Velkommen, Gjest.

< Tilbake til oversikten | Hvem kan lese?

Hva koster en tredemølle?

#1

Hyacinth sa for siden:

Ok, hva koster en bil. Jeg skjønner såpass. Men hva koster en grei nok tredemølle som skal trampes litt på noen ganger i uka, tror vi?

Av alle spørsmål jeg aldri hadde trodd jeg skulle stille...


#2

IzziCreo sa for siden:

Jeg er usikker på hva som er god pris, men på Finn selges det mange og gjerne lagt under halv pris : jupp:


#3

oslo78 sa for siden:

3000 på finn. Kun brukt som håndklestativ hos forrige eier.

#datapunkt#


#4

Hyacinth sa for siden:

Det var jo skrekkelig billig. Er den bra da? Jeg trodde de kostet det tidobbelte...:sparke:


#5

Hyacinth sa for siden:

Dette er langt inni framtiden i tilfelle. Vi har ikke noe sted å plassere den i dette huset. Og lysten på tredemølle kommer alltid når været er kaldt, vått og glatt, som nå, og det er mørkt hele tiden. Jeg liker best å være ute, og helst i sommerhalvåret.


#6

oslo78 sa for siden:

Den er kjempebra. Merke Sportsmaster mener jeg. Mange ulike programmer, kan ha 12% helling, har vifte og tåler at mannen min løper lenge på den uten problemer. Jeg bruker den til å gå, fortrinnsvis med mye oppover.


#7

Adrienne sa for siden:

Skal du kjøpe nytt bør du regne med å legge et sted fra 7500 til 15000 i det. De billige møllene har ofte lite motor, smalt bånd, dårlig demping og dårlig fart (jeg har sett noen som går til 16 km/t, som er mer en fort nok for men, men som ikke holder til de som faktisk kan løpe).

Merk: Mange av nettbutikkene har en ordinær pris, men opererer med "tilbud" i nyhetsbrev ganske ofte. Det kan derfor lønne seg å følge litt med på ulike tilbud før du kjøper.


#8

Madicken sa for siden:

Mannen min kjøpte en brukt på Finn for snart 10 år siden. Han fikk den nesten gratis, og den er like god nå etter så mange år (ja, den brukes til annet enn tørkestativ).


#9

Hyacinth sa for siden:

Takk! Dere var faktisk til veldig god hjelp! :blomst:

Nå må jeg tenke ut hvor den eventuelt kan plasseres. Det mest aktuelle stedet er egentlig i hagen...:knegg:


#10

Pelle sa for siden:

Vi har en til 12.000-15.000, mannen min skulle gjerne hatt en som er enda dyrere. Knirker, gynger for mye og for lite stabil. Men fullt brukbar. Hadde en billigere før, den ga vi bort pga for dårlig.


#11

Hyacinth sa for siden:

Det er kanskje relevant at mannen min veier over 90 kg og løper både langt og ofte...


#12

Adrienne sa for siden:

Da bør dere nok legge litt penger i det, tror jeg. Les dere opp på tester, det er en liten jungel der ute og mye av informasjonen er på engelsk.


#13

Bergensis sa for siden:

Sjekk også om golvet tåler det.


#14

Hyacinth sa for siden:

Det gjør ikke det. Vi kan ikke ha mølle i dette huset. Bortsett fra i 1. etg (vi har ikke kjeller), og der er det kun ungenes soverom, bad og kjøkken.


#15

Pelle sa for siden:

Min mann også. Stor forskjell på møller mht brukers tyngde.


Foreldreportalen er i en flytteprosess, denne versjonen av FP er fortsatt under utvikling. Hvis du vil svare i tråden, så kan du gjøre det her.