gastromat er på bordet så kan de som vil ta det.


#9

Nextlife sa for siden:

Hold gastromat og annet blandingskrydder som mest av alt inneholder salt (som de fleste av oss får i oss alt for mye av) langt unna gryter og bord og kjøkkenet generelt.
Jeg forelår heller å bruke urter, fersk eller tørkede. Dill og estragon er perfekt til fisk og mild saus.
Ellers er malt fennikel knallgodt til fisk, tilsette litt hakket jalapeño for litt ekstra futt, eller litt salsa verde som er typisk passende til hvit og mild fisk.


#10

Syrinx sa for siden:

Bruk røkt torsk i fiskegratengen. Da får du verdens beste.


#11

rine sa for siden:

Jeg bruker litt kajennepepper (sammen med muskatnøtt, salt og pepper) i fiskegratengen min. Blir veldig godt. :nam:


#12

Kiwi sa for siden:

Jeg liker timian til fisk.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.