Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Langhelg i februar/mars - Hvor?

#1

Annki sa for siden:

Hvis du/dere (par) skulle reist på en langhelg, med 3-4 overnattinger nå i februar mars, hvor ville du reist?

Vil gjerne ha litt varme, ikke sol og strand, men litt varmere enn her på den tiden. Ikke for lang flyreise, siden det bare er en langhelg.
Vil gjerne ha god mat og godt drikke og en hyggelig by å vandre rundt i, må ikke nødvendigvis være en storby, men at det er litt aktivitet der.

Har ingen spesielle mål om hverken shopping eller aktiviteter, bare kosetur, muligens med spa dersom det er ett alternativ, men det er heller ikke noe must. Bør ikke være ekstremt dyrt, men trenger heller ikke å være blant det absolutt billigste.

Så hvor ville DU reist?

Har bl.a kikket litt på Roma og Palma, men vil gjerne ha flere forslag..


#2

My sa for siden:

Nice eller Barcelona


#3

Annki sa for siden:

Takk for tips, disse skal også vurderes! :)
Noen fler? :jupp:


#4

Hyacinth sa for siden:

Min første innskytelse var faktisk også Palma. Det er jo selvsagt ikke sommervarmt, men det trengte du jo ikke heller. :) Men selv i februar kan det være deilig i solen. Roma er heller aldri feil.

Utover det (som du jo selv nevnte) tror jeg det meste rundt Middelhavet tilfredsstiller kriteriet ditt. Jeg hadde sjekket flybilletter og tatt utgangspunkt i det (men så bor jeg heller ikke i Oslo og er avhengig av de flygningene vi kan få herfra).

Jeg kan varmt anbefale Sevilla, forresten. Sånn by the way.



#6

Bean sa for siden:

Jeg stemmer også for Malaga - bare 4timer direktefly. Jeg har vært der både i november og februar. Det kan bli fint og varmt (t-skjorte vær). Koselig å rusle i gamle byen og ta turen opp til borgen.


#7

Annki sa for siden:

Takk for tips! :)
Jeg bor 10 min fra Gardermoen, så fly er det nok av.. :knegg:


#8

Annki sa for siden:

Malaga har vi faktisk ikke tenkt på, så tusen takk for tips!
Ser ut som om temperaturen der er behagelig i hvert fall.. :)


#9

Chablis sa for siden:

Barcelona.


#10

celebelen sa for siden:

Jeg skal til Budapest i mars, det er visst også en fin by. Ellers var sjefen akkurat i Romania, og han var imponert over Bucuresti. Det var visst en by som var verdt et besøk i seg selv, han mente det kommer til å bli et populært reisemål etter hvert.


#11

Tjorven sa for siden:

Det er billigere og veldig fint i tidligere Øst-Europa. Vi var i Budapest i slutten av mars for noen år siden, og da var det veldig gode temperaturer der. Jeg tenker at det samme vil gjelde for Bucuresti og Praha.


#12

Addison sa for siden:

Kan slå et slag for Bratislava, veldig koselig og helt overkommelig på en helg. Fin gamleby, relativt billig mat, kan kombineres med en dag i Wien om man vil. Man går til alt, og Wien er ca. som Oslo-Gardermoen i avstand, med gode forbindelser. Er dog ikke helt sikker på temperatur i perioden dere skal reise.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.