Ja, jeg vil gjerne vite hva du fyller dine beste vårruller med :hjerter: Etter vi har fått oss airfryer, så blir det langt mer vårruller her i huset enn tidligere. De blir jo utrolig gode og sprø - uten å friteres i fett. Til nå har vi kun brukt vårrullene fra Mat På Bordet. Veldig gode, men variasjon trengs.
Jeg fyller de med det jeg har for hånden. Finkuttede grønnsaker (her funker vel alt som kan varmebehandles, kål, gulrot, squash, køl, paprika etc) og kjøttdeig. Vi spiser ikke kylling så bruker enten fra storfe eller svin. Det funker veldig greit.
kål, gulrot, glassnudler, kjøttdeig, løk, sopp, tacokrydder ;-) evt. andre grønnsaker. Bland alt sammen i en gryte og smak til med favorittkrydderet deres.
Er sånn Air fryer fin altså? Jeg hater egentlig sånne dingser men googlet det nå og det ser veldig fristende ut med alt det deilige man kan bruke den til.
De gangene jeg har laget vårruller så har jeg bare ringlet litt olje over og stekt de i ovn. Tør ikke å bruke olje i gryte. Men de ble veldig gode, husker ikke hvor crispy de var da... sikkert ikke så veldig.
Dere andre, steker dere vårruller i olje eller bruker dere stekovnen? :cool:
Vurderer Air fryer her også, mest fordi det tydeligvis funker på glutenfrie vårruller, der det kun brukes rispapir. Da går det ikke så bra med frityr. Men når jeg lager vanlige vårruller bruker jeg og stekeovn.
Men det er jo akkurat det som er poenget med en air-fryer. Den friterer med luft og ikke olje. Vi fikk en til jul, og har bare testet et par ganger med pommes. Ble fantastisk sprø og gode uten en dråpe olje.